Lorenzo Sonego - Rafael Nadal: ponturi pariuri ATP Wimbledon. 02.07.2022

ATP

Cota: 1.65

Adaugat de: Gabriel Morariu

01 Iul 2022 18:30 672 0
Logo Lorenzo Sonego Lorenzo Sonego
Logo Rafael Nadal Rafael Nadal
VS
18:30 02 Iulie 2022
Ponturi tenis ATP - Wimbledon

Analiză și informații pentru Lorenzo Sonego v Rafael Nadal

Într-un duel din turul 3 de la Wimbledon, față în față se vor afla italianul Lorenzo Sonego și fostul ocupant al locului 1 în lume, Rafael Nadal. Partida dintre cei doi este programată sâmbătă, pe centralul de la All England Club. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găsi pronosticul oferit. 

Lorenzo Sonego: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Lorenzo Sonego este un jucător italian de 27 de ani, clasat pe locul 54 ATP. Peninsularul are 17 victorii și tot atâtea înfrângeri în acest an, ceea ce înseamnă că a venit la Wimbledon cu un bilanț negativ în 2022. El a reușit să îi învingă până acum pe Denis Kudla și Hugo Gaston. În primul meci, cel cu americanul, Sonego a comis 4 duble greșeli. Partida a doua a curs mult mai convingător pentru Lorenzo, care nu a avut vreo dublă. Înainte să vină la Wimbledon, Sonego a participat în întrecerea ATP de la Eastbourne, unde în primul tur a trecut de James Duckworth, pentru a ceda în fața conaționalului acestuia, Alex De Minaur. În total, Lorenzo a avut 5 duble greșeli în cele două confruntări.

Rafael Nadal: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Rafael Nadal a ajuns la 36 de ani și arată o formă extraordinară în 2022. Ibericul a reușit să se impună în primele două Grand Slam-uri din an (Australian Open și Roland Garros), iar acum speră să își treacă în cont și trofeul de la Wimbledon. El a înlănțuit pentru a treia oară 16 meciuri câștigate la rând în competițiile de Grand Slam. 32 de victorii în 35 de meciuri arată bilanțul impresionant al lui Rafa în prima jumătate a sezonului. Nadal a trecut în primul tur de la Wimbledon de Francisco Cerundolo, iar în al doilea de Richard Berankis. Ambele partide au avut nevoie de 4 seturi, cu câte unul adjudecat de outsideri. În confruntarea de debut cu Cerundolo, Rafa a comis 3 duble greșeli, iar în cea următoare a avut 4. Se vede o doză de nesiguranță la serviciul lui Nadal în acest sezon, posibil unicul punct de care pot să profite adversarii. Chiar și în finala dominată cap-coadă cu Ruud la Paris, spaniolul a comis 3 duble greșeli. Se poate observa la Rafa tendința de a forța pe serviciul 2, din dorința de a-și ține advesarii cât mai în spatele liniei de fund. De multe ori serviciile sale ating limita careului, însă uneori apar și duble, după cum am putut vedea recent. 

Statistica meciurilor directe Lorenzo Sonego v Rafael Nadal

Acesta va fi primul meci direct între cei doi jucători în circuitul mondial. 

Cote pentru Lorenzo Sonego v Rafael Nadal

Rafael Nadal pornește cu prima șansă, într-un meci care nu se anunță chiar ușor pentru iberic. Acesta a arătat momente de nesiguranță pe serviciu, cu un număr ridicat de duble greșeli în cele două meciuri jucate până acum. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 4,5 ași pentru Nadal. Această selecție are o cotă de 1,78. 

Lorenzo Sonego vs Rafael Nadal Pont: Peste 4,5 duble in meci

Meciul dintre Sonego și Nadal se anunță unul mai tare decât celelalte două disputate de fostul lider mondial. Italianul pare o nucă mai tare pe iarbă decât Cerundolo și Berankis. În cele două confruntări de până acum pe iarba londoneză, Nadal a comis 7 duble greșeli. În condițiile în care și Sonego va fi nevoit să forțeze pe serviciul 2, pentru a nu-i permite lui Nadal să atace direct din retur, mă aștept să avem un număr ridicat de duble greșeli. Recomand cu încredere depășirea baremului de 4,5 duble în total în meci, iar cote oferită de Betano e una atractivă. Să fie verde!

Pont pariuri: Peste 4,5 duble in meci

Miza: 9/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Gabriel Morariu

Ponturi:

20

Castigate:

15

Pierdute:

4

Anulate:

0

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici