1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Lorenzo Sonego - Filip Krajinovic

Lorenzo Sonego - Filip Krajinovic: ponturi pariuri ATP Montpellier. 09.02.2023

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2023-02-08 16:54:00

ATP Montpellier

09 Februarie 2023, 14:00

Lorenzo Sonego

Lorenzo Sonego

versus
Filip Krajinovic

Filip Krajinovic

1.72

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lorenzo Sonego v Filip Krajinovic

Într-o partidă care contează pentru turul secund al întrecerii masculine de la Montpellier, față în față se vor afla Lorenzo Sonego și Filip Krajinovic. Confruntarea dintre cei doi este programată în cursul zilei de joi, în complexul pe hard indoor din Franța. În cele ce urmează puteți citi analiza duelului, iar la final de articol veți găsi recomandarea mea de pariu. 

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Lorenzo Sonego: Forma echipei, știri și statistici

Lorenzo Sonego este un sportiv italian care se află în regres față de sezoanele precedente. Spre exemplu, jucătorul de 27 de ani ocupa locul 21 în aprilie 2022, însă a început această săptămână pe poziția 56-a în lume. Startul de sezon a fost unul în aceeași notă - adică dezamăgitoare. Sonego a câștigat doar două din primele sale 5 meciuri. Un succes a venit în primul tur de la Australian Open cu Nuno Borges, pentru ca apoi să părăsească întrecerea în runda a doua în fața lui Hubert Hurkacz. Primul turneu jucat după Grand Slam-ul de la Melbourne a adus succesul din turul 1 cu Benjamin Bonzi (6-3, 6-4). Iar acum în runda a doua îl înfruntă pe Filip Krajinovic. Participarea anterioară a lui Lorenzo la Montpellier s-a încheiat în sferturile de finală, când a fost învins de David Goffin (4-6, 4-6).

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Filip Krajinovic: Forma echipei, știri și statistici

Filip Krajinovic este un jucător sârb de 30 de ani care ocupă locul 71 ATP. Și el a fost mult mai sus, însă asta se întâmpla în 2020, când era clasat pe 26 în lume. Startul actualei stagiuni a fost unul pozitiv, dacă judecăm din perspectiva performanțelor de până acum și a adversarilor întâlniți. La ATP Pune, în prima întrecere a anului, Filip i-a eliminat pe Sumit Nagal și Michael Mmoh. Cu primul a avut 8 ași, iar în fața celui de-al doilea a reușit 9. În sferturile de finală a cedat cu Benjamin Bonzi, dar a avut 6 ași. În turul 1 de la Australian Open a avut ghinion la tragerea la sorți și l-a înfruntat pe Holger Rune. Chiar dacă danezul s-a impus cu 3-0 la seturi, Krajinovic a avut timp să servească 4 ași. Și ajungem la turneul actual, unde în primul tur de la Montpellier, sârbul s-a impus în fața lui Aslan Karatsev (3-6, 7-6, 6-2). Pe durata confruntării de marți, Krajonovic a reușit 9 ași. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Lorenzo Sonego v Filip Krajinovic

Acesta va fi primul meci direct între cei doi jucători în circuitul ATP. 

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Lorenzo Sonego v Filip Krajinovic

Lorenzo Sonego este considerat favorit în acest duel, în care întâlnește un adversar cu un serviciu cel puțin decent, dacă nu bun. Krajinovic a avut un număr ridicat de ași de la începutul sezonului, iar statistica are un rol important în decizia mea. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și varianta peste 2,5 ași total pentru Krajinovic. Această selecție are o cotă atractivă de 2,30. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Lorenzo Sonego vs Filip Krajinovic Pont: Filip Krajinovic peste 1,5 ași

Filip Krajinovic este un sportiv de 1,85 metri înălțime, cu un serviciu la cote ridicate. Am văzut mai sus cum în fiecare meci disputat în acest an a reușit cel puțin 4 ași, iar în 4 din 5 confruntări a ajuns la peste 5,5. Sonego este favorit în acest duel, însă asta nu înseamnă că adversarul său nu va reuși cel puțin doi ași. Baremul fixat de Betano mi se pare foarte joc și sunt convins că sârbul va avea cel puțin doi ași chiar și în cazul unei înfrângeri drastice. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.72
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici