1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Lorenzo Sonego vs Alexander Zverev - Ponturi Pariuri ATP Monte Carlo, 14.04.2021

Lorenzo Sonego vs Alexander Zverev - Ponturi Pariuri ATP Monte Carlo, 14.04.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-04-13 23:20:00

ATP Monte Carlo

14 Aprilie 2021, 18:00

Lorenzo Sonego

Lorenzo Sonego

versus
Alexander Zverev

Alexander Zverev

1.67

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Lorenzo Sonego v Alexander Zverev

Turneul Rolex Monte Carlo Masters are loc în Monaco, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Lorenzo Sonego și Alexander Zverev, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Monte Carlo este o localitate de 15.000 de locuitori, fiind una dintre cele mai exclusiviste din lume. 
Turneul acesta este mare, Masters 1000, având un fond de premiere de 2.082.960 euro. 
Gazda este complexul Monte Carlo Country Club, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Tsitsipas, Nadal, Zverev sau Djokovic. 

Lorenzo Sonego: Forma echipei, știri și statistici

Lorenzo Sonego este un italian de 25 de ani, clasat pe locul 28 ATP. 
Iar Sonego ocupă momentan cea mai bună poziție din cariera sa, el fiind un sportiv talentat care cred că va rămâne multă vreme în prima sută mondială. Evident, nu este un superstar, însă întotdeauna poate să pună probleme, anul trecut de exemplu având finală la Viena, în condiții care nu îi plac în mod special. 
Fiindcă Lorenzo este de fapt un jucător specialist pe zgură, el venind după titlu pe această suprafață obținut chiar săptămâna trecută, la Cagliari. 
Astfel se pune oarecum problema unei oboseli, deși în primul tur nu a arătat acest lucru. Însă titlul de la Cagliari a venit după un traseu foarte complicat, câștigând 3-6 7-6 6-3 cu Hanfmann sau 2-6 7-6 6-4 în finală cu Djere. 
Așadar ambele meciuri au avut același tipar, Sonego având noroc să câștige aceste partide, în tie-break putându-se întâmpla orice. În plus Lorenzo nu a arătat un joc chair bun, pierzându-și de multe ori serviciul și fiind oarecum haotic. 
Aici însă în primul tur a fost solid, trecând în două seturi de Marton Fucsovics, dominând clar partida. 
În 2020 are sferturi de finală la Rio de Janeiro și finală la Viena. 
Iar în 2021 are sferturi de finală la Montpellier și titlu la Cagliari. 
Aici:

- 6-3 6-4 cu Fucosvics (locul 40 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)

Alexander Zverev : Forma echipei, știri și statistici

Alexander Zverev este un german de 23 de ani, clasat pe locul 6 ATP. 
Iar Zverev este unul dintre cei mai buni jucători din lume, el putând să câștige orice turneu, deși momentan are câteva probleme pe care trebuie să le rezolve. Acestea sunt mai mult pe plan mental, Alexander având dese căderi în joc în special în momentele în care este pus sub presiune.
Cea mai vizibilă și dezamăgitoare astfel de cădere din punctul său de vedere a fost anul trecut în finala US Open, când în setul decisiv cu Thiem nu a mai putut să joace la un nivel ridicat, servind la un moment dat cu sub 100 km/h. 
Serviciul secund este un alt capitol la care Zverev trebuie să lucreze, deși în ultima vreme nu a mai comis un număr exagerat de duble greșeli. 
Chiar și așa Alexander rămâne un sportiv de top, foarte tânăr, care în acest sezon are deja un titlu destul de important, la Acapuco, după o finală în care l-a învins în două seturi pe Tsitsipas. 
Apoi însă la Miami nu a mai jucat bine, dimpotrivă, fiind învins într-un mod categoric de Ruusuvuori, 1-6 în decisiv. 
Pe zgură ar trebui să se simtă bine, fiind o suprafață pe care a obținut rezultate destul de bune. 
În 2020 are semifinale la Australian Open, finală la US Open, titlu la Koln1, titlu la Koln2 și finală la Paris. 
Iar în 2021 are sferturi de finală la Australian Open și titlu la Acapulco. 

Statistica meciurilor directe Lorenzo Sonego v Alexander Zverev

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Lorenzo Sonego v Alexander Zverev

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betfair: Puteți încerca și victorie Zverev la o cotă de 1.40. 

Lorenzo Sonego vs Alexander Zverev Pont: Alexander Zverev realizeaza break in fiecare set

Lorenzo Sonego a câștigat foarte clar ieri cu Fucsovics după un meci bun în care și-a cedat o singură dată serviciul. Însă Sonego e posibil treptat să resimtă oboseală, săptămâna trecută câștigând titlul la Cagliari după un traseu foarte dificil, pierzând set cu Hanfmann, Fritz și Djere, de exemplu în finala cu Laslo oferind 12 mingi de break iar în meciul cu Fritz 11. Alexander Zverev vine după eliminare în primul tur la Miami, însă acolo era imediat după titlul de la Acapulco deci e posibil să nu fi fost 100%. Aici însă cred că o să fie concentrat, el fiind unul dintre cei mai buni tenismeni din lume, în special pe retur putând mari probleme, returnând fără probleme chiar și o primă servă bine plasată. Consider astfel că Zverev va realiza break în fiecare set, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Lorenzo Sonego vs Alexander Zverev Pont: Alexander Zverev victorie

Lorenzo Sonego este un sportiv interesant, care vine aici după titlu la Cagliari, așadar teoretic este în formă bună. Însă acolo meciurile sale au fost foarte echilibrate, pierzând primul set atât cu Hanfmann cât și cu Djere, revenind în extremis în ambele partide prin intermediul unui tie-break. Așadar, pe lângă faptul că a fost de două ori la un mic pas de înfrângere, a stat mult pe teren, lucru care poate să conteze aici. Alexander Zverev vine după un Miami Open foarte slab, acolo pierzând în primul meci cu Ruusuvuri. Însă acea înfrângere poate să fie din cauza faptului că doar de câștigase la Acapulco într-o finală cu Tsitsipas, Zverev deseori fiind inconstant în turnee consecutive. Aici însă cu siguranță o să fie concentrat, fiind în plus un tenismen foarte bun, la Australian Open fiind aproape să-l elimine pe Djokovic. Consider astfel că Zverev este favorit, pariul mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.39
Status: Castigat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici