Share

Ponturi ATP Adelaide - Harris vs Rublev, rusul poate cuceri al doilea titlu în 2020

ATP

Cota: 1.87

Adaugat de: Marian Cioată

17 Ian 2020 20:19 644 0
Logo Lloyd Harris
Logo Andrey Rublev
Lloyd Harris
Andrey Rublev
VS
09:30 18 Ianuarie 2020
ATP Adelaide

Analiză și informații pentru Lloyd Harris v Andrey Rublev

Sâmbătă dimineață, după orele 09.30, este programată finala masculină de la Adelaide, între Lloyd George Harris (91 ATP) din Africa de Sud și Andrey Rublev (18 ATP) din Rusia. Pronosticul recomandat îl puteți consulta la finele acestei avancronici.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Lloyd Harris: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Lloyd (22 ani) a prins forma carierei aici la Adelaide, unde a câștigat 2 meciuri în calificări și alte 4 pe tabloul principal. Sportivul din Cape Town a furnizat 2 surprize în sferturi și în semifinale, învingându-i pe Carreno Busta și Tommy Paul. 

Debutul de sezon este unul excelent pentru sud-african, cu 7 victorii din 9 apariții pe hard. 

Harris a impresionat la capitolul serviciu, numai pe tabloul principal reușind să totalizeze 21 ași cu Garin, 13 ași cu Djere, 13 cu Carreno și 13 cu Paul. Eficiența primului serviciu a fost de 87% cu chilianul, 88% cu sârbul, 88% cu spaniolul  și 85% cu americanul!

Andrey Rublev: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Andrey (22 ani) a ajuns la 8 victorii consecutive din ultimele 8 apariții în toate competițiile. Totuși, la ultimele 2 partide a dat ceva semne de oboseală.

Rublev a fost desemnat cap de serie numărul 3 și a beneficiat de un prim tur liber în Australia, după ce sâmbăta trecută cucerea titlul de la Doha. A avut de schimbat mai multe fusuri orare, dar s-a adaptat formidabil de rapid și i-a eliminat rând pe rând pe Sam Querrey, Dan Evans și Felix Auger Aliassime. 

Totuși, misiunile sale au fost din ce în ce mai grele, iar meciul de ieri cu canadianul s-a terminat târziu, aproape de miezul nopții, după un maraton de 3 ore! 

Statistica meciurilor directe Lloyd Harris v Andrey Rublev

Cei doi tenismeni născuți în 1997 se vor duela în premieră.

Cote pentru Lloyd Harris v Andrey Rublev

Pe lângă acest pariu special, puteți încerca și varianta unui meci de peste 20.5 game-uri, la cota de 1.55 oferită de casa de pariuri online Betano.ro.

Lloyd Harris vs Andrey Rublev Pont: Peste +67.5 - Lloyd George Muirhead Harris - Punctele câștigate la primul serviciu (%)

Un nou pariu statistic cu mari șanse de reușită vine din finala de la Adelaide. Outsiderul Harris are capacitatea de a-l întrebuința serios la retur pe invincibilul rus. Sud-africanul de 1.96 metri are un parcurs fantastic în acest turneu, început de pe tabloul de calificări. Serviciul a fost arma sa numărul 1, servind impecabil cu prima minge, cu procentaje de eficiență de peste 80%. În 2020, doar o singură dată în 9 partide a fost limitat la sub 67.5% puncte câștigate la primul serviciu, de către Gilles Simon, la ATP Cup. Rublev este favorit, cu siguranță va încerca să preia inițiativa și la retur, dar mai mult pe mingea a doua a adversarului, iar pe prima nu cred că va lua mai mult de 3 din 10 puncte.

Pont pariuri: Peste +67.5 - Lloyd George Muirhead Harris - Punctele câștigate la primul serviciu (%)

Miza: 10/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Marian Cioată

Ponturi:

35

Castigate:

20

Pierdute:

14

Anulate:

1

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici