Share

Laslo Djere vs John Millman - Ponturi Pariuri Tenis ATP Cagliari, 08.04.2020. Sârbul are un plus de experiență pe zgură

ATP

Cota: 1.60

Adaugat de: Marian Cioată

08 Apr 2021 03:20 423 0
Logo Laslo Djere
Logo John Millman
Laslo Djere
John Millman
VS
18:00 08 Aprilie 2021
ATP Cagliari

Analiză și informații pentru Laslo Djere v John Millman

Ultimul meci al zilei de joi, 8 aprilie 2021, de pe tabloul principal de simplu masculin al ATP Cagliari, se va disputa în jurul orelor 18.00, între Laslo Djere (57 ATP) din Serbia și John Millman (44 ATP) din Australia. Pronosticul recomandat este unul statistic, preluat din oferta casei de pariuri Betano și vizează numărul de duble greșeli comise de către outsider.

Laslo Djere: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Laslo (25 ani) este un jucător fparte experimentat și abil pe zgura roșie, cu 250 victorii obținute din 363 partide oficiale disputate pe terenurile lente. În 2020 cucerea titlul la Sardinia Open, în luna octombrie, după o finală cu italianul Marco Cecchinato. Anterior, se impusese și la ATP Rio de Janeiro, în 2019. Cel mai sus a fost situat pe locul 29 mondial, pe 10 iunie 2019.

Forma recentă a sârbului este una decentă, cu 2 sferturi de finală la Buenos Aires și Santiago, pe terenurile lente și apoi  două tururi secunde, la Acapulco și Miami, pe suprafețe foarte rapide.

La 1,88 metri înălțime și 82 kilograme, Djere este posesorul unui serviciu de calitate, cu multă variație. În câmp se deplasează foarte bine pe zgură, stăpânind tehnica alunecării și acoperind eficient terenul, iar în raliuri este constant de pe ambele părți, atât cu forehandul cât și cu backhandul. 

John Millman: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î Î

John (31 ani) a avut un start de an 2021 dezamăgitor, cu 5 înfrângeri consecutive pe hard, înainte de a veni aici pe zgura sardă. În mod cu totul surprinzător, australianul a reușit să învingă un zgurist clasic, pe argentinianul Coria, după 3 seturi de mare luptă. Scorul final a fost 7-6 3-6 6-3, după 3 ore și 15 minute de joc foarte echilibrat, în care a servit 2 ași și a comis 6 duble greșeli.

Millman are un bilanț mai puțin stufos pe suprafețele lente, din 2007 până în prezent înregistrând doar 88 victorii și 68 eșecuri. În precedentele 2 sezoane a adunat 5 victorii și 10 înfrângeri, terminându-le pe fiecare cu record negativ. În mod comparativ, pe hard outdoor are peste 400 de meciuri oficiale disputate de-a lungul carierei, iar ultimele 9 stagiuni le-a încheiat cu record pozitiv.

Sportivul de 1,83 metri înălțime și aproximativ 79 kilograme are un prim serviciu exploziv, care produce în general destule puncte câștigătoare pe suprafețele rapide, iar pe al doilea are uneori momente de ezitare și comite greșeli neforțate. În 2021 a servit îngrijit cu mingea a doua pe hard și hard indoor, dar la primul meci de pe zgură a avut dificultăți vizibile. 

Statistica meciurilor directe Laslo Djere v John Millman

Australianul a câștigat singura confruntare directă anterioară, cu scorul de 6-3 6-2 6-1 în 2019, pe iarba de la Wimbledon. Atunci, Millman nu a comis nicio dublă greșeală, iar sârbul a terminat meciul cu 7 astfel de greșeli neforțate, direct din serviciu.

Cote pentru Laslo Djere v John Millman

Pentru un total de peste 4,5 duble greșeli comise de ambii jucători, cota oferită de Betano pariuri este tot de 1,60.

Laslo Djere vs John Millman Pont: Millman - Peste 1,5 duble greșeli

Mizez cu încredere medie pe un meci în care australianul va comite minimum 2 duble greșeli. Laslo Djere este favorit la victorie, fiind un zgurist mai performant, iar Millman va trebui să își asume riscuri mai mari pe mingea a doua, unde este vulnerabil. În prima apariție de la Cagliari, John a comis câte 2 duble în fiecare set și a totalizat 6 astfel de greșeli într-un maraton cu un alt zgurist tipic, Federico Coria din Argentina. Un factor ce avantajează acest pont este și vântul, care bate uneori și în rafale de peste 25 kilometri pe oră și va afecta aruncarea mingiilor de către tenismenii aflați la serviciu. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Millman - Peste 1,5 duble greșeli

Miza: 7/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

9

Castigate:

6

Pierdute:

2

Anulate:

0

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici