Laslo Djere vs Denis Shapovalov - Ponturi Pariuri Australian Open, 17.01.2022

ATP

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

15 Ian 2022 13:12 591 0
Logo Laslo Djere Laslo Djere
Logo Denis Shapovalov Denis Shapovalov
VS
02:00 17 Ianuarie 2022
Australian Open

Analiză și informații pentru Laslo Djere v Denis Shapovalov

Turneul Australian Open are loc în Melbourne, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Laslo Djere și Denis Shapovalov, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Melbourne este o localitate de 5.1 milioane de locuitori, fiind fondată de coloniști veniți din Van Diemen's Land. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 75 milioane de dolari australieni. 
Gazda este complexul Melbourne Park, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nadal, Berrettini, Shapovalov sau Medvedev. 

Laslo Djere: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V Î

Laslo Djere este un sârb de 26 de ani, clasat pe locul 52 ATP. 
Iar Djere este un sportiv talentat, care însă în ultima vreme nu a mai fost atât de vizibil. În trecut, Laslo a fost până pe locul 27 mondial, având potențialul să ajungă iarăși în topul 50 ATP, în special dacă obține rezultate bune pe zgură. 
Până la urmă, el este un zgurist, pe hard având destul de puține rezultate favorabile. 
Finalul de sezon trecut a fost modest, terminând anul cu o serie de 5 înfrângeri consecutive, cu sportivi precum Krajinovic, Cressy, Simon sau Ivashka. Jocul său a fost departe de ideal, iar Laslo a părut deseori ieșit din ritm, fără să poată intra cu adevărat în intensitatea partidei. 
Noul sezon l-a început însă mai bine, având sferturi de finală la Adelaide. 
Acolo, a trecut de Baena în primul tur, iar în cel secund a profitat de descalificarea lui Moutet, cel care a înjurat arbitrul înainte de setul 3. 
În sferturi nu a mai avut șanse, jucând cu Cilic mult prea bun și fiind învins 3-6 2-6. 
În 2021 are sferturi de finală la Buenos Aires, sferturi de finală la Santiago, finală la Cagliari, sferturi de finală la Geneva, semifinale la Hamburg, semifinale la Gstaad și sferturi de finală la Astana. 
Iar în 2022 are sferturi de finală la Adelaide.  

Denis Shapovalov: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Denis Shapovalov este un canadian de 22 de ani, clasat pe locul 14 ATP. 
Iar Shapovalov este unul dintre cei mai talentați jucători din circuit, un potențial câștigător de grand slam. Acest lucru probabil nu se va întâmplă aici, însă Denis este foarte tânăr, având peste un deceniu în față în care poate să obțină performanțe. 
Oricum, ce a realizat până acum deja este important, fiind în trecut chiar în top 10, ajungând în semifinale la Wimbledon. 
Aici are un traseu mult mai greu, fiind pe același sfert de tablou cu Nadal și Zverev, însă nu ar fi o mare surpriză să-l vedem în fazele finale. 
Forma sa este una bună. 
Anul trecut l-a terminat cu finală la Stockholm, rezultat pozitiv chiar dacă a cedat acolo surprinzător cu Tommy Paul. 
Iar în noul sezon are titlu cu echipa sa la ATP Cup. 
Aceea a fost încălzirea ideală pentru acest grand slam, pierzând cu Evans însă apoi crescându-și treptat formă, având victorii cu Struff, Safiullin și mai ales Busta, într-o finală foarte intensă. 
Astfel, Denis ar trebui să aibă multă încredere în sine înainte de acest prim meci. 
În 2021 are sferturi de finală la Doha, semifinale la Dubai, finală la Geneva, sferturi de finală la Stuttgart, semifinale la Queen's, semifinale la Wimbledon, sferturi de finală la San Diego, sferturi de finală la Sankt Petersburg și finală la Stockholm. 

Statistica meciurilor directe Laslo Djere v Denis Shapovalov

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Shapovalov, aceasta având loc în 2021 la Geneva când Denis s-a impus 6-4 6-4. 

Cote pentru Laslo Djere v Denis Shapovalov

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 3-1 Shapovalov, la o cotă de 3.60.

Laslo Djere vs Denis Shapovalov Pont: Mai multi asi in meci decat duble greseli

Laslo Djere este un zgurist, care obține destul de rar rezultate pozitive pe hard. Astfel, sunt mici șanse să se impună. Serviciul lui este în general bun, la Adelaide trimițând 14 ași cu Baena, 6 cu Moutet și 5 cu Cilic. Iar ca duble greșeli stă bine, de exemplu cu Marin comițând 0. Denis Shapovalov vine după titlul în ATP Cup, așadar va avea un moral ridicat. Denis are un serviciu bun, trimițând mulți ași însă comițând și multe duble. Totuși, raportul este în general favorabil așilor, la ATP Cup fiind: 9-2 cu Shapovalov, 13-8 cu Safiullin sau 7-2 cu Busta. Consider astfel că vom avea mai mulți ași în meci decât duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Mai multi asi in meci decat duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

11

Castigate:

3

Pierdute:

6

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici