Kokkinakis/ Kyrgios vs Ebden/ Purcell, Ponturi pariuri ATP Australian Open, 29.01.2022. Finală 100% australiană la Melbourne

ATP

Cota: 1.45

Adaugat de: Marian Cioată

29 Ian 2022 00:06 611 0
Logo Kokkinakis/ Kyrgios Kokkinakis/ Kyrgios
Logo Ebden/ Purcell Ebden/ Purcell
VS
11:45 29 Ianuarie 2022
Tenis ATP - Australian Open

Analiză și informații pentru Kokkinakis/ Kyrgios v Ebden/ Purcell

Sâmbătă, 29 ianuarie, nu înainte de orele 11.45, este programată finala de dublu masculin de la Australian Open 2022, între perechile 100% australiene formate din Thanasi Kokkinakis/ Nick Kyrgios și Matt Ebden/ Max Purcell. Pronosticul recomandat merge în favoarea sportivilor mai tineri și mai explozivi, la o cotă atractivă preluată din oferta casei de pariuri Superbet.

Kokkinakis/ Kyrgios: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Deși s-a spus mult timp că ambii jucători nu-și vor atinge potențialul uriaș pe care îl au din cauza atitudinii lor delăsătoare, iată că puștii minune ai tenisului australian au reușit să ajungă în prima lor finală de Mare Șlem chiar atunci când se așteptau mai puțin, în proba de dublu. Thanasi și Nick au primit un wild-card pentru a intra direct pe tabloul principal de la actuala ediție de Australian Open și l-au onorat cum se cuvine.

Pe lângă rezultatele excelente, ei au creat și o emulație extraordinară în tribune, făcând spectacol la fiecare apariție, atât prin loviturile executate, cât și prin modul în care au celebrat reușitele. 

Principalul lor atu a fost serviciul, care a mers de minune, lăsând extrem de puține șanse de break pentru oponenții lor. Au totalizat 11, 17, 23, 25 și respectiv 13 servicii direct câștigătoare în cele 5 partide. Rezultatele înregistrate pe parcursul celor 2 săptămâni au fost următoarele -

6-4 6-2 vs Bolt/ McCabe

7-6 6-3 vs Mektic/ Pavic

6-4 4-6 6-4 vs Behar/ Escobar

7-5 3-6 6-3 vs Puetz/ Venus

7-6 6-4 vs Granollers/ Zeballos

Ebden/ Purcell: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Cei doi sunt ceva mai mici de înălțime și au servicii o idee mai moi, dar compensează mult prin variație atât ca efect, cât și ca plasamentul loviturilor. Ebden este mult mai experimentat, având deja 34 ani, dar nu a fost niciodată o prezență constantă în circuitul profesionist. Purcell este cel mai tânăr și totodată cel mai bine clasat dintre toți cei 4 finaliști - locul 34 mondial. 

Totuși, cei doi nu sunt prea omogeni, având doar 4 meciuri anterioare disputate în această formulă, în 2021. 

Scorurile înregistrate de Matt și Max în precedentele 5 tururi au fost următoarele -

7-6 6-3 vs Erlich/ Goransson

3-6 6-3 7-5 vs Cabal/ Farah

7-6 6-3 vs Klaasen/ McLachlan

3-6 6-4 7-6 vs Koolhof/ Skupski

6-3 7-6 vs Ram/ Salisbury

Statistica meciurilor directe Kokkinakis/ Kyrgios v Ebden/ Purcell

Cele două echipe nu s-au mai confruntat niciodată în această formulă, într-un meci oficial de dublu din circuitul ATP.

Cote pentru Kokkinakis/ Kyrgios v Ebden/ Purcell

Victoria cu 2-0 la seturi a dublulu favorit este cotată la 2,20, iar un handicap de -1,5 gameuri tot pentru echipa favorită are cota de 1,62, ambele variante de pont vin din oferta Suerbet pariuri sportive.

Kokkinakis/ Kyrgios vs Ebden/ Purcell Pont: Victorie Kokkinakis/ Kyrgios

Mizez pe victoria celor doi talentați australieni cu origini elene, în finala de sâmbătă. Thanasi și Nick se cunosc foarte bine și se înțeleg excelent atât pe teren cât și în afara acestuia. Ambii sunt capabili să își câștige foarte ușor serviciile, având execuții foarte rapide iar publicul crează o atmosferă favorabilă pentru abordarea lor spectaculoasă. Kokkinakis și Kyrgios au fost purtați pe un val de entuziasm de tribunele de la Melbourne, reușind să elimine în această manieră perechi mult mai experimentate și mai bine clasate. Ebden și Purcell formează o pereche interesantă, cu un joc pozițional și tactic bun, însă ei nu au armele necesare pentru a-și domina adversarii de mâine. Am ales acest pronostic din oferta Superbet pariuri sportive.

Pont pariuri: Victorie Kokkinakis/ Kyrgios

Miza: 10/10

Cota: 1.45

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici