Share

Kevin Anderson vs Daniil Medvedev - Ponturi Pariuri Tenis ATP Viena, 30.10.2020

ATP

Cota: 1.60

Adaugat de: Marian Cioată

30 Oct 2020 04:35 476 0
Logo Kevin Anderson
Logo Daniil Medvedev
Kevin Anderson
Daniil Medvedev
VS
15:00 30 Octombrie 2020
ATP Viena

Analiză și informații pentru Kevin Anderson v Daniil Medvedev

Vineri, 30 octombrie 2020, de la orele 15.00, este programat primul sfert de finală de la ATP Viena, între Kevin Anderson (111 ATP) din Africa de Sud și Daniil Medvedev (6 ATP) din Rusia. Pronosticul ales pentru acest duel inedit este unul statistic și vizează numărul de ași serviți de cei doi înalți tenismeni.

Kevin Anderson: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Kevin (34 ani) este un veteran revenit în circuit după probleme medicale serioase. În 2019 a disputat doar 20 meciuri oficiale, terminând prematur sezonul, după turneul de Mare Șlem de la Wimbledon. Cel mai sus el a fost clasat pe locul 5 ATP, în iulie 2018. 

Sud-africanul este unul dintre cei mai înalți tenismeni de top, măsurând 2,03 metri. El are un serviciu foarte performant, reușind să trimită un număr impresionant de ași de-a lungul carierei sale profesioniste. În cadrul turneelor ATP a atins borna celor 7000 ași, iar în 2020 a expediat 199 ași în 14 partide, adică o medie de 14,2 per meci. 

Anderson a revenit la un nivel decent, reușind un tur 3 la Roland Garros și acum cel puțin sferturi la Viena. În turneele de la New York a pierdut devreme la Cincinnati Masters și Us Open, fiind eliminat de tinerii Tsitsipas și Zverev.

Rezultatele complete din această săptămână ale blondului african au fost următoarele -

6-7 6-4 7-6 cu Dennis Novak (27 ani, 92 ATP) reușind 18 ași și salvând 3 mingi de meci consecutive în tiebreakul decisiv

7-5 6-1 cu Pablo Carreno Busta (29 ani, 15 ATP) reușind 14 ași și dominând copios meciul

Daniil Medvedev: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Daniil (24 ani) este în scădere de turație, după ce în 2019 a reușit cel mai bun sezon din cariera profesionistă. În acest an cu multe concursuri anulate, rusul nu a mai cucerit niciun titlu ATP, deși a pornit cu șanse importante în câteva ocazii.

Pe hard indoor a dezamăgit crunt, pierzând din primele două runde la Marsilia, Rotterdam și Sankt Petersburg. Abia aici la Viena a izbutit să lege 2 victorii la rând, dar chiar și așa a cedat deja un set în fața lui Vasek Pospisil. 

Deși este la rândul său un tenismen înalt, de aproape 2 metri, Medvedev nu produce în mod constant foarte mulți ași. În 2020 a disputat 25 partide oficiale, servind în total 232 ași, adică o medie de 9,2 per meci. Cu taiwanezul Jason Jung a avut 4 ași, iar cu Pospisil 17.

Statistica meciurilor directe Kevin Anderson v Daniil Medvedev

Cei doi jucători nu s-au mai confruntat până acum, într-un meci oficial de simplu masculin.

Cote pentru Kevin Anderson v Daniil Medvedev

O altă variantă de pariere interesantă este cea oferită de casa de pariuri Betano - Sub 100.5 minute, durata totală a meciului, la o cotă de dublare.

Kevin Anderson vs Daniil Medvedev Pont: Anderson - jucătorul cu cei mai mulți ași

Mizez cu încredere pe o victorie a sud-africanului la capitolul ași. Kevin Anderson are avantajul alonjei, fiind un big-server care a progresat enorm în cea de-a doua parte a carierei. Daniil Medvedev este un tenismen mai complet, cu un joc mult mai solid din câmp, dar el nu are un serviciu care să îi aducă la fel de multe puncte scurte. Rusul nu caută la fel de des precum Anderson liniile careului de serviciu advers, ci mai degrabă optează pentru variație. Într-un meci recent de profil similar, Medvedev a pierdut duelul așilor cu un alt uriași al circuitului, Reilly Opelka din SUA și același deznodământ cred că va avea și astăzi.

Pont pariuri: Anderson - jucătorul cu cei mai mulți ași

Miza: 7/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

6

Castigate:

3

Pierdute:

3

Anulate:

0

Liber profesionist, am 31 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici