1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Kei Nishikori vs Pierre Hugues Herbert - Ponturi Pariuri ATP Marseille, 09.03.2021

Kei Nishikori vs Pierre Hugues Herbert - Ponturi Pariuri ATP Marseille, 09.03.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-03-06 22:16:00

ATP Marseille

09 Martie 2021, 15:50

Kei Nishikori

Kei Nishikori

versus
Pierre-Hugues Herbert

Pierre-Hugues Herbert

1.55

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Kei Nishikori v Pierre-Hugues Herbert

Turneul Open 13 Provence are loc în Marseille, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Kei Nishikori și Pierre Hugues Herbert, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Marseille este o localitate de 869.000 de locuitori, fiind a doua ca mărime din Franța. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 334.240 euro. 
Gazda este complexul Palais des Sports de Marseille, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Medvedev, Tsitsipas, Nishikori sau Tsonga. 

Kei Nishikori: Forma echipei, știri și statistici

Kei Nishikori este un japonez de 31 de ani, clasat pe locul 45 ATP. 
Iar Nishikori este unul dintre sportivii buni din ultimul deceniu, el având finală la US Open și ajungând până pe locul 4 mondial. De fapt, până să apară problemele de sănătate, Kei era constant în top 10, deși nu are foarte multe turnee câștigate sau victorii la jucătorii din Big 3. Însă Kei a fost văzut întotdeauna ca un sportiv foarte muncitor, cu o atitudine corectă legată de sport și față de adversarii săi. 
Din păcate Nishikori a avut multe accidentări, operații, cea mai gravă fiind cea la cot, el de atunci schimbându-și serviciul. Evident, a avut nevoie de mult timp pentru a se acomoda cu noua tehnică, acest lucru văzându-se în seturile pierdute foarte clar, însă săptămâna trecută a părut în sfârșit confortabil pe teren. 
Legat de noua tehnică de serviciu el a declarat: "Am încercat să schimb după operația la cot, lucrând cu Max Mirny, Michael Chang și un antrenor japonez. Aveam nevoie de mai multă putere în serviciu însă în aceași timp trebuia să-mi folosesc umărul mai puțin. Anul trecut aveam dureri și la umăr. Nu mă simt 100% încă, însă cred că sunt în drum spre acel nivel. Am servit bine în ultimele meciuri așadar sunt fericit cu serviciul meu de acum."
Iar la Rotterdam, săptămâna trecută, tot indoor, Nishikori chiar a arătat bine, trecând de Aliassime și de Alex de Minaur până să fie eliminat de Coric. 
În 2020 nu are nicio performanță. 
Iar în 2021 are sferturi de finală la Rotterdam, săptămâna trecută.

Pierre-Hugues Herbert: Forma echipei, știri și statistici

Pierre Hugues Herbert este un francez de 29 de ani, clasat pe locul 93 ATP. 
Iar Herbert după cum se vede este aproape să iasă din prima sută mondială, el fiind un jucător interesant însă cu foarte puține sezoane reușite la nivel înalt. Îi place să joace indoor, pe suprafețe rapide, bazându-se pe serviciu, însă recent nici măcar în astfel de condiții nu mai obține rezultate. 
Chiar și așa Pierre nu poate să fie văzut că un tenismen slab, acum doi ani ajungând până pe locul 36 în lume. 
Acest sezon însă este slab până acum, deși începuse foarte bine, dominându-l clar pe Goffin la Antalya. Însă după ce a ratat mingile de meci cu Goffin parcă totul s-a destrămat, pierzând setul decisiv la zero, apoi urmând un turneu la Melbourne unde s-a văzut eliminat de Thompson, după o partidă slabă. 
La Australian Open a pierdut chiar în primul tur, în trei seturi cu Fognini, această înfrângere fiind însă normală deoarece Fabio chiar era în formă. 
Herbert însă nu și-a ridicat nivelul nici la Rotterdam, pierzând în calificări. Totuși, această înfrângere este normală și ușor de scuzat, fiind învins de Fucosvics, viitorul finalist. 
În 2020 are sferturi de finală la Doha, sferturi de finală la Montpellier și semifinale la challengerul din Praga. 
Iar în 2021 nu are performanțe. 

Statistica meciurilor directe Kei Nishikori v Pierre-Hugues Herbert

În întâlnirile directe scorul este 2-1 pentru Nishikori, ultima având loc în 2019 la Monte Carlo când Herbert s-a impus 7-5 6-4. 

Cote pentru Kei Nishikori v Pierre-Hugues Herbert

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betfair: Puteți încerca și Nishikori +1.5 handicap gameuri la o cotă de 1.42. 

Kei Nishikori vs Pierre-Hugues Herbert Pont: Kei Nishikori castiga

Kei Nishikori a avut multe probleme de sănătate în ultimii ani, sezonul trecut jucând doar 6 partide. Acum însă este pe drumul cel bun, el fiind nevoit să-și schimbe tehnica la serviciu pentru a-și proteja umărul. Astfel acum se acomodează treptat cu noua lovitură, una în care imprimă mai multă forță, așadar un lucru pozitiv. Săptămâna trecută a reușit primul său turneu bun din ultima perioadă, la Rotterdam, tot indoor, trecând de Aliassime și de Alex de Minaur, fiind învins de Borna Coric. Însă inclusiv meciul cu Borna a fost echilibrat, Kei servind foarte bine însă ratând niște mingi ușoare pe final. Pierre-Hugues Herbert este un sportiv ieșit din formă, deși înfrângerile sale au venit în general la sportivi mai buni. De exemplu la Australian Open a pierdut cu Fognini, săptămâna trecută la Rotterdam fiind învins de Fucsovics. Lucrul negativ este faptul că în aceste meciuri nu a pus nicio problemă și nu a luat set. Consider astfel că Nishikori este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betfair.

Miza: 8/10
Cota: 1.55
Status: Pierdut

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici