Share

Kei Nishikori vs Alexander Zverev - Ponturi Pariuri ATP Madrid, 05.05.2021

ATP

Cota: 1.90

Adaugat de: Tudor Cosma

04 Mai 2021 22:58 572 0
Logo Kei Nishikori
Logo Alexander Zverev
Kei Nishikori
Alexander Zverev
VS
13:30 05 Mai 2021
ATP Madrid

Analiză și informații pentru Kei Nishikori v Alexander Zverev

Turneul Mutua Madrid Open are loc în Spania, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Kei Nishikori și Alexander Zverev, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Madrid este o localitate de 3.2 milioane de locuitori, fiind cel mai mare oraș din Spania. 
Turneul acesta este mare, Masters 1000, având un fond de premiere de 2.614.465 euro. 
Gazda este complexul Park Manzanares, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nadal, Tsitsipas, Thiem sau Sinner. 

Kei Nishikori: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Kei Nishikori este un japonez de 31 de ani, clasat pe locul 41 ATP. 
Iar Nishikori este unul dintre cei mai buni tenismeni din generația sa și unul dintre cei mai iubiți de public. În plus Kei este foarte apreciat și respectat de adversarii săi, fiind întodeauna fair-play, un model de urmat pentru orice sportiv. 
Nishikori muncește foarte mult atât pe teren cât și în afara sa, în trecut ajungând până pe locul 4 mondial, putând să învingă orice adversar din circuit. Mai mult, Kei are finală la US Open, pierdută din păcate pentru el împotriva lui Cilic. 
Acum Nishikori nu mai are un clasament atât de bun, el operându-se recent la cot. Din cauza aceasta a fost nevoit să-și schimbe și tehnica de serviciu, încercând să-și protejeze brațul însă în același timp încercând să imprime mai multă forță. 
Iar jocul lui este în creștere, în plus ieri declarând că pentru prima oară nu a mai simțit dureri. 
Kei vine aici după Barcelona, acolo fiind foarte solid, ajungând până în turul 3 unde i-a luat set lui Nadal, deși începuse foarte slab partida. 
Iar aici a trecut de Khachanov, jucând foarte bine în ultimele două seturi, pierzând doar 4 gameuri în acestea deși oponentul era unul de top. Așadar și aici are șanse la victorie, fiind de fapt favorit în opinia mea. 
În 2020 nu are nicio performanță. 
Iar în 2021 are sferturi de finală la Rotterdam și sferturi de finală la Dubai. 
Aici:

- 6-7 6-2 6-2 cu Khachanov (locul 23 ATP), câștigând 67% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)

Alexander Zverev : Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V Î

Alexander Zverev este un german de 24 de ani, clasat pe locul 6 ATP. 
Iar Zverev este un sportiv foarte solid, care deși este tânăr se află de ani buni constant în top 10 ATP, având imaginea unui veteran al turului. El de fapt este încă foarte tânăr, având mult timp în viitor în care poate să evolueze și să obțină performanțe chiar și mai bune decât în trecut. 
Deja are titluri de Masters, finală anul trecut la US Open, fiind însă destul de labil psihic, în setul 5 din acel meci cu Thiem căzând complet, servind cu sub 100 km/h. 
Iar acum iarăși este într-o pasă slabă. 
Astfel Zverev vine după o serie de turnee nereușite, la Monte Carlo fiind învins în două seturi de Goffin, apoi la Munchen, turneu său de casă, ajungând în sferturi însă pierzând cu Ivashka. 
Acolo s-a văzut faptul că nu este într-o formă bună, fiind deseori nesigur și comițând iarăși multe duble greșeli. 
În 2020 are semifinale la Australian Open, finală la US Open, titlu la Koln1, titlu la Koln 2 și finală la Paris. 
Iar în 2021 are sferturi de finală la Australian Open, titlu la Acapulco și sferturi de finală la Munchen, săptămâna trecută. 

Statistica meciurilor directe Kei Nishikori v Alexander Zverev

În întâlnirile directe scorul este 2-1 pentru Zverev, ultima având loc în 2018 la Washington când Alexander s-a impus 3-6 6-1 6-4. 

Cote pentru Kei Nishikori v Alexander Zverev

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și minim un set Nishikori la o cotă de 1.62.  

Kei Nishikori vs Alexander Zverev Pont: Alexander Zverev comite peste 3.5 duble greseli

Kei Nishikori joacă din ce în ce mai bine, ieri declarând că în sfârșit nu mai resimte dureri în braț. Săptămâna trecută a fost solid la Barcelona, câștigând un set împotriva lui Nadal, iar aici în primul tur l-a depășit ușor de Khachanov, deși a pierdut primul set. Astfel și aici are șanse bune la victorie, putând să pună mare presiune pe oponentul său. Alexander Zverev a început bine sezonul, însă în ultima vreme jocul său a scăzut. Astfel Zverev a revenit și la obiceiurile mai vechi referitoare la duble greșeli, la Munchen comițând 4 duble cu Berankis în meci foarte scurt și 14 cu Ivashka. Consider astfel că Zverev va comite peste 3.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Alexander Zverev comite peste 3.5 duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

33

Castigate:

20

Pierdute:

11

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici