1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Khachanov/Rublev - Haase/Fognini - Ponturi pariuri ATP Rotterdam. 10.02.2020

Khachanov/Rublev - Haase/Fognini - Ponturi pariuri ATP Rotterdam. 10.02.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-02-09 22:39:00

ATP Rotterdam

10 Februarie 2020, 13:00

Karen Khachanov/Andrey Rublev

Karen Khachanov/Andrey Rublev

versus
Robin Haase/Fabio Fognini

Robin Haase/Fabio Fognini

1.65

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Karen Khachanov/Andrey Rublev v Robin Haase/Fabio Fognini

În primul tur de la ATP Rotterdam se vor afla față în față echipele Khachanov/Rublev și Haase/Fognini. Partida este programată la ora 13:00, în continuare puteți citi analiza ei. La final veți găsi și pontul oferit.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Karen Khachanov/Andrey Rublev: Forma echipei, știri și statistici

Rușii formează o echipă sudată, care a obținut performanțe importante. Chiar dacă sunt încă tineri - Khachanov (23) și Rublev (22) au deja două finale de Masters Series în palmares. Jucătorii din Rusia au cedat în ultimul act la Miami, dar și la Paris-Bercy. În Cupa Davis, Andrey și Karen au învins două perechi solide: Novak Djokovic/Viktor Troicki și Ivan Dodig/Nikola Mektic. De asemenea, în toamnă cei doi au ajuns până în semifinale la Beijing. Karen are un serviciu foarte bun, în timp ce Rublev este redutabil atât la jocul în forță de pe linia de fund, cât și la deplasarea în teren.

Robin Haase/Fabio Fognini: Forma echipei, știri și statistici

Față de adversarii lor, Fabio și Robin fac parte din altă generație. Ambii au 32 de ani, iar în ultima vreme au avut rezultate bune mai ales la simplu. Omogenitatea acestui team nu există: Haase și Fognini au mai jucat o singură dată. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu aproape 3 ani de zile, la Beijing, în 2017. La acea ediție a întrecerii din China, echipa olandezo-italiană a jucat doar două meciuri: a trecut de Martin/Middelkoop, înclinându-se apoi în fața columbienilor Cabal și Farah. Fognini îl va întâlni pe Khachanov pentru două zile la rând: după întrecerea de dublu, cei doi se vor marți față în față și la simplu.

Statistica meciurilor directe Karen Khachanov/Andrey Rublev v Robin Haase/Fabio Fognini

Este prima întâlnire între cele două echipe.

Cote pentru Karen Khachanov/Andrey Rublev v Robin Haase/Fabio Fognini

Rușii pornesc cu prima șansă, iar eu voi merge pe mâna lor. În afara pontului oferit puteți încerca și un 2-0 la seturi, la o cotă de 2,50.

Karen Khachanov/Andrey Rublev vs Robin Haase/Fabio Fognini Pont: Victorie Karen Khachanov/Andrey Rublev

Karen Khachanov și Andrey Rublev au un evident plus la capitolul omogenintate. Cei doi vorbesc aceeași limbă, comunicarea reprezintă un aspect-cheie în jocul de dublu. La nivel de performanțe, rușii îi surclasează pe adversarii lor, care se vor prezenta la doar al doilea turneu în această formulă. Merg pe mâna mai tinerilor Karen și Andrey, la o cotă bună oferită de Betano. Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici