1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Karen Khachanov vs Stefanos Tsitsipas - Ponturi Pariuri ATP Rotterdam, 05.03.2021

Karen Khachanov vs Stefanos Tsitsipas - Ponturi Pariuri ATP Rotterdam, 05.03.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-03-05 01:33:00

ATP Rotterdam

05 Martie 2021, 14:00

Karen Khachanov

Karen Khachanov

versus
Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas

1.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Karen Khachanov v Stefanos Tsitsipas

Turneul ABN AMRO World Tennis Tournament are loc în Rotterdam, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Karen Khachanov și Stefanos Tsitsipas, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Rotterdam este o localitate de 1.1 milioane de locuitori, fiind cel mai mare port din Europa. 
Turneul acesta este mare, ATP 500, având un fond de premiere de 980.580 euro. 
Gazda este complexul Rotterdam Ahoy, care dispune de terenuri acoperite cu un hard lent, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Paul, Fokina, Tsitsipas sau Rublev. 

Karen Khachanov: Forma echipei, știri și statistici

Karen Khachanov este un rus de 24 de ani, clasat pe locul 21 ATP. 
Iar Khachanov este un sportiv de top, care însă în ultimul an a fost mai degrabă în umbră, fără să aibă mari rezultate. Chiar și așa Karen niciodată nu poate să fie trecut cu vederea, având un tenis bazat pe forță care poate pune probleme oricui. 
Iar ca dovadă a talentului său, Khachanov are acel titlu de Masters 1000 de la Paris. 
Acum, deși a rămas în urma conaționalilor săi în ceea ce privește rezultatele, inclusiv în urmă lui Karatsev în acest an, mă aștept ca Khachanov să înceapă să urce și el. 
În 2020 are sferturi de finală la Dubai, sferturi de finală la Sankt Petersburg și sferturi de finală la Antwerp. 
Iar în 2021 are semifinale la Melbourne 1. 
Acolo a jucat bine, pierzând în trei seturi foarte echilibrate cu Sinner, viitorul campion. Apoi la Australian Open iarăși mi s-a părut în formă, fiind învins în turul 3 de Berrettini însă după un meci foarte echilibrat, decis după 3 tie-breakuri: 6-7 6-7 6-7. 
Aici:

- 6-4 7-5 cu Wawrinka (locul 20 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)
- 6-2 6-2 cu Norrie (locul 65 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 40% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)

Stefanos Tsitsipas: Forma echipei, știri și statistici

Stefanos Tsitsipas este un grec de 22 de ani, clasat pe locul 6 ATP. 
Iar Tsitsipas este unul dintre liderii generației sale, un tenismen care deja este o prezență constantă în topul 10 ATP și care începe și în turnee importante, de grand slam, să se facă remarcat. Are deja două semifinale la Australian Open, una la Roland Garros, în viitor putând fără probleme să ridice aceste trofee. 
Din păcate pentru el și pentru generația sa mai are de așteptat, Djokovic și Nadal, deși trecuți de prima tinerețe, jucând mai bine în meciurile importante. 
Totuși Tsitsipas se poate lăuda cu faptul că l-a învins pe Nadal luna trecută la Australian Open, fiind al 3-lea jucător din istorie care îl întoarce pe iberic de la 2-0 scor seturi. 
Acest lucru demonstrează cât de mult a evoluat Stefanos în ultimii ani în special pe plan mental, având mult mai mare încredere în sine pe teren și putând să se abată de la planul de joc atunci când este nevoie. 
Evident, Tsitsipas rămâne foarte tânăr deci are mult spațiu în care poate să se dezvolte, de aceea consider că peste 10 ani va fi considerat un mare campion. În plus el este apreciat și în afara terenului, având o personalitate boemă și interacționând mult cu fanii. 
În 2020 are titlu la Marseille, finală la Dubai, semifinale la ATP Cincinnati, finală la Hamburg și semifinale la Roland Garros. 
Iar în 2021 are semifinale la Australian Open. 
Aici:

- 7-6 7-5 cu Gerasimov (locul 76 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (6 salvate)
- 6-4 4-6 7-5 cu Hurkacz (locul 30 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Statistica meciurilor directe Karen Khachanov v Stefanos Tsitsipas

În întâlnirile directe scorul este 2-0 pentru Tsitsipas, ultima având loc în 2018 la Shanghai când Stefanos s-a impus 6-4 7-6. 

Cote pentru Karen Khachanov v Stefanos Tsitsipas

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și minim un set Khachanov la o cotă de 1.70.

Karen Khachanov vs Stefanos Tsitsipas Pont: Karen Khachanov +4.5 gameuri

Karen Khachanov a jucat bine tot anul, începând cu un turneu mic în Melbourne unde a ajuns în semifinale, pierzând cu Sinner după 3 seturi, ultimul având nevoie de tie-break. Apoi la Australian Open iarăși a fost solid, ajungând până în turul 3 unde a fost învins 6-7 6-7 6-7 de Berrettini, putând să câștige acea partidă dacă 2-3 puncte erau în favoarea sa. Iar aici nu a pierdut niciun set, trecând de Wawrinka și de Norrie fără să-și piardă serviciul. Așadar, din acest punct de vedere, este cel mai în formă sportiv din turneu. Stefanos Tsitsipas este favorit la titlu aici, fiind un jucător de top care poate să învingă pe oricine, după cum s-a văzut la Australian Open când a trecut de Nadal. Aici însă a avut ceva probleme, în primul tur chinuindu-se cu Gerasimov și câștigând după două seturi decise în prelungiri, apoi ieri cu Hurkacz pierzând set. Consider astfel că Khachanov nu va pierde la mai mult de 4 gameuri diferență, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici