Share

Karen Khachanov vs Pablo Carreno Busta - Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice, 30.07.2021

ATP

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

29 Iul 2021 16:06 474 0
Logo Karen Khachanov Karen Khachanov
Logo Pablo Carreno Busta Pablo Carreno Busta
VS
09:00 30 Iulie 2021
Jocurile Olimpice

Analiză și informații pentru Karen Khachanov v Pablo Carreno Busta

Turneul Olimpic are loc în Tokyo, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Karen Khachanov și Pablo Carreno Busta, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Tokyo este o localitate de 13.9 milioane de locuitori, fiind inițial un mic sat pescăresc numit Edo. 
Gazda este complexul Ariake Tennis Park, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
În această fază îi avem pe Zverev, Djokovic, Busta și Khachanov. 

Karen Khachanov: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Karen Khachanov este un rus de 25 de ani, clasat pe locul 25 ATP. 
Iar Khachanov a fost întotdeauna considerat un tenismen solid, el fiind foarte puternic și putând să joace agresiv de pe baseline. A fost până pe locul 8 mondial, are titlu la Mastersul din Paris, din păcate în ultima vreme fiind oarecum plafonat, ajungând la un nivel pe care nu poate să-l depășească. 
Karen este considerat a fi prea previzibil pe teren, având în general aceeași tactică și schimbând destul de rar ritmul, încercând în general să domine de pe baseline. 
Forma sa însă poate să fie considerată bună, venind după sferturi de finală la Wimbledon, acolo jucând destul de bine însă pierzând după 5 seturi cu Shapovalov, scăzând ritmul spre final. 
Iar aici are un parcurs bun. Karen a cedat set aproape în fiecare meci, fiind inconstant, însă în general și-a dominat oponenții. 
Cele mai mari probleme le-a avut chiar ieri, cu Humbert, controlând meciul însă nereușind să convertească mingile de break avut, ratând 10 din 11 și având emoții pe final. 
În 2021 are semfinale la Melbourne 1, sferturi de finală la Rotterdam, sferturi de finală la Marseille, semifinale la Lyon și sferturi de finală la Wimbledon. 
Aici:

- 3-6 6-1 6-2 cu Nishioka (locul 57 ATP), câștigând 70% mingi cu primul sericiu, 64% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 7-5 6-1 cu Duckworth (locul 77 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 72% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-1 2-6 6-1 cu Sxhwartzman (locul 13 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 44% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (10 salvate)
- 7-6 4-6 6-3 cu Humbert (locul 28 ATP), câștigând 85% mingi cu primul serviciu, 69% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Pablo Carreno Busta: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Pablo Carreno Busta este un spaniol de 30 de ani, clasat pe locul 11 ATP. 
Iar Busta este unul dintre jucătorii momentului, un sportiv în formă de top care intră în acest meci după o serie de 8 victorii consecutive. Pablo oricum este unul dintre cei mai buni tenismeni din lume, un sportiv care se menține constant în top 20 mondial, având performanțe foarte bune atât pe zgură, teoretic suprafața sa preferată, cât și pe hard. 
Busta vine aici după titlul de la Hamburg, cel mai important al carierei sale, pe zgura de acolo câștigând turneul fără să piardă set. Însă și pe hard Pablo se descurcă de minune, fiind dublu semifinalist la US Open, ultima oară chiar anul trecut când l-a condus 2-0 scor seturi pe Zverev însă a fost întors. 
Astfel și aici are mari șanse la medalie, având opțiunea victoriei în această semifinală sau în finala mică, teoretic cu același Zverev. 
Aici Pablo a jucat un tenis de mare calitate tot turneul, pierzând un singur set, cu Cilic, dominând destul de clar oponenți precum Sandgren sau Koepfer. 
Iar ieri a făcut un meci foarte bun cu Medvedev, luându-și revanșa după partida din Mallorca. Busta a servit excelent iar pe retur i-a pus mari probleme cu Daniil, victoria fiind foarte clară, în două seturi. 
În 2021 are titlu la Marbella, semifinale la Barcelona, semifinale la Mallorca și titlu la Hamburg. 
Aici:

- 7-5 6-2 cu Sandgren (locul 81 ATP), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 72% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)
- 5-7 6-4 6-4 cu Cilic (locul 37 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 7-6 6-3 cu Dominik Koepfer (locul 59 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate)
- 6-2 7-6 cu Medvedev (locul 2 ATP), câștigând 67% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Statistica meciurilor directe Karen Khachanov v Pablo Carreno Busta

În întâlnirile directe scorul este 3-2 pentru Busta, ultima având loc în acest an la Monte Carlo când Pablo s-a impus 6-2 6-3. 

Cote pentru Karen Khachanov v Pablo Carreno Busta

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Busta la o cotă de 1.86.

Karen Khachanov vs Pablo Carreno Busta Pont: Pablo Carreno Busta +2.5 handicap gameuri

Karen Khachanov arată o formă destul de bună, deși a pierdut set în 3 dintre cele 4 partide disputate. Însă în general pe final a ridicat nivelul, ieri cu Humbert fiind solid, comițând destul de puține greșeli neforțate și dominând destul de vizibil partida. Pablo Carreno Busta este în formă de top, venind aici după titlul obținut la Hamburg, fără să piardă set. Aici a jucat din ce în ce mai bine, trecând ușor de Sandgren sau Koepfer, ieri dominând clar meciul cu Medvedev, având unele probleme doar în startul setului secund. Însă Busta a servit bine, oferind doar 1 minge de break, iar pe retur a pus probleme constant. Consider astfel că Busta nu va pierde la mai mult de 2 gameuri diferență, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Pablo Carreno Busta +2.5 handicap gameuri

Miza: 8/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Tudor Cosma

Ponturi:

49

Castigate:

29

Pierdute:

12

Anulate:

7

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici