1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Karen Khachanov vs Dennis Novak: Ponturi Pariuri ATP Dubai 26.02.2020

Karen Khachanov vs Dennis Novak: Ponturi Pariuri ATP Dubai 26.02.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-02-25 20:54:00

Tenis ATP - Dubai Duty Free Tennis Championships

26 Februarie 2020, 13:20

Karen Khachanov

Karen Khachanov

versus
Dennis Novak

Dennis Novak

1.79

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Karen Khachanov v Dennis Novak

În turul 2 al competiției ATP de la Dubai, Karen Khachanov îl întâlnește pe Dennis Novak. Partida este programată miercuri, pe terenul numărul 1, în jurul orei 14:00. În continuare puteți citi analiza confruntării, iar la final veți găsi pronosticul oferit.

Karen Khachanov: Forma echipei, știri și statistici

Khachanov a avut un start bun de an, însă a cedat dramatic în turul 3 la Austrlaian Open, cu Nick Kyrgios (6-7 în setul 5). După aceea, rusul a avut probleme în a-și găsi regularitatea la serviciu, iar asta l-a costat în competițiile indoor de la Rotterdam și Marseille. Revenit pe hard outdoor, suprafață care îi avantajează jocul în forță, Karen a trecut ușor de primul tur de la Dubai. În cursul zilei de luni, ocupantul locului 17 ATP l-a învins pe Mikhail Kukushkin (7-6, 6-1). Jucătorul de 1,98 m are un forehand puternic, cu care e capabil să închidă rapid punctele. La un moment dat Karen a fost clasat pe poziția a 8-a în lume, iar în 2018 a fost extrem de aproape să participe la Turneul Campionilor.

Dennis Novak: Forma echipei, știri și statistici

Austriacul de 26 de ani a venit din calificări. Poziția 96 ATP nu i-a permis să intre direct pe tabloul principal, astfel că a fost nevoit să treacă de Blaz Rola și Yannick Hanfmann pentru a-și asigura prezența în primul tur de la Dubai. Soarta i-a surâs lui Dennis, care l-a primit adversar de indianul Prajnesh Gunneswaran. Conaționalul lui Dominic Thiem nu a avut probleme cu Prajnesh, de care a dispus cu 6-4, 6-3. În acest an, Novak are un bilanț pozitiv: 9 victorii și 6 înfrângeri. Din păcate pentru el, doar un succes a venit în afara calificărilor, chiar cel cu Gunneswaran din această săptămână. La întrecerea de săptămâna trecută, a ajuns pe tablou la Marseille, dar a pierdut în două seturi cu Egor Gerasimov. 

Statistica meciurilor directe Karen Khachanov v Dennis Novak

Karen a câștigat unicul meci direct de până acum: 6-3, 7-5, în sala de la Viena.

Cote pentru Karen Khachanov v Dennis Novak

Rusul pornește cu prima șansă, iar eu merg pe mâna lui. Pentru o miză moderată puteți încerca și un barem sub 21,5 game-uri la o cotă de 1,70.

Karen Khachanov vs Dennis Novak Pont: Victorie Karen Khachanov 2-0 la seturi

Karen Khachanov stă mult mai bine din punctul de vedere al loviturilor, dar și al experienței. Poziția superioară în clasament reflectă diferența de valoare dintre cei doi. Agențiile partenere oferă cote mici pentru victoria simplă a rusului, astfel că eu mă îndrept spre un succes clar. Unibet dă o cotă excelentă pentru 2-0 la seturi. Succes!

Tenis ATP - Dubai Duty Free Tennis Championships

Victorie Karen Khachanov 2-0 la seturi

1.79
Miza: 8/10
Cota: 1.79
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici