1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Khachanov vs Rinderknech

Karen Khachanov vs Arthur Rinderknech, Ponturi Pariuri ATP Adelaide-2, 13.01.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-01-12 15:40:00

ATP Adelaide

13 Ianuarie 2022, 02:30

Karen Khachanov

Karen Khachanov

versus
Arthur Rinderknech

Arthur Rinderknech

1.50

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Karen Khachanov v Arthur Rinderknech

Pentru prima dată în istoria circuitului profesionist masculin, Adelaide găzduiește turnee în săptămâni consecutive, ambele făcând parte din categoria ATP 250 Events. Săptămâna trecută, Gael Monfils s-a impus după o finală împotriva rusului Karen Khachanov, cei doi fiind prezenți și în această săptămâna la linia de start din postura de capi de serie nr.1, respectiv nr.3. Lista capilor de serie este completată de John Isner și Marin Cilic, însă în decursul acestei dimineți atât Gael cât și Isner au părăsit competiția încă din faza optimilor de finală.

În continuare ne vom îndrepta atenția asupra unui meci din faza sferturilor de finală de pe tabloul principal de simplu ce-i va pune față în față pe rusul Karen Khachanov și francezul Arthur Rinderknech. Această partidă este programată de la ora 02:30, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Karen Khachanov: Forma echipei, știri și statistici

Karen Khachanov este al 30-lea jucător al lumii și capul de serie nr.3 al competiției de la Adelaide. Rusul vine după o săptămână bună în care s-a calificat în finala primului turneu al sezonului, desfășurat tot aici, dar avea să cedeze în ultimul act în minimum de seturi în fața lui Gael Monfils. Khachanov a trecut de Steve Johnson, scor 6-4 4-6 6-2, Egor Gerasimov, scor 7-5 6-3 și Marin Cilic, scor 7-6(3) 6-3, dar nu a găsit răspuns în finală, practicând un joc per total modest, în special în game-urile la retur.

Grație statutului de cap de serie, aici a beneficiat de un prim tur liber, după care l-a învins în optimile de finală pe italianul Gianluca Mager, în minimum de seturi, scor 7-5 6-3. Deși în continuare s-a prezentat la un nivel destul de slab în ceea ce privește jocul la retur, serviciul a funcționat ireproșabil pentru Khachanov, reușind 13 ași, cu o eficiență de 94% la punctele disputate cu primul serviciu, fără să-i ofere adversarului nici măcar o oportunitate de break.

În 2021, cel mai bun rezultat al lui Khachanov a venit la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde a câștigat medalia de argint după un ultim act pierdut în fața lui Alexander Zverev. Printre alte rezultate notabile mai putem nota semifinala înregistrată la început de an la Great Ocean Road Open din Melbourne, astfel că finala de săptămâna trecută i-a adus siguranța de a nu a pierde acele puncte obținute la Antipozi.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Arthur Rinderknech: Forma echipei, știri și statistici

Arthur Rinderknech este un francez în vârstă de 26 de ani, ocupantul poziției a 58-a în ierarhia mondială. Actualmente el ocupă cea mai înaltă treaptă a carierei în clasamentul ATP, ascensiunea sa la cel mai înalt nivel fiind una evidentă. Francezul a avut un sezon solid în 2021, în care s-a impus pentru a treia oară în carieră într-un turneu de nivel Challenger, pe hardul de la Istanbul, după care a făcut pasul și spre competițiile din circuitul ATP, acolo unde a bifat nu mai puțin de șase sferturi de finală (Marseille, Lyon, Bastad, Gstaad, Antwerp și Stockholm) dar și o semifinală pe zgura de la Kitzbuhel, prima (și singura de până acum) a carierei. Evoluțiile bune de pe parcursul anului i-au adus lui Rinderknech convocarea la Davis Cup Finals, competiție desfășurată la finalul sezonului, dar și săptămâna trecută în ATP Cup. Arthur a adus un punct echipei sale grație victoriei în minimum de seturi obținută în fața favoritului gazdelor, James Duckworth, fiind învins în celelalte două partide de Roman Safiullin (2-6 7-5 6-3), respectiv Jannik Sinner (6-4 7-6(6)).

Aici a avut nevoie de set decisiv în ambele runde, învingându-i pe Mackenzie McDonald, scor 6-3 6-7(5) 6-3 și pe Soon Woo Kwon, scor 5-7 6-3 6-2. Rinderknech este posesorul unui serviciu foarte puternic pe care l-a pus bine în valoare în tururile precedente, reușind, în medie, 20 de ași pe meci, cu o eficiență de 85% la punctele disputate cu primul serviciu în spatele unei frecvențe medii de 67%. Francezul a oferit cinci oportunități de break pe durata celor cinci seturi, cedându-și doar o singură dată serviciul.

Statistica meciurilor directe Karen Khachanov v Arthur Rinderknech

Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci oficial.

Cote pentru Karen Khachanov v Arthur Rinderknech

Casa de pariuri Superbet vă oferă o cotă de 1.70 pentru over 21.5 game-uri în meci.

Karen Khachanov vs Arthur Rinderknech Pont: Arthur Rinderknech +4.5 game-uri

Karen Khachanov vine după o săptămână bună la Adelaide, acolo unde s-a calificat în finală chiar la turneul de debut din 2022, dar cu doar câteva zile rămase până la debutul primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, rămâne întrebarea dacă rusul va fi la același nivel de concentrare pentru a doua săptămână consecutivă sau va alege să se menajeze pe plan fizic și mental pentru a lua startul la Melbourne. L-am văzut astăzi dimineață pe Gael Monfils, câștigătorul de săptămâna trecută, abandonând în setul decisiv contra lui Thiago Monteiro, un forfait ce cred că a venit mai degrabă tocmai pe baza acestei dorințe de a se menaja și nu pe o problemă fizică serioasă. Indiferent de intențiile lui Khachanov, Rinderknech este un jucător aflat în ascensiune, posesorul unui serviciu foarte bun cu ajutorul căruia câștigă multe puncte gratuite. În rundele anterioare, contra lui McDonald și Kwon, francezul a evoluat aproape fără greșeală pe propriul serviciu, reușind o medie de 20 de ași per meci, câștigând 85% din punctele jucate cu primul serviciu și pierzându-și doar o singură dată serviciul pe durata a șase seturi. L-am văzut pe Khachanov având probleme la retur atât în finala cu Monfils de duminică, dar și în această dimineață contra lui Mager, ceea ce mă face să cred că nu va avea o misiune deloc facilă la retur împotriva unui adversar de talia lui Rinderknech. Nu cred că francezul va ceda acest meci la o diferență mai mare de 4 game-uri, pronosticul meu mergând pe această idee, pentru o cotă de 1.50 oferită de casa de pariuri Superbet.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici