1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Jurij Rodionov vs Denis Shapovalov - Ponturi Pariuri ATP Viena, 26.10.2020

Jurij Rodionov vs Denis Shapovalov - Ponturi Pariuri ATP Viena, 26.10.2020

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2020-10-25 19:11:00

ATP Viena

26 Octombrie 2020, 19:50

Jurij Rodionov

Jurij Rodionov

versus
Denis Shapovalov

Denis Shapovalov

1.46

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Jurij Rodionov v Denis Shapovalov

Turneul Erste Bank Open are loc în Viena, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Jurij Rodionov și Denis Shapovalov, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Viena este o localitate de 1.8 milioane de locuitori, fiind al 6-lea oraș ca mărime din Uniunea Europeană. 
Turneul acesta este mare, ATP 500, având un fond de premiere de 1.409.510 euro. 
Gazda este complexul Wiener Stadthalle, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Thiem, Djokovic, Shapovalov sau Medvedev.

Jurij Rodionov: Forma echipei, știri și statistici

Jurij Rodionov este un austriac de 21 de ani, clasat pe locul 151 ATP. 
Iar Rodionov, chiar dacă are aceeași vârstă cu oponentul său, nu are nici pe departe jocul lui performanțele acestuia. Jurij nu a fost vreodată în prima sută mondială, având unele turnee reușite în circuitul challenger, acolo câștigând chiar 3 titluri. Însă la nivel înalt evoluează destul de rar, acum de exemplu primind wild-card, jucând acasă. 
În 2019 are sferturi de finală la challengerul din Noumea, sferturi de finală la challengerul din Recanti, semifinale la ITF M25 Chiswich, sferturi de finală la challengerul din Mallorca, semifinale la challengerul din Glasgow și semifinale la ITF M25 Almaty. 
Iar în 2020 are titlu la challengerul din Dallas, titlu la challengerul din Morelos, semifinale la challengerul din Columbus și sferturi de finală la challengerul din Iași. 
De la revenire Rodionov a fost mediu, la Roland Garros reușind să treacă de primul tur, învingându-l pe Chardy, pierzând apoi cu Gombos. 
Însă indoor nu s-a simțit bine, venind aici după turneul de la Sankt Petersburg unde a pierdut chiar în primul tur de calificare, cu Pavel Kotov, tenismen ce nu se află în topul 200 ATP. 

Denis Shapovalov: Forma echipei, știri și statistici

Denis Shapovalov este un canadian de 21 de ani, clasat pe locul 12 ATP. 
Iar Shapovalov, teoretic, face parte din starurile viitorului, un tenismen care poate ajunge numărul 1 mondial și care poate să-și treacă în cont multe turnee de grand slam. Evident, nu este singurul tânăr foarte talentat însă Denis deja arată un tenis foarte solid, cu un serviciu bun, un forehand eficient, un backhand spectaculos, fiind evident ajutat și de faptul că este stângaci. 
Mari rezultate încă nu a obținut, având însă unele turnee foarte solide, titlu la Stockholm, tot indoor, apoi recent sferturi de finală la US Open unde a pierdut dramatic cu Busta. Dacă se impunea în acel meci de 5 seturi avea șanse la finală, pornind favorit în semifinala potențială cu Zverev. 
În 2019 are sferturi de finală la Montpellier, sferturi de finală la Rotterdam, semifinale la Miami, sferturi de finală la Lyon, semifinale la Winston Salem, semifinale la Chengdu, titlu la Stockholm și finală la Paris. 
Iar în 2020 sferturi de finală la Auckland, sferturi de finală la Marseille, sferturi de finală la US Open, semifinale la Roma și semifinale la Sankt Petersburg.
Foarte solid de la revenire. Pe lângă acel sfert de finală de la US Open, Denis are și semifinale la Roma unde a pierdut iarăși dramatic, 6-7 în decisiv, cu Schwartzman, unul dintre cei mai în formă tenismeni ai momentului. 
Denis apoi a trecut indoor, la Sankt Petersburg fiind iarăși solid, trecând de Ivashka sau Wawrinka până să piardă cu Rublev, însă în meci bun de 3 seturi. 
Cel mai slab meci al său a venit la Koln, fiind învins clar de Simon, fiind agasat de loviturile foarte variate ale lui Gilles. 

Statistica meciurilor directe Jurij Rodionov v Denis Shapovalov

Este prima întâlnire directă între cei doi.

Cote pentru Jurij Rodionov v Denis Shapovalov

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Unibet: Puteți încerca și Shapovalov -3.5 handicap gameuri la o cotă de 1.38. 

Jurij Rodionov vs Denis Shapovalov Pont: Denis Shapovalov 2-0 scor seturi

Denis Shapovalov a arătat foarte bine de la revenire, având sferturi de finală la US Open, semifinale la Roma sau semifinale la Sankt Petersburg. Indoor se simte bine, în aceste condiții având singurul său titlu ATP, la Sankt Petersburg de exemplu trecând în două seturi de Ivashka sau Wawrinka, jucând bine și cu Rublev, diferența dintre ei fiind de un singur break. Shapovalov vine după un meci mai slab, pierzând cu Simon, însă Gilles a jucat foarte bine și variat. Jurij Rodionov este wild card aici, el până acum neintrând în prima sută mondială. Indoor a disputat recent un singur meci, la Sankt Petersburg fiind slab și pierzând chiar în calificări, cu Pavel Kotov. Consider astfel că Shapovalov se va impune în minimum de seturi, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Unibet.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici