1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Jordan Thompson vs Roman Safiullin

Jordan Thompson vs Roman Safiullin - Ponturi Pariuri ATP Chengdu, 24.09.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-09-23 10:07:00

ATP Chengdu

24 Septembrie 2023, 05:00

Jordan Thompson

Jordan Thompson

versus
Roman Safiullin

Roman Safiullin

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Jordan Thompson v Roman Safiullin

Turneul Chengdu Open are loc în China, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Jordan Thompson și Roman Safiullin, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Chengdu este o localitate de 20 de milioane de locuitori, fiind al 4-lea oraș ca mărime din China. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 1.152.805 dolari. 
Gazda este complexul Sichuan International Tennis Center, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Dimitrov, Zverev, Thompson sau Musetti. 

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Jordan Thompson: Forma echipei, știri și statistici

Jordan Thompson este un australian de 29 de ani, clasat pe locul 56 ATP. 
Iar Thompson este unul dintre tenismenii medii din prima sută mondială, care destul de rar ajunge în fazele finale ale turneelor importante și destul de rar are victorii de răsunet. Totuși, el este un sportiv constant, care menține un clasament bun, gravitând deseori în jurul locului 50 mondial. 
Jordan nu este înalt, însă este un jucător de forță, care are în primul serviciu principala sa armă. Astfel, el se simte bine pe terenuri rapide, în special pe iarbă, însă și pe acest gen de hard, asemănător cu cel din țara sa natală. 
Sezonul lui este mediu, cu niște rezultate bune în ultima vreme, care îi arată ritmul solid. 
Are un titlu mai mic, la challengerul din Rome, alt trofeu la challengerul din Gwangju, apoi un traseu bun pe iarbă, cu finală la s'Hertogenbosch, pierdută cu Griekspoor, sau meci echilibrat cu Djokovic la Wimbledon. 
Dacă ne raportăm la hard, vedem că Thompson are sferturi de finală la Washington, unde a pierdut cu Fritz, sau eșec la limită cu Alcaraz la Cincinnati, unde a câștigat un set. 
Aici se simte bine, impunându-se în ambele partide în minimum de seturi. Atuul său principal a fost serviciul, în aceste două meciuri oferind doar 2 mingi de break. 
În 2023 are titlu la challengerul din Rome, titlu la challengerul din Gwangju, sferturi de finală la challengerul din Busan, semifinale la challengerul din Surbiton, finală la s'Hertogenbosch, sferturi de finală la Newport și sferturi de finală la Washington. 
Aici:

- 6-2 7-6 cu Purcell (locul 43 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 6-1 7-6 cu Lajovic (locul 52 ATP), câștigând 87% mingi cu primul serviciu, 82% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Roman Safiullin: Forma echipei, știri și statistici

Roman Safiullin este un jucător neafiliat unei țări, de 26 de ani, clasat pe locul 55 ATP. 
Iar Safiullin realizează cel mai bun sezon din carieră, mai devreme în an atingând și maximul său din punct de vedere al clasamentului, locul 43 ATP. Nu se poate spune că Roman a devenit peste noapte un nume cunoscut în ATP, însă el poate să realizeze ocazional surprize, iar în viitor probabil îl vom vedea deseori în topul 50 mondial. 
Safiullin nu este foarte înalt, însă practică un joc de forță, agresiv de pe baseline, el simțindu-se bine pe terenuri rapide. 
Sezonul lui este bun, cu titlu la challengerul din Koblenz, pe hard indoor, apoi două turnee bune pe zgură, tur 3 atât la Madrid, cât și la Roma. 
Pe iarbă a obținut marea performanță a sezonului, sferturi de finală la Wimbledon, acolo trecând de Agut și de Shapovalov, însă fiind învins de Sinner, cu destul de multă ușurință. 
Pe hard nu s-a descurcat bine în această vară, însă nici nu a jucat modest. De exemplu, la US Open a pierdut dramatic cu Paul, după ce l-a condus pe acesta 2-0 scor seturi. 
Aici, Roman nu a cedat set, trecând ușor de Nakashima și de Evans, în ambele meciuri fiind solid pe serviciu. 
În 2023 are titlu la challengerul din Koblenz și sferturi de finală la Wimbledon. 
Aici:

- 6-4 6-4 cu Nakashima (locul 81 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-3 6-3 cu Evans (locul 27 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)

Las Vegas
L1213853W001291
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Statistica meciurilor directe Jordan Thompson v Roman Safiullin

În întâlnirile directe scorul este 1-1, ultima având loc în acest sezon la Adelaide, când Thompson s-a impus 6-4 6-4.

MaxBet
L1160661W000651
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Jordan Thompson v Roman Safiullin

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Superbet: Puteți încerca și 2-1 Thompson, la o cotă de 4.40.

Get's Bet
L1173107W000815
40 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Jordan Thompson vs Roman Safiullin Pont: Jordan Thompson castiga peste 72.5% mingi cu primul serviciu

Jordan Thompson a jucat bine în această vară, el având sferturi de finală la Washington sau meci bun cu Alcaraz la Cincinnati, când a câștigat un set. Aici arată iarăși un ritm bun, nu a pierdut set în primele două partide și a servit eficient, oferind doar 2 mingi de break tot turneul. Ca procentaj de mingi câștigate cu primul serviciu a avut 79% cu Purcell și 87% cu Lajovic. Roman Safiullin nu a obținut niște rezultate bune în această vară, fiind destul de inconstant. Aici se simte bine, nu a pierdut set nici cu Nakashima, nici cu Evans, însă pe retur a avut multe momente în care nu a fost eficient. Consider astfel că Thompson va câștiga peste 72.5% mingi cu primul serviciu, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici