1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pronosticuri tenis ATP - Thompson vs Fognini, probleme medicale pentru italian

Pronosticuri tenis ATP - Thompson vs Fognini, probleme medicale pentru italian

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-01-21 21:25:00

Tenis ATP - Australian Open

22 Ianuarie 2020, 10:00

Jordan Thompson

Jordan Thompson

versus
Fabio Fognini

Fabio Fognini

2.41

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Jordan Thompson v Fabio Fognini

Miercuri, după orele 10.00, este programat meciul din turul 2 al tabloului principal de simplu masculin de la Australian Open, între reprezentantul țării gazdă Jordan Thompson (66 ATP) și Fabio Fognini (12 ATP) din Italia. Pontul ales merge în direcția australianului, care este mai bine pregătit din punct de vedere fizic.

Pariază pe Australian Open și câștigă unul dintre premiile de 250.000RON CASH

Jordan Thompson: Forma echipei, știri și statistici

Jordan (25 ani) a spart gheața în 2020 cu victoria din primul tur contra kazahului Bublik, cu 3-0 la seturi. Jocul său a fost din ce în ce mai consistent, iar scorul de 6-4 6-3 6-2 reflectă foarte bine acest aspect. A reușit 5 ași și o singură dublă greșeală, având 63% frecvență pe prima minge cu o eficiență de 65%.

Recordul carierei pentru Thompson este de 195 succese și 120 eșecuri pe ciment, în aer liber. Aici la Melbourne are 7 prezențe consecutive pe tabloul principal, ajungând în 2 rânduri în turul secund (2017, 2019). 

El va participa și pe tabloul de dublu masculin alături de fostul număr 1 ATP - Lleyton Hewitt, retras din proba de simplu de câțiva ani buni. Această colaborare îl ajută cu siguranță pe Jordan, care are multe de învățat de la veteranul conațional, în special la capitolul mental și tactic.

Fabio Fognini: Forma echipei, știri și statistici

Fabio (32 ani) încă se hrănește din punctele obținute în sezonul 2019 pe zgura roșie, având o poziție privilegiată la tragerile la sorți. Acum vine după un maraton de 5 seturi cu americanul Opelka, revenind pentru a opta oară în carieră de la scorul de 0-2 la seturi în competițiile majore. 

Fognini a acuzat probleme de sănătate în primele săptămâni din 2020, retrăgându-se de la Auckland, din proba de dublu. Și înfrângerea cu Feliciano Lopez din Noua Zeelandă a venit pe fondul acelorași dureri la spate.

De-a lungul carierei, italianul a acumulat mai multe înfrângeri decât victorii, pe hard outdoor (121 față de 119). 

Statistica meciurilor directe Jordan Thompson v Fabio Fognini

Va fi prima confruntare directă dintre cei doi tenismeni experimentați.

Cote pentru Jordan Thompson v Fabio Fognini

Puteți încerca și varianta unui meci de peste 3,5 seturi la o cotă de 1.49 preluată din oferta casei de pariuri online eFortuna.ro.



Jordan Thompson vs Fabio Fognini Pont: Victorie Thompson (inclusiv abandon)

Mizez cu încredere medie pe victoria lui Jordan Thompson în turul secund la Australian Open, contra veteranului Fognini. Cangurul este mult mai rutinat pe suprafețele rapide iar miercuri va avea de partea sa și sprijinul necondiționat al publicului de pe Margaret Court Arena. De cealaltă parte, Fabio Fognini nu se simte foarte bine în debutul noului sezon, acuzând dureri la spate în ultimele apariții. Italianul este cu 7 ani mai în vârstă și a avut parte de un meci foarte solicitant în primul tur, contra uriașului Opelka, pe care l-a învins pe parcursul a 2 zile și peste 3 ore și jumătate de joc efectiv. eFortuna.ro oferă șansa ridicării câștigului chiar și în cazul unei eventuale retrageri a capului de serie numărul 12.

Miza: 7/10
Cota: 2.41
Status: Pierdut

Jordan Thompson vs Fabio Fognini Pont: Fabio Fognini comite sub 6.5 duble greseli

Jordan Thompson a jucat bine aici în primul meci, servind exact și jucând destul de curat, așadar poate să-i pună probleme oponentului și să se gândească la victorie. Fabio Fognini vine după un maraton cu Opelka, câștigând în 5 seturi după aproape 4 ore de joc. Serviciul său a mers însă bine, iar acolo a făcut 6 duble, cifră destul de ok dacă ne gândim cât de lung a fost meciul. În plus în acest an are 2 duble cu Lopez, 2 cu Medvedev, 3 cu Ruud și 5 cu Isner. Așadar de fiecare dată sub linia setată aici. Consider astfel că Fognini va comite sub 6.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Miza: 8/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici