1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Jordan Thompson vs Denis Kudla

Jordan Thompson vs Denis Kudla - Ponturi Pariuri ATP Dallas, 07.02.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-02-06 12:35:00

ATP Dallas

07 Februarie 2023, 20:00

Jordan Thompson

Jordan Thompson

versus
Denis Kudla

Denis Kudla

1.91

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Jordan Thompson v Denis Kudla

Turneul Dallas Open are loc în Statele Unite, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Jordan Thompson și Denis Kudla, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Dallas este o localitate de 1.3 milioane de locuitori, situată în Texas. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 737.170 dolari. 
Gazda este complexul Altec Tennis Complex, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor.
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Isner, Fritz, Kudla sau Tiafoe. 

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Jordan Thompson: Forma echipei, știri și statistici

Jordan Thompson este un australian de 28 de ani, clasat pe locul 85 ATP. 
Iar Thompson este cumva în aceeași situație cu oponenut de astăzi, fiind mai degrabă dezamăgitor în ultima perioadă, un sportiv care a scăzut vizibil. De fapt, Jordan niciodată nu a impresionat, meciurile sale bune venind foarte rar, în general pe teren propriu și pe hard. 
Însă, pentru Thompson se anunța un viitor mai bun. Din păcate, deși el a ajuns până pe locul 43 ATP, nu a mai putut să crească, iar acum se luptă să rămână în prima sută mondială. 
Sezonul trecut a fost modest. Are titlu la challengerul din Surbiton, finală la Nottingham, ambele turnee fiind pe iarbă, suprafață care îi place. 
Pe final de an are un nou titlu, la challengerul din Columbus, competiție în cadrul cărei nu a cedat vreun set. 
Noul sezon este destul de slab până în acest moment. La challengerul din Playford a pierdut cu Noguchi, deși acolo pornea cu prima șansă. 
La Adelaide a fost învins de Mikael Ymer, iar la Australian Open nu a putut nici măcar să trecă de primul tur. Totuși, eșecul este cumva normal, deoarece l-a întâlnit pe Wolf, unul dintre cei mai talentați tineri din circuit. 
Aici are de aparat sferturi de finală, fiind niște condiții care îi plac. 
În 2022 are sferturi de finală la Dallas, titlu la challengerul din Surbiton, finală la challengerul din Nottingham, sferturi de finală la challengerul din Chicago, sferturi de finală la challengerul din Granby, semifinale la challengeurl din Cary și titlu la challengerul din Columbus. 
Iar în 2023 are sferturi de finală la challengerul din Playford. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Denis Kudla: Forma echipei, știri și statistici

Denis Kudla este un american de 30 de ani, clasat pe locul 93 ATP.
Iar Kudla este unul dintre tenismenii cunoscuți din circuit, deși el niciodată nu a fost o vedetă, un jucător capabil să învingă marile nume. Totuși, Denis a stat foarte mulți ani în prima sută mondială, având ca maxim locul 53 în lume. 
Evident, cifrele nu sunt impresionante, însă pentru un jucător precum Kudla, care nu iese în evidență printr-o lovitură sau un stil de joc inedit, este o performanță. 
În ultima vreme a avut probleme cu accidentările, cu o formă mai scăzută, însă a reușit să intre iar în prima sută mondială, lucru pozitiv. 
Sezonul precedent este mai degrabă modest, rezultatele venind mai degrabă în turnee challenger. Are finală pe teren propriu, la challengerul din Pheonix sau finală pe iarba challengerului din Surbiton, unde a pierdut în două seturi chiar cu oponentul de astăzi.
În noul sezon Denis a jucat doar la Australian Open, unde s-a descurcat chiar bine. A trecut de calificări, ca lucky loser, învingându-i pe Taberner sau Jasika, a trecut în primul tur de Safiullin, însă apoi nu a mai putut să țină piept în meciul cu Humbert. 
A câștigat și în Cupa Davis, cu Milushev, însă partida nu este o referință validă, oponentul fiind modest. 
În 2022 are titlu la challengerul din Pheonix, semifinale la challengerul din Sarasota, titlu la challengerul din Surbiton, semifinale la challengerul din Cary, semifinale la challengerul din Tiburon și sferturi de finală la challengerul din Charlottesville. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Jordan Thompson v Denis Kudla

În întâlnirile directe scorul este 2-1 pentru Thompson, ultima având loc în 2022 la challengerul din Surbiton, când Jordan s-a impus 7-5 6-3. 

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Jordan Thompson v Denis Kudla

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Kudla, la o cotă de 2.10.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Jordan Thompson vs Denis Kudla Pont: Denis Kudla trimite peste 4.5 asi

Jordan Thompson este considerat ușor favorit aici, deși forma sa nu este prea bună. Totuși, ținând cont că anul trecut a ajuns până în sferturile de finală, nu ar fi o surpriză să se impună, deși nu cred că partida va fi dezechilibrată. Denis Kudla a avut multe probleme în ultima perioadă, însă acum a reintrat în prima sută mondială, lucru care ar trebui să-i dea încredere. În ultimele luni a jucat bine, la Australian Open trecând de calificări, ajungând până in turul secund, unde a fost învins de Humbert. Kudla nu este înalt, însă are un serviciu destul de bun, trimițând ași. Recent are 4 ași cu Jasika, 7 cu Taberner, 9 împotriva lui Krutykh sau 9 cu Milushev. Consider astfel că Denis va trimite peste 4.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici