1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pont John Millman - Roger Federer, Favoritul gazdelor față-n față cu maestrul

Pont John Millman - Roger Federer, Favoritul gazdelor față-n față cu maestrul

Guest
Guest

2020-01-23 17:17:00

Tenis ATP - Australian Open

24 Ianuarie 2020, 11:30

John Millman

John Millman

versus
Roger Federer

Roger Federer

1.55

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru John Millman v Roger Federer

Un ultimul pont din prima zi a turului 3 vine de la meciul dintre unul din favoriții gazdelor, John Millman și unul din favoriții la cucerirea turneului, Roger Federer, meci ce este ultimul al zilei programat pe Rod Laver Arena și care va începe după ora 11 30, ora României. Mai multe informații, dar și pronosticul găsit, în cele ce urmează.

Pariază pe Australian Open și câștigă unul dintre premiile de 250.000RON CASH

John Millman: Forma echipei, știri și statistici

John Millman face din nou un turneu bun în fața propriilor fani. Australianul se simte bine pe hardul de la Melbourne, iar la ediția din acest an a reușit să ajungă până în turul 3 după evoluții foarte apreciate. Publicul a fost mereu de partea lui John, care l-a împins de la spate pe australian și l-a ajutat în obținerea celor 2 victorii. Iar adversarii învinși nu au fost deloc slabi, Ugo Humbert și Hubert Hurkacz fiind oponenți de top 50. 

Sigur, Millman e și el la rândul său un tenismen bine cotat, dar chiar și așa, nu e la îndemâna oricui să piardă doar un set în fața unor jucători de calibrul francezului și al polonezului. Iar ultima victoria chiar a fost impresionantă, puțini așteptându-se la un succes în minimum de seturi a australianului. E drept că nici polonezul nu a făcut cel mai bun joc, dar succesul rămâne unul important pentru John, care se pregătește acum de un adevărat test în contra maestrului acestui sport.

Va fi un meci din care Millman nu are ce pierde. Dacă va ieși învins, o va face în fața poate celui mai mare tenismen din istoria acestui sport, iar cel mai important e ca John să iasă cu fruntea sus. Sigur, acum depinde ce înseaamnă pentru fiecare să ieși neșifonat dintr-o confruntare cu Federer, pentru că la ce formă a arătat FedEX până acum și 10 gameuri sunt o performanță. Însă eu cred că Millman nu va ceda fără luptă!

Roger Federer: Forma echipei, știri și statistici

Roger Federer a debutat în noul sezon odată cu startul turneului de la Antipozi. Elvețianul nu a mai jucat nici un meci oficial înainte de startul competiției de la Melbourne, dar evoluțiile sale în cele 2 partide jucate în Australia au fost fantastice. Roger nici nu dă impresia că are 38 de ani și etalează un tenis mirific, cu care candidează din nou la trofeu.

Nu va fi deloc ușor, ținând cont că și marii săi rivali, Djokovic și Nadal sunt și ei în formă, plus alte nume importante, precum Medvedev, Tsitsipas sau Thiem vor să ajungă și ei cel puțin până în careul e ași. Federer însă știe exact cum să abordeze fiecare partidă și până acum a arătat un tenis foarte solid și nu a cedat nici un set. Steve Johnson și Filip Krajinovic au fost tenismenii învinși de către elvețian în primele 2 runde, iar cei doi jucători nu sunt nici pe departe slabi. Ba din contră chiar.

Însă elvețianul a fost prea bun pentru american și sârb, astfel încă orice efort depus de către cei doi tenismeni a fost în zadar. Serviciul, reverul, forehandul, slice de rever sau returul anticipat au fost doar câteva din capitolele la care FedEX și-a arătat clasa. Acum elvețianul va da peste unul din favoriții gazdelor de la Melbourne și teoretic, meciul se anunță mai dificil. Zic teoretic, pentru că pe teren, lucrurile vor curge într-o singură direcție. Mai ales dacă Roger va juca cel puțin la același nivel etalat în precedentele partide.

Statistica meciurilor directe John Millman v Roger Federer

Millman și Federer s-au mai înalnit de 3 ori până acum, iar elvețianul conduce cu 2-1. Ultima confruntare directă a avut loc anul trecut, pe iarba de la Halle, iar FedEX s-a impus cu 2-0 la seturi.

Cote pentru John Millman v Roger Federer

Pe lânga pontul oferit, se mai poate merge și pe sub 19,5 gameuri câștigate de Federer, la o cotă de 1,53 sau under 34,5 de gameuri, la o cotă de 1,45.

John Millman vs Roger Federer Pont: Scor corect: 3-0 Federer

Se anunță un meci spectaculos. Chiar dacă e mare favorit, FedEX va întâmpina o rezistență, cel puțin până la un punct din partea australianului. Millman își va juca șansa în fața maestrului și nu va avea nimic de pierdut. John va avea și fanii de partea sa, care îl vor încuraja necontenit. Federer știe însă exact cum să abordeze un astfel de meci și are toate armele necesare pentru a trece fără probleme de favoritul gazdelor. Chiar dacă John va reuși cumva să ajungă într-un set până la tie-break, valoarea și experiența elvețianului vor face diferența, astfel că merg pe un succes al maestrului în minimum de seturi. Cota este una cel puțin decentă!

Tenis ATP - Australian Open

Scor corect: 3-0 Federer

1.55
Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici