1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. John Millman vs Benjamin Bonzi

John Millman vs Benjamin Bonzi - Ponturi Pariuri ATP Moscova, 18.10.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-10-17 21:55:00

ATP Moscova

18 Octombrie 2021, 14:30

John Millman

John Millman

versus
Benjamin Bonzi

Benjamin Bonzi

2.15

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru John Millman v Benjamin Bonzi

Turneul VTB Kremlin Cup are loc în Moscova, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre John Millman și Benjamin Bonzi, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Moscova este o localitate de 12.5 milioane de locuitori, fiind capitala Rusiei. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 697.125 dolari. 
Gazda este complexul Luzhniki Palace of Sports, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Rublev, Cilic, Karatsev sau Khachanov. 

John Millman: Forma echipei, știri și statistici

John Millman este un australian de 32 de ani, clasat pe locul 58 ATP. 
Iar Millman este unul dintre tenismenii medii din prima sută mondială, deși el evident este valoros, în topul 100 ATP fiind până la urmă cei mai buni jucători din lume. Însă John nu iese foarte mult în evidență, are multe turnee modeste și ajunge destul de rar în fazele finale ale turneelor importante. 
În astfel de competiții de 250 de puncte însă poate trece de primele tururi, chiar recent având sferturi de finală la Astana și sferturi de finală la Sofia, acest ultim turneu fiind tot indoor. 
Acolo însă nu se poate spune că a jucat bine, John trecând de Ymer și Marchenko cu destul de multe probleme iar apoi fiind învins clar de Giron. 
Iar aici vine după Indian Wells unde iarăși a fost haotic în joc, trecând în primul tur de Jack Sock după o partidă în care a oferit nu mai puțin de 14 mingi de break, însă a avut puterea să salveze 10 dintre acestea. 
În turul secund însă nu a avut vreo șansă cu Sinner, cedând 2-6 2-6. 
În 2021 are sferturi de finală la Munchen, sferturi de finală la Washington, sferturi de finală la Astana și sferturi de finală la Sofia. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Benjamin Bonzi: Forma echipei, știri și statistici

Benjamin Bonzi este un francez de 25 de ani, clasat pe locul 64 ATP. 
Iar Bonzi este un sportiv care este la finalul celui mai bun sezon din cariera sa, deși nici el nu a ieșit prea mult în evidență. Fiindcă Benjamin a preferat aproape tot anul să joace în circuitul challenger, o decizie înțeleaptă dacă ne gândim la rezultate. 
Nu doar că el se apropie de topul 50 mondial cumva neobservat, însă Benjamin are nu mai puțin de 6 titluri challenger în acest sezon, un record egalat ieri de Griekspoor. 
Astfel Bonzi ar trebui să înceapă să obțină rezultate și în turnee importante ATP, sau cel puțin în astfel de competiții unde rivalii nu sunt chiar de top. 
Anul său cum spuneam este unul incredibil, având titluri recente la challengerurile din Cassis sau Rennes. 
De atunci are o perioadă mai slabă, venind aici după înfrângere 6-7 4-6 cu Laaksonen la challengerul din Orleans și eșec 6-7 4-6 cu Rosenkranz la challengerul din Mouilleron le Captif. 
Ambele turnee au fost indoor, Bonzi petrecând o mare parte din sezon pe acest gen de terenuri, fiind astfel foarte acomodat cu suprafața de aici. 
Aceste înfrângeri au văzut puține breakuri, 3 în meciul cu Rosenkranz și 1 cu Laaksonen. 
În 2021 are finală la challengerul din Istanbul, semifinale la challengerul din Quimper, titlu la challengerul din Potchefstroom, semifinale la challengerul din Biella, sferturi de finală la challengerul din Rennes, titlu la challengerul din Ostrava, semifinale la challengerul din Nottingham, titlu la challengerul din Segovia, titlu la challengerul din Saint Tropez, titlu la challengerul din Cassis și titlu la challengerul din Rennes.

Statistica meciurilor directe John Millman v Benjamin Bonzi

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru John Millman v Benjamin Bonzi

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Bonzi la o cotă de 1.70.

John Millman vs Benjamin Bonzi Pont: Sub 4.5 breakuri in meci

John Millman este un jucător mediu care însă traversează o formă foarte slabă. La Indian Wells s-a chinuit cu Sock apoi a cedat în două seturi scurte cu Sinner, iar la Sofia, indoor ca și aici, a cedat în două seturi dezechilibrate cu Giron. Benjamin Bonzi este unul dintre cei mai buni tenismeni ai sezonului, deși aici ne raportăm la circuitul challenger. Bonzi are nu mai puțin de 6 titluri challenger în acest an, ajungând astfel aproape de topul 50 mondial, jucând un tenis solid în special pe hard. În ultima lună a jucat foarte mult indoor, fiind o suprafață care îi convine, având un serviciu bun deși nu este înalt. În ultimele sale meciuri indoor au fost 3 breakuri, 1, 4 respectiv 2 breakuri. Consider astfel că vom vedea sub 4.5 breakuri in meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 2.15
Status: Pierdut

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici