1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. John Isner vs Miomir Kecmanovic, Ponturi Pariuri ATP Madrid 03.05.2021

John Isner vs Miomir Kecmanovic, Ponturi Pariuri ATP Madrid 03.05.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-05-03 01:12:00

Ponturi tenis - ATP Madrid Open

03 Mai 2021, 12:00

John Isner

John Isner

versus
Miomir Kecmanovic

Miomir Kecmanovic

1.50

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru John Isner v Miomir Kecmanovic

Turneul ATP de la Madrid este al treilea de nivel Masters 1000 al sezonului şi al doilea disputat pe zgură, după cel de la Monte Carlo, unde am asistat la o premieră în finală, anume triumful pentru prima dată în carieră al lui Stefanos Tsitsipas într-un asemenea turneu. După patru meciuri deja disputate în ziua de duminică pe tabloul principal de simplu, în cursul zilei de astăzi vom avea o altă zi plină în capitala Spaniei, cu 10 partide care mai de care mai interesante

Duelul pe care ne vom focusa în continuare va fi cel care va deschide balul pe arena Arantxa Sanchez Stadium, iar protagonişti vor fi americanul John Isner şi Miomir Kecmanovic. Pronostiul meu pentru acest meci, ce vizează un pariu pe game-uri, îl veţi putea afla la finalul analizei.

John Isner: Forma echipei, știri și statistici

John Isner este unul dintre veteranii circuitului profesionist, actualmente ocupantul poziţiei a 38-a în lume. Uriaşul american, fost nr.8 mondial şi un membru constant în top 15-20 de-a lungul ultimelor sezoane, se regăseşte într-unul dintre cele mai slabe perioade ale carierei sale. Câştigător a 17 turnee ATP, Isner traversează un moment greu de la întreruperea sezonului din cauza pandemiei şi până în prezent, de altfel din august 2020 şi până acum americanul înregistrează un bilanţ de doar 7 victorii din 13 meciuri disputate în competiţiile oficiale, iar din cauza acestor evoluţii modeste, Isner ocupă în acest moment cea mai slabă treaptă în clasamentul mondial din ultimii 10 ani.

Isner nu a participat la Australian Open, decizie pe care, conform propriilor afirmaţii, a luat-o alături de soţia sa şi a decis să absenteze de la Antipozi din motive de siguranţă faţă de virusul covid-19, fără să acuze vreo problemă de ordin fizic. Ultimul turneu pe care americanul l-a disputat a fost cel de la Miami, acolo unde a trecut de Mackenzie McDonald şi Felix Auger Aliassime, dar a cedat în optimile de finală cu Roberto Bautista-Agut.

Astfel, acest turneu este primul pe zgură al sezonului pentru Isner, un turneu la care a mai participat de 7 ori în carieră, cele mai bune prestaţii fiind sferturile de finală din 2015 şi 2018

Miomir Kecmanovic: Forma echipei, știri și statistici

Miomir Kecmanovic este un sârb în vârstă de 21 de ani, ocupantul poziţiei a 47-a în ierarhia mondială. Tenismenul originar din Belgrad este fost lider mondial în proba de juniori şi este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători ai generaţiei sale tocmai datorită acelor performanţe bune din perioada junioratului. Sârbul însă nu s-a ridicat întocmai la nivelul aşteptărilor în circuitul profesionist, dar cu siguranţă există mult loc de îmbunătăţit pentru unul din ucenicii lui Novak Djokovic. Kecmanovic a atins o bornă importantă anul trecut prin succesul obţinut la Kitzbuhel, succes ce a echivalat cu primul său trofeu ATP în carieră, asta după ce mai bifase o semifinală la început de an, la Doha.

Ulterior, evoluţiile sale au fost mai degrabă inconstante, aspect ce pare să-i caracterizeze jocul în ultimele 12 luni, iar excepţie de la regulă nu face nici acest sezon. Kecmanovic are două sferturi de finală la activ, pe hardul australian de la Great Ocean Road Open, cât şi pe zgura de acasă de la Belgrad. cât şi o semifinală la Buenos Aires, însă în afara acestor turnee, Kecmanovic nu a reuşit să lege victorii consecutive la niciunul dintre celelalte şase turnee la care a participat.

În această după-amiază, sârbul îşi va face debutul în carieră pe tabloul principal de la Madrid

Statistica meciurilor directe John Isner v Miomir Kecmanovic

Cei doi se află la prima întâlnire directă în circuit.

Cote pentru John Isner v Miomir Kecmanovic

În ciuda numărului mic de meciuri disputate în 2021, condiţiile de joc de la Madrid sunt mai degrabă prielnice unui big server de talia lui Isner, astfel că un pariu alternativ pe care vi-l propun este cel pe minim un set câştigat de american pentru o cotă de 1.47 oferită de casa de pariuri Superbet.

John Isner vs Miomir Kecmanovic Pont: Total Game-uri primul set: Peste 9.5

După un debut de an în care nu a fost tocmai activ în circuit, Isner va juca astăzi primul său turneu pe zgură al sezonului şi primul după 5 săptămâni în circuit. Americanul nu a acuzat probleme fizice în urma acestor absenţe îndelungate, precum a fost şi cea de la Australian Open, ci mai degrabă pare că priorităţile sale s-au schimbat, iar îndeosebi în acest context pandemic, a ales să călătorească mai puţin pentru a nu-şi pune sănătatea sa şi a familiei în pericol. Kecmanovic este favorit pe drept în acest matchup, fiind şi jucătorul mai solid pe zgură în prezent, însă condiţiile de joc de la Madrid sunt diferite faţă de ceea ce vedem în mod normal la o competiţie pe zgură europeană. Turneul din capitala Spaniei se joacă la o altitudine înaltă, astfel condiţiile sunt mai rapide şi mai prielnice jucătorilor ce posedă un serviciu de talia americanului. Mă aştept ca Isner să intre ceva mai greu în partidă şi să nu tureze motoarele la maximum încă din start, însă, aşa cum spuneam, condiţiile de joc îl avantajează şi cred că în acest context va reuşi să-şi pună în valoare cea mai bună armă a sa, serviciul, şi să domine propriile game-uri, fără să pună mare presiune la retur. Pariul meu va merge pe un prim set echilibrat cu cel puţin 10 game-uri pentru o cotă de 1.50 oferită de casa de pariuri Superbet.

Miza: 10/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici