1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. John Isner vs Jannik Sinner, Ponturi Pariuri ATP Indian Wells 12.10.2021

John Isner vs Jannik Sinner, Ponturi Pariuri ATP Indian Wells 12.10.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-10-11 15:47:00

ATP Indian Wells

12 Octombrie 2021, 21:00

John Isner

John Isner

versus
Jannik Sinner

Jannik Sinner

1.46

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru John Isner v Jannik Sinner

Turneul de la Indian Wells este penultimul din seria Masters 1000 și ultima mare competiție a sezonului disputată pe continentul nord-american. Turneu de tradiție ce se desfășoară în mod obișnuit la jumătatea lunii martie, a fost amânat în acest sezon din cauza contextului pandemic, însă numele mari nu lipsesc din lumina reflectoarelor. Chiar dacă Novak Djokovic și-a anunțat în ultimul moment retragerea, la linia de start îi avem pe reprezentanții noii generații, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev și Andrey Rublev fiind principalii capi de serie din California.

În continuare vom analiza o partidă din turul al treilea de pe tabloul principal de simplu ce-i va avea ca protagoniști pe americanul John Isner și italianul Jannik Sinner. Cei doi se află la cel de-al doilea duel direct al sezonului, iar pronosticul meu pentru acest meci îl veți putea afla la finalul analizei.

John Isner: Forma echipei, știri și statistici

John Isner este al 23-lea jucător al lumii și capul de serie nr.20 al acestei ediții de la Indian Wells. După ce a ratat Australian Open din cauza contextului pandemic, veteranul american a declarat public în presă că în acest an se va focusa mai mult pe viața de familie, urmând să prioritizeze mai puțin aparițiile în circuit, afirmații ce au făcut majoritatea specialiștilor să creadă într-un declin în clasament al americanului. Ei bine nu a prea fost cazul, Isner evoluând foarte bine în ultimele 5 luni și revenind în top 25, asta după ce ajunsese la un momentdat pe poziția a 39-a în lume, cea mai slabă clasare din iulie 2011.

Big John a înregistrat câteva rezultate bune, printre care putem aminti sfertul de finală de la Madrid și prezența în turul al treilea de la Roland Garros pe zgură, după care a urmat o campanie excelentă pe hard în vară când a legat în săptămâni consecutive semifinale la Los Cabos și Toronto, un titlu câștigat la Atlanta și optimi de finală la Cincinnati. Din păcate pentru el, sezonul bun pe hardul nord-american a fost conchis cu un eșec în primul tur la US Open, acolo unde compatriotul Brandon Nakashima s-a dovedit superior mental, cât și fizic, administrându-i lui John doar a treia înfrângere a carierei în primul tur la Flushing Meadows.

După o absență de șase săptămâni din turneele oficiale, Isner a revenit la Indian Wells, turneu unde a înregistrat o finală în trecut (2012) și o semifinală (2014), iar după un prim tur liber l-a învins cu lejeritate pe japonezul Yoshihito Nishioka, 6-3 6-4. Ca de obicei, favoritul gazdelor a fost extrem de solid pe propriul serviciu, reușind 13 ași cu o eficiență de 86% la mingile jucate cu primul serviciu, fără să-i ofere vreo minge de break adversarului său.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Jannik Sinner: Forma echipei, știri și statistici

Jannik Sinner este al 14-lea jucător al lumii și capul de serie nr.10 al acestei ediții de la Indian Wells. Italianul și-a apărat cu succes turneul câștigat la Sofia cu un an în urmă, succesul din capitala Bulgariei fiind al treilea al său după cele de la Great Ocean Road Open din Melbourne și Washington, ambele pe hard. Grație celui mai recent titlu, Sinner ocupă în prezent cea mai înaltă treaptă a carierei în ierarhia mondială și se află printre primii 10 capi de serie pentru prima dată într-un turneu din seria Masters 1000.

Momentan Sinner este al 10-lea jucător al lumii într-un clasament exclusiv pe 2021, la doar 270 de puncte în spatele lui Hubert Hurkacz, ocupantul poziției a 9-a, ultimul care duce la Turneul Campionilor de la Torino (asta pentru că Nadal și-a încheiat oficial sezonul și nu va participa). Italianul are setat ca obiectiv principal calificarea la cea mai prestigioasă competiție a finalului de sezon care se va desfășura în premieră în fața proprilor suporteri.

Per total sezonul lui a fost foarte bun, însă pe suprafețele rapide (hard îndeosebi) a înregistrat cele mai bune rezultate. În afara celor trei titluri de care menționam, Sinner a mai bifat o finală în Mastersul de la Miami, fiind cel mai tânăr jucător de la Novak Djokovic care se califică în ultimul act al turneului din Florida, dar s-a mai calificat și în alte două sferturi, la Marseille și Dubai, respectiv în optimi la US Open.

După un prim tur liber, italianul l-a învins de o manieră categorică pe australianul John Millman, scor 6-2 6-2, extinzându-și seria de victorii consecutive la cinci. Meciul contra lui Millman a reprezentat debutul în carieră pe tabloul principal de la Indian Wells.

Statistica meciurilor directe John Isner v Jannik Sinner

Isner s-a impus în singurul duel direct disputat în urmă cu două luni în turul al doilea de la Cincinnati, scor 5-7 7-6(4) 6-4.

Cote pentru John Isner v Jannik Sinner

Știm foarte bine cât de periculos este Isner atunci când evoluează în America de Nord, în special în condiții similare cu cele de la Indian Wells. Sinner a simțit pe pielea lui la Cincinnati când americanul s-a impus în trei seturi într-o partidă foarte disputată. Pentru cel puțin un set câștigat aici de Isner, casa de pariuri Unibet vă oferă o cotă de 1.60.

John Isner vs Jannik Sinner Pont: Peste 9.5 game-uri în primul set

Nu mai este un secret pentru nimeni că Isner este unul dintre cei mai buni jucători la serviciu din lume. În primul tur contra lui Nishioka a demonstrat încă o dată acest lucru, chiar dacă în fața lui s-a aflat un adversar scund de statură căruia i-a fost aproape imposibil să găsească răspuns la "ghiulelele" trimise de american. Reprezentantul gazdelor a jucat întotdeauna excelent în turneele din America de Nord, în special cele din Statele Unite, acest lucru confirmându-l și în acest sezon, la Miami, Atlanta, Cincinnati și Toronto nefiind învins înaintea optimilor de finală. Condițiile de joc îi sunt prielnice lui Isner, chiar dacă suprafața este lentă, în trecut cel mai bun rezultat al carierie l-a obținut tocmai pe un hard lent, acolo unde mingea sare mult iar kick-ul său deranjează, precum s-a întâmplat la Miami. Mă aștept la un scenariu similar cu ceea ce s-a întâmplat la Cincinnati între cei doi, cu un meci dominat de serviciu în care Sinner să aibe primul cuvânt de spus în raliurile mai lungi. La Cincinnati am asistat la un singur break pentru fiecare pe durata celor trei manșe, seturi ce s-au încheiat toate cu over 9.5 game-uri. Pronosticul meu merge pe over 9.5 game-uri în primul set pentru o cotă de 1.46. Nu este o cotă foarte mare, dar cred că este una foarte bună de încercat într-un combo și valoroasă având în vedere șansele de reușită. Am selectat acest meci din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.46
Status: Anulat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici