1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. John Isner vs Christopher O'Connell, Ponturi Pariuri ATP Atlanta 31.07.2021

John Isner vs Christopher O'Connell, Ponturi Pariuri ATP Atlanta 31.07.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-07-30 12:56:00

ATP Atlanta

31 Iulie 2021, 03:00

John Isner

John Isner

versus
Christopher O'Connell

Christopher O'Connell

1.50

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru John Isner v Christopher O'Connell

Turneul de 250 de puncte de la Atlanta este singurul al săptămânii disputat pe tărâm american în circuitul ATP și prima competiție din US Open Series. Patru dintre primii șase capi de serie sunt în continuare prezenți pe tablou, singurii favoriți eliminați până în această fază fiind chiar primii doi cotați cu șanse la câștigarea trofeului: Milos Raonic și Jannik Sinner.

Ultimul sfert de finală și partida care va închide sesiunea de seară pe arena centrală este duelul dintre favoritul gazdelor, John Isner și australianul Christopher O'Connell. Pronosticul meu pentru acest meci, programat de la ora 03:00, ora României, îl veți putea afla la finalul analizei.

John Isner: Forma echipei, știri și statistici

John Isner este al 35-lea jucător al lumii și favoritul nr.6 al ediției din acest an de la Atlanta. Uriașul american a revenit la turneul său favorit din circuit, fiind prezent pe tabloul principal pentru a 11-a oară în carieră, iar în 10 participări anterioare a câștigat de nu mai puțin de cinci ori titlul, reușind alte trei calificări în finală, o semifinală și o înfrângere în optimi. Big John nu a participat la Jocurile Olimpice, chiar dacă poziția în clasament i-ar fi permis acest lucru, principalul său obiectiv în acest moment fiind o clasare cât mai bună înainte de US Open și încercarea de a beneficia de statutul de cap de serie pe tabloul principal.

Favoritul local vine după o semifinală la Los Cabos, prima a sezonului pentru el, în acel penultim act fiind învins de compatriotul Brandon Nakashima.

Fost nr.8 mondial, Isner nu se află printre principalii patru favoriți la Atlanta pentru prima dată în carieră, ceea ce înseamnă că nu a mai beneficiat de un prim tur liber și a fost nevoit să treacă de doi adversari pentru a se califica în sferturile de finală.

În precedentele două runde, americanul a trecut de doi compatrioți: Jeffrey John Wolf, scor 6-4 6-7(3) 6-4, respectiv Jack Sock, scor 7-6(6) 6-4.

Ca de obicei, serviciul a fost la nivel înalt pentru Isner care a înregistrat o medie de 24.5 ași pe meci în rundele anterioare și o eficiență de 84% la punctele disputate cu primul serviciu

Christopher O'Connell: Forma echipei, știri și statistici

Christopher O'Connell este un australian în vârstă de 27 de ani, ocupantul poziției a 132-a în ierarhia mondială. O'Connell este un jucător fără prea mare experiență la cel mai înalt nivel, el remarcându-se în circuitul profesionist abia în urmă cu două sezoane, când a dominat în turneele de nivel Futures, după care a făcut tranziția către competițiile Challenger și s-a impus în două rânduri, pe zgura de la Cordenons și pe hardul din Fairfield, înregistrând și primul succes al carierei în fața unui jucător de top 40, Steve Johnson, al 37-lea jucător al lumii la acea vreme.

Australianul încă nu a demonstrat prea mult în turneele de anvergură, dar are totuși câteva evoluții bune în acest sezon în turneele de Grand Slam. La Openul Australian a înregistrat primul succes al carierei pe tabloul principal al unei competiții majore prin victoria în minimum de seturi contra lui Jan Lennard-Struff, iar la Wimbledon a acces pentru prima dată pe tablou după trei victorii pe tabloul de calificări, dar a fost învins ulterior în cinci seturi de mult mai experimentatul Gael Monfils.

Aflat la prima participare a carierei la Atlanta, O'Connell a fost nevoit să treacă de calificări și de această dată, învingându-l în minimum de seturi pe Sebastian Ofner și profitând de abandonul lui Yosuke Watanuki. Pe tabloul principal, tenismenul de la Antipozi a trecut în trei seturi de americanul Denis Kudla, scor 4-6 6-3 6-3, pentru ca ieri să reușească cea mai mare surpriză și cea mai bună victorie a carierei prin succesul în minimum de seturi în fața italianului Jannik Sinner, al doilea favorit al competiției, scor 7-6(7) 6-4. O'Connell a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale, servind impecabil, fără să-i ofere lui Sinner vreo oportunitate de break

Statistica meciurilor directe John Isner v Christopher O'Connell

Aceasta va fi prima întâlnire directă între cei doi

Cote pentru John Isner v Christopher O'Connell

Favoritul local se simte excelent la acest turneu pe care l-a câștigat de cinci ori în trecut. Experiența superioară este categoric în favoarea lui Isner, care este favorit din toate punctele de vedere la calificarea în semifinale. Casa de pariuri Superbet vă oferă o cotă de 1.50 pentru victoria americanului

John Isner vs Christopher O'Connell Pont: Peste 9.5 game-uri în primul set

Isner evoluează excelent la Atlanta, un turneu unde se simte foarte bine, pe care l-a câștigat de cinci ori în trecut și unde a mai înregistrat alte trei finale în cele zece prezențe anterioare. Experiența sa superioară ar trebui să-și spună cuvântul, O'Connell aflându-se la primul său sfert de finală într-un turneu ATP. Cred, însă, că australianul nu trebuie subestimat, îndeosebi după meciul foarte bun pe care l-a făcut ieri în fața lui Jannik Sinner. O'Connell a fost surprinzător de solid în toate compartimentele jocului, dar serviciul a ieșit cu atât mai mult în evidență, el reușind 9 ași cu o eficiență de 76% pe primul serviciu, fără să-i ofere lui Sinner nici măcar o oportunitate de break. Și contra lui Denis Kudla, O'Connell s-a descurcat foarte bine la acest capitol, pierzându-și o singură dată serviciul și nemaioferindu-i americanului vreo oportunitate în ultimele două seturi. Isner știm că este unul dintre cei mai buni jucători din lume când vine vorba de serviciu, iar pe parcursul celor două meciuri anterioare nu și-a cedat niciodată acest avantaj, reușind trei breakuri pe durata a cinci seturi, cu o medie de 24.5 ași și o eficiență de 84% la punctele jucate cu primul. În mod normal aș fi mizat pe victoria lui John, însă cota pentru un astfel de pariu în acest context cred că este una mult mai valoroasă.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+98.8
Câștigate
31
Pierdute
11
2
Curry
+58.72
Câștigate
11
Pierdute
4
3
Baicu Marius
+42.55
Câștigate
5
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici