Share

Jiri Vesely vs Peter Gojowczyk - Ponturi Pariuri ATP Montpellier, 25.02.2021

ATP

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

23 Feb 2021 20:30 525 0
Logo Jiri Vesely
Logo Peter Gojowczyk
Jiri Vesely
Peter Gojowczyk
VS
11:30 25 Februarie 2021
ATP Montpellier

Analiză și informații pentru Jiri Vesely v Peter Gojowczyk

Turneul Open Sud de France are loc în Montpellier, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Jiri Vesely și Peter Gojowczyk, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Montpellier este o localitate de 285.000 de locuitori, situată în regiunea Occitania. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 262.170 euro. 
Gazda este complexul Sud de France Arena, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Humbert, Korda, Vesely sau Murray. 

Jiri Vesely: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Jiri Vesely este un ceh de 27 de ani, clasat pe locul 69 ATP. 
Iar de la Vesely încă mă aștept să facă performanță, mai ales că este exact la acea vârstă care presupune maturizarea sportivă și presupune implicit și unele rezultate mai bune. Talent există, Jiri fiind în trecut până pe locul 35 mondial, fiind un sportiv adaptat tenisului modern. 
Fiindcă el are 1.98m înălțime, este foarte puternic având în plus și un serviciu eficient, de exemplu în primul tur trimițând 10 ași deși meciul a fost extrem de scurt, sub 1 oră. 
Astfel Vesely poate în viitor să ajungă des în fazele finale ale turneelor ATP, mai ales în acest gen de competiții de 250 de puncte. 
Forma sa este bună, în Australian având victorie cu Berankis, retrăgându-se în meciul cu Aliassime după un prim set foarte echilibrat, apoi la Australian Open fiind învins de Busta însă după 4 seturi. 
În 2020 are sferturi de finală la challengerul din Bangkok, titlu la Pune, semifinale la challengerul din Pau și sferturi de finală la Sardinia. 
Iar în 2021 are sferturi de finală la Melbourne 2. 
Aici:

- 6-1 6-1 cu Ymer (locul 95 ATP), câștigând 88% mingi cu primul serviciu, 31% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)

Peter Gojowczyk: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Peter Gojowczyk este un german de 31 de ani, clasat pe locul 144 ATP. 
Iar Gojowczyk a scăzut foarte mult în ultima vreme, acest lucru fiind vizibil dacă ne uităm în clasament, el ieșind din prima sută mondială deși în trecut ajunsese până pe locul 39 ATP. 
Însă jocul lui Peter a suferit din ce în ce mai mult, a fost evident transpus în rezultate slabe iar acum foarte rar mai participă la turnee importante ATP. 
Chiar și aici a trebuit să treacă de calificări, jucând însă bine cu Lacko și impunându-se în două seturi scurte. 
Forma lui Gojowczyk însă în acest an nu a fost deloc bună. Astfel, Peter a pierdut în calificările pentru Australian Open 2-6 3-6 cu Ilkel, apoi având o serie de înfrângeri indoor cu oponenți slabi: Zuk, Miralles și Gaston. 
În 2020 nu are performanțe. 
Iar în 2021 are semifinale la challengerul din Quimper. 
Aici:

- 6-3 6-4 cu Struff (locul 37 ATP), câștigând 94% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Jiri Vesely v Peter Gojowczyk

În întâlnirile directe scorul este 1-1, ultima având loc în 2014 la Challengerul din Heilbronn când Gojowczyk s-a impus 6-3 6-4. 

Cote pentru Jiri Vesely v Peter Gojowczyk

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie simplă Vesely la o cotă de 1.72. 

Jiri Vesely vs Peter Gojowczyk Pont: Jiri Vesely +2.5 handicap gameuri

Jiri Vesely este un sportiv foarte bun de prima sută mondială, înalt, cu un joc bazat pe forță care îl ajută indoor. În acest start de an are deja un sfert de finală la Melbourne, acolo trecând de Berankis și de Ruud, jucând bine și cu Aliassime însă fiind nevoit să se retragă la 6-7. Iar aici în primul tur a cedat doar 2 gameuri în meciul cu Mikael Ymer, servind iarăși bine și trimițând 10 ași. Peter Gojowczyk a scăzut mult în ultima vreme, ieșind din prima sută mondială. Aici a jucat destul de bine în primul tur, trecând în minimum de seturi de Struff, însă trebuie ținut cont și de faptul că adversarul său a jucat modest. În rest Peter are multe înfrângeri în acest an, pierzând în două seturi cu Ilkel în calificările pentru Australian Open, apoi indoor având înfrângeri cu Zuk, Miralles și Gaston, sportivi de nivel challenger. Consider astfel că Vesely nu va pierde la mai mult de 2 gameuri diferență, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Jiri Vesely +2.5 handicap gameuri

Miza: 8/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

13

Castigate:

6

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici