Share

Jannik Sinner vs Aljaz Bedene - Ponturi Pariuri ATP Montpellier, 22.02.2021

ATP

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

21 Feb 2021 13:43 577 0
Logo Jannik Sinner
Logo Aljaz Bedene
Jannik Sinner
Aljaz Bedene
VS
14:00 24 Februarie 2021
ATP Montpellier

Analiză și informații pentru Jannik Sinner v Aljaz Bedene

Turneul Open Sud de France are loc în Montpellier, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Jannik Sinner și Aljaz Bedene, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Montpellier este o localitate de 285.000 de locuitori, fiind un oraș universitar. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 262.170 euro. 
Gazda este complexul Sud de France Arena, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Murray, Tsonga, Sinner sau Pouille. 

Jannik Sinner: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Jannik Sinner este un italian de 19 ani, clasat pe locul 32 ATP. 
Iar Sinner este un sportiv care într-un mod foarte abrupt a ajuns în atenția mass-mediei mondiale, un sportiv foarte tânăr însă care este deja văzut ca un viitor mare campion, inclusiv de grand slam. 
Jannik este într-adevăr poate cel mai promițător jucător sub 20 de ani, un sportiv care deja și-a demonstrat valoarea în turnee importante, având titluri la Sofia sau la Melbourne, într-unul dintre turneele pre-Australian Open. 
Din păcate acel titlu, obținut cu o zi înainte de startul Openului Australiei, l-a drenat de energie, jucând totuși foarte bine în meciul cu Shapovalov, pierzând în 5 seturi. 
Sinner demonstrează astfel o anduranță, lucru foarte important în tenis, în plus având capacitatea să treacă ușor pentru momentele negative. 
În plus Jannik este comparat deseori cu Djokovic prin prisma capacității sale de a acoperi bine terenul și datorită elasticității sale. Până la urmă Sinner a fost campionul Italiei la schi, la juniori, așadar are o foarte bună mobilitate. 
În 2020 are sferturi de finală la Rotterdam, sferturi de finală la Roland Garros, semifinale la Koln și titlu la Sofia. 
Iar în 2021 are titlu la Melbourne. 

Aljaz Bedene: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î Î

Aljaz Bedene este un sloven de 31 de ani, clasat pe locul 57 ATP. 
Iar Bedene este unul dintre jucătorii buni din circuitul profesionist, care rareori ajunge în fazele finale sau are performanțe interesante însă care este destul de constant pe durata unui sezon, în plus în primele tururi fiind periculos pentru orice adversar de top. 
Aljaz a reprezentat pentru o vreme Marea Britanie, schimbadu-și însă cetățenia pentru a putea să participe la Jocurile Olimpice, lucru care se va și întâmpla în vară dacă nu există probleme fizice sau pandemice. 
Cât despre forma sa din acest an, este medie, la Melbourne pierzând în optimi chiar cu oponentul de aici, într-o partidă în care nu a reușit nici măcar un break. 
Apoi, la Australian Open a jucat destul de bine, într-un meci însă până la urmă haotic cu Bublik, pierzând după 4 seturi echilibrate, Bedene de fapt câștigând chiar mai multe puncte decât adversarul său. Însă în tenis nu contează punctele, ci punctele importante. 
În 2020 are sferturi de final ăla Doha și sferturi de finală la Rotterdam. 
Iar în 2021 nu are nicio performanță. 

Statistica meciurilor directe Jannik Sinner v Aljaz Bedene

În întâlnirile directe scorul este 2-1 pentru Bedene, ultima având loc în acest an la Melbourne când Sinner s-a impus 7-6 6-2.

Cote pentru Jannik Sinner v Aljaz Bedene

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betfair: Puteți încerca și victorie Sinner la o cotă de 1.25. 

Jannik Sinner vs Aljaz Bedene Pont: Sub 2.5 breakuri in primul set

Jannik Sinner este deja considerat unul dintre cei mai buni jucători din lume, deși abia a terminat junioratul. Însă Jannik a trecut foarte repede peste etapele ITF și challenger, ajungând în ATP unde are deja două trofee, unul obținut chiar în această lună, la Melbourne. Așadar Sinner poate să fie unul dintre marii jucători ai viitorului, aici fiind unul dintre favoriții la titlu, simțindu-se bine indoor. Aljaz Bedene este un sportiv solid, de prima sută mondială, care uneori pune probleme adversarilor de top. Aici însă are un meci dificil, pierzând clar acum 3 săptămâni cu oponentul de aici, într-un meci în care nu a reușit niciun break. De fapt în acea partidă nu a fost niciun break în primul set, Bedene fiind un jucător cu un serviciu foarte bun. Consider astfel că vom vedea sub 2.5 breakuri în primul set, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Sub 2.5 breakuri in primul set

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

58

Castigate:

42

Pierdute:

14

Anulate:

2

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici