1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Jan Lennard Struff vs Tommy Haas - Ponturi Pariuri Bett1aces, 17.07.2020

Jan Lennard Struff vs Tommy Haas - Ponturi Pariuri Bett1aces, 17.07.2020

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2020-07-17 02:11:00

Bett1aces

17 Iulie 2020, 16:00

Jan-Lennard Struff

Jan-Lennard Struff

versus
Tommy Haas

Tommy Haas

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Jan-Lennard Struff v Tommy Haas

Turneul Bett1aces are loc în Berlin, iar în această analiză voi detalia partida din sferturi dintre Jan Lennard Struff și Tommy Haas, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Berlin este o localitate de 3.7 milioane de locuitori, fiind capitala Germaniei
Turneul acesta este amical.
Gazda este Hangarul 6 la Aeroportului din Berlin, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Thiem, Agut, Struff sau Khachanov. 

Jan-Lennard Struff: Forma echipei, știri și statistici

Jan Lennard Struff este un german de 30 de ani, clasat pe locul 34 ATP. 
Iar Struff este unul dintre jucătorii foarte buni din circuit, un sportiv care deși nu mai este atât de tânăr a ajuns la maturitate sportivă iar acum joacă cel mai bun tenis din carieră. De fapt această afirmație se referă la sezonul trecut, anul acesta fiind unul pierdut din punct de vedere competițional. 
În 2019 are semifinale la Auckland, sferturi de finală la Barcelona, semifinale la Stuttgart și sferturi de finală la Basel. 
Iar în 2020 are sferturi de finală la Dubai. 
Struff a jucat destul de multă după această pauză, mergând întâi în Austria la Thiem's 7, pe zgura, pierzand cu Rublev (locul 14 ATP) însă în super tie-break, 13-15, pierzând și cu Thiem (locul 3 ATP) însă după un meci bun. 
Iar recent Struff a jucat în acest turneu în prima fază, pe iarbă, pierzând cu Agut (locul 12 ATP) însă după o partidă echilibrată de 3 seturi.

Tommy Haas: Forma echipei, știri și statistici

Tommy Haas este un german de 42 de ani, fără clasament. 
Iar Haas evident nu mai evoluează în circuitul profesionist, fiind însă unul dintre sportivii buni din istoria acestui sport. Fiindcă Haas a fost până pe locul 2 mondial, în 2002, având titluri la Viena, Los Angeles, Delray Beach sau titlu de Masters la Stuttgart. 
În plus Tommy are minim sferturi de finală la toate turneele de grand slam, inclusiv semifinale la Australian Open și Wimbledon. 
Iar Haas are o bază foarte mare de fani, stilul său fiind unul foarte plăcut, având un single handed backhand spectaculos. 
Haas a jucat și el în prima fază aici, pe iarbă, pierzând 4-6 6-3 10-8 cu Sinner (locul 73 ATP), jucând destul de bine, în setul secund reușind 2 breakuri. 

Statistica meciurilor directe Jan-Lennard Struff v Tommy Haas

În întâlnirile directe scorul este 2-0 pentru Struff, ultima având loc în 2017 la Kitzbuhel când Jan s-a impus 6-3 7-6. 

Cote pentru Jan-Lennard Struff v Tommy Haas

Jan-Lennard Struff vs Tommy Haas Pont: Jan-Lennard Struff castiga 2-0 scor seturi

Jan-Lennard Struff este unul dintre cei mai buni sportivi din circuit la ora actuală, având armele principale, serviciul și forehandul, foarte eficiente. A pierdut recent cu Agut, Rublev sau Thiem însă de fiecare dată a jucat bine, meciurile fiind foarte strânse. Tommy Haas este un veteran, el de fapt fiind retras din activitate. A jucat la rândul său un meci pe iarbă în acest turneu, pierzând cu Sinner după un meci destul de bun în care a dominat setul secund. Însă s-a văzut în multe momente că Haas nu mai este în activitate, fiind destul de lent. Consider astfel că Struff se va impune 2-0 scor seturi, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici