1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Jan-Lennard Struff vs Lorenzo Musetti

Jan-Lennard Struff vs Lorenzo Musetti, Ponturi Pariuri ATP Sofia, 30.09.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-09-30 09:13:00

ATP Sofia

30 Septembrie 2022, 15:30

Jan-Lennard Struff

Jan-Lennard Struff

versus
Lorenzo Musetti

Lorenzo Musetti

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Jan-Lennard Struff v Lorenzo Musetti

Ne aflăm în cea de-a cincea zi de concurs de la Sofia, un turneu destinat surprizelor până acum, dintre cei opt jucători rămași în concurs, doar patru au fost cotați printre capii de serie la startul turneului (Jannik Sinner, Lorenzo Musetti și Holger Rune), italianul, campionul ultimelor două ediții din capitala Bulgariei aflându-se în prim plan ca principal favorit la cucerirea trofeului și de această dată

În continuare vom prefața duelul ce-i va avea ca protagoniști pe germanul Jan-Lennard Struff și pe italianul Lorenzo Musetti. Această partidă este programată în jurul orei 15:30, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Jan-Lennard Struff: Forma echipei, știri și statistici

Jan-Lennard Struff este un tenismen german în vârstă de 32 de ani, ocupantul poziției a 132-a în lume înaintea startului turneului. Neamțul este un jucător care s-a confruntat cu o serie de probleme fizice în acest an, accidentări ce l-au ținut departe de terenul de tenis pentru o bună bucată de vreme, motiv pentru care a părăsit de curând grupul primilor 100 de jucători. În acest moment, principalul obiectiv al lui Struff este revenirea în top 100 și obținerea unui loc direct pe tabloul principal al primului turneu de Grand Slam din 2023, Australian Open.

Pentru german urmează o perioadă ce ar trebui să-i priască, în general condițiile rapide de joc, dar în special hardul indoor, fiind cele în care tenisul său se prezintă la cel mai înalt nivel. Pentru performanțele din finalul sezonului anterior, Struff are de apărat o semifinală la St.Petersburg, respectiv o optime de finală la Antwerp, astfel că șanse bune există pentru ca el să-și poată îndeplini obiectivul.

Aici, la Sofia, Struff vine din calificări, acolo unde a dispus fără probleme de doi adversari mult inferior lui, Aziz Dougaz (6-3 6-2) și Mirza Basic (6-3 6-4), pentru ca pe tabloul principal să treacă de Dusan Lajovic, scor 4-6 6-3 6-2, respectiv Ugo Humbert, scor 6-3 6-1.

Victoria de ieri contra francezului l-a adus pe Struff pentru prima dată în carieră în sferturile de finală din capitala Bulgariei, în precedentele două prezențe, din 2019 și 2020, oprindu-se de ambele dăți în optimile de finală.

Struff a impresionat ieri contra lui Humbert, dominându-și adversarul în toate compartimentele, în special la serviciu, acolo unde a bifat cifre cu adevărat remarcabile. În ciuda unei frecvențe destul de scăzute, de doar 54%, germanul a câștigat peste 78% din punctele pe propriul serviciu, 95% cu primul (21/22), respectiv 58% cu al doilea (11/19), neoferindu-i lui Humbert nici măcar o oportunitate de break.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lorenzo Musetti: Forma echipei, știri și statistici

Lorenzo Musetti este al 30-lea jucător al lumii și capul de serie nr.4 al ediției din acest an de la Sofia. Tânărul italian ocupă în prezent cea mai înaltă treaptă a carierei în ierarhia mondială, performanță pe care a atins-o grație titlului câștigat pe zgura de la Hamburg din urmă cu trei luni, turneu de 500 de puncte, acolo unde a trecut în finală de actualul lider mondial, Carlos Alcaraz. Ulterior, Musetti nu a impresionat, cel mai bun rezultat înregistrat pe hardul din America de Nord fiind calificarea în turul al treilea de la Flushing Meadows, ceea ce a echivalat cu cel mai bun rezultat al sezonului pentru el într-un turneu de Grand Slam. De altfel, înainte de US Open, italianul pierduse în primul tur la toate celelalte trei competiții majore ale anului, însă poate pune acest lucru și pe seama lipsei de șansă, de fiecare dată întâlnind, încă de la debut, un cap de serie (De Minaur la Melbourne, Tsitsipas la Roland Garros, respectiv Fritz la Wimbledon).

Aici, la Sofia, Musetti a beneficiat de un prim tur liber grație statutului de cap de serie, după care l-a învins, cu mult mai multe dificultăți decât s-ar fi așteptat majoritatea, pe un favorit al gazdelor, Alexander Lazarov, al 334-lea jucător al lumii. Italianul a fost departe de cel mai bun nivel al său, necesitând set decisiv pentru a-l învinge pe bulgar, după două manșe la mare luptă, scor 6-7(5) 7-6(8) 6-2.

Singurul sfert de finală al sezonului într-un turneu pe hard pentru Musetti a venit tot în sală, la Rotterdam, iar o victorie astăzi i-ar asigura prima prezență în semifinalele unui turneu ATP din 2022, disputat pe altă suprafață în afară de zgură.

Statistica meciurilor directe Jan-Lennard Struff v Lorenzo Musetti

Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci oficial.

Cote pentru Jan-Lennard Struff v Lorenzo Musetti

Pentru o victorie la cel puțin trei game-uri diferență în favoarea lui Jan-Lennard Struff, casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 2.15.

Pariază la Netbet pe meciul dintre JL. Struff vs L. Musetti cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Jan-Lennard Struff vs Lorenzo Musetti Pont: Jan-Lennard Struff câștigă meciul

Musetti s-a calificat în sferturile de finală de la Sofia disputând un singur meci, aici intervenind avantajul avut din postura de cap de serie nr.4. Italianul și-a început campania în optimi, dar nu a impresionat, întâmpinând mari dificultăți în a dispune de bulgarul Alexander Lazarov, un jucător aflat în afara primilor 300 de jucători ai lumii. În general, Musetti s-a prezentat la un nivel destul de modest, a fost foarte pasiv în majoritatea schimburilor și a câștigat mai mult grație experienței superioare și a unei mai bune gestionări în ceea ce privește momentele importante. De cealaltă parte, Struff, venit din calificări, demonstrează că este un adversar extrem de eficient în aceste condiții rapide de joc, unde serviciul și jocul său agresiv general este foarte bine pus în valoare. Nivelul său pare să fi crescut cu fiecare meci, ieri dominându-l din toate punctele de vedere pe Ugo Humbert, împotriva căruia a cedat doar patru game-uri, nu a oferit nicio oportunitate de break și a câștigat peste 90% din punctele disputate cu prima minge. Musetti este favorit într-un joc de uzură, însă Struff nu se va implica în raliuri lungi și va căuta, pe cât posibil, să preia inițiativa, să se ajute de serviciu și să rămână agresiv în schimburi, suprafața de la Sofia permițându-i să preia rolul de agresor. Pronosticul meu merge pe victoria lui Jan-Lennard Struff, pentru o cotă de 1.75. Am selectat acest meci din oferta de pariuri sportive Betano.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici