1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. James Duckworth - Zachary Svajda

James Duckworth - Zachary Svajda: ponturi pariuri tenis ATP Dallas. 06.02.2024

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2024-02-05 21:56:00

ATP Dallas

06 Februarie 2024, 20:00

James Duckworth

James Duckworth

versus
Zachary Svajda

Zachary Svajda

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru James Duckworth v Zachary Svajda

Într-o partidă din primul tur al întrecerii masculine de la Dallas, față în față se vor afla James Duckworth și Zachary Svajda. Confruntarea celor doi este programată în cursul serii de marți, în complexul pe hard indoor din Statele Unite. În cele ce urmează puteți citi prezentarea sportivilor, iar la final de articol vine și pontul oferit.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

James Duckworth: Forma echipei, știri și statistici

James Duckworth    este un jucător din Australia, în vârstă de 32 de ani, clasat pe locul 106 ATP. El a avut un sezon 2023 excelent, cu 51 de victorii și 28 de înfrângeri.

James a început și noul an competițional într-o manieră pozitivă. Bilanțul lui în 2024 este de 7 meciuri câștigate și doar 3 pierdute.

Serviciul a reprezentat o armă de bază pentru James în ultima vreme. Australianul are un număr ridicat de ași, iar dublele greșeli reprezintă o raritate pentru Duckworth.

Turneul precedent venirii la Dallas a avut loc tot în Statele Unite, la Cleveland. James a ajuns până în semifinale, unde a pierdut în fața lui Patrick Kypson (3-6, 6-7). Doar două duble greșeli a comis australianul.

În victoriile cu Patrick Maloney (6-4, 6-3) și Quinn Vandecasteele (6-3, 7-5), Duckworth a avut o singură dublă greșeală în total!

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Zachary Svajda: Forma echipei, știri și statistici

Zachary Svajda este un tânăr jucător din SUA, în vârstă de 21 de ani. El a fost văzut mereu drept un viitor star al tenisului masculin de peste Ocean, însă până acum nu a confirmat așteptările.

Deși a primit Wild Card-uri pe tablourile principale ale celor mai importante turnee din Statele Unite, inclusiv US Open, Svajda nu a pătruns niciodată în prima sută mondială.

În prezent, americanul este pe 145 ATP și a primit un nou Wild Card, de această dată pe tabloul principal de la ATP Dallas.

Forma arătată de el nu este una extraordinară. În turneul precedent, Cleveland Challenger, la care Duckworth a ajuns în semifinale, Zachary a pierdut în primul tur în fața lui James Kent Trotter (6-4, 3-6, 6-7).

În confruntarea cu ocupantul locului 475 la acea vreme (!), Svajda a comis 5 duble greșeli.

Cel mai bun rezultat din 2024 este reprezentat de o finală la Indian Wells Challenger, pierdută cu Blaise Bicknell. În eșecul din ultimul act cu 3-6, 2-6, Zachary a avut 3 duble greșeli.

Statistica meciurilor directe James Duckworth v Zachary Svajda

Acesta va fi primul meci direct între cei doi jucători în circuitul WTA.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru James Duckworth v Zachary Svajda

În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 2,5 duble greșeli comise de Zachary Svajda. Această selecție are o cotă bună de 1,75.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

James Duckworth vs Zachary Svajda Pont: Cele mai multe duble greșeli: Zachary Svajda

Statistica recentă ne arată că Svajda a comis 8 duble în ultimele două partide din circuit, în timp ce Duckworth a avut doar 3 în ultimele 3 meciuri. La nivelul experienței James stă mult mai bine, simte momentele în care să atace, dar și pe cele în care să nu își asume riscuri. De aceea, Duckworth este favorit să comită mai puține duble greșeli în meciul direct, iar recomandarea mea merge pe această idee. Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici