1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. James Duckworth - Sam Querrey: ponturi pariuri ATP Stuttgart. 10.06.2021

James Duckworth - Sam Querrey: ponturi pariuri ATP Stuttgart. 10.06.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-06-09 23:26:00

ATP Stuttgart

10 Iunie 2021, 12:00

James Duckworth

James Duckworth

versus
Sam Querrey

Sam Querrey

1.55

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru James Duckworth v Sam Querrey

În turul secund al competiției masculine de la Stuttgart, față în față se vor afla James Duckworth și Sam Querrey. Partida este programată în cursul zilei de joi, în cadrul complexului Tennis Club Weissenhof. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pontul oferit. 

James Duckworth: Forma echipei, știri și statistici

James Duckworth este un jucător australian de 29 de ani, clasat în acest moment pe poziția 101 ATP. Cea mai bună clasare a sa a fost locul 71, în februarie 2020. În acest an, Duckworth nu a rupt gura târgului: a câștigat doar 8 din cele 17 meciuri disputate în circuit, înaintea sosirii la Stuttgart. Chiar dacă avea bilanț negativ, James și-a ridicat nivelul jocului și a reușit să își treacă în cont 3 victorii în cadrul întrecerii pe iarbă de la Stuttgart. Poziția din clasamentul ATP nu i-a permis să intre direct pe tabloul principal, astfel că australianul a început în calificări. În această fază a întrecerii i-a învins pe Luke Saville (6-7, 6-4, 6-4) și Ilya Ivashka (7-6, 3-6, 7-5). Succesul din primul tur de pe tabloul principal a fost unul mult mai clar: James a trecut de francezul Adrian Mannarino cu 6-3, 6-2. 

Sam Querrey: Forma echipei, știri și statistici

Sam Querrey a jucat puțin în acest an, iar bilanțul său nu a fost unul nemaipomenit până acum. Americanul de 33 de ani este clasat pe poziția a 67-a în lume, însă s-a dovedit mereu un sportiv redutabil pe irabă. În 2019, Querrey a câștigat 8 din cele 10 partide disputate pe această suprafață: a ajuns în finala de la Eastbourne, unde a cedat în fața conaționalului Taylor Fritz, iar apoi la Wimbledon i-a eliminat printre alții pe Dominic Thiem și Andrey Rublev, pentru a ceda în sferturile de finală în fața spaniolului Rafael Nadal. Cea mai bună performanță în carieră la All England Club pentru Sam a fost semifinala reușită în 2017. Americanul de 1,98 metri înălțime se poate lăuda cu victorii obținute pe iarbă în fața unor nume extrem de importante precum Andy Murray sau Novak Djokovic. Primul meci disputat la actuala ediție a turneului de la Stuttgart a fost unul câștigat la pas de Querrey: l-a eliminat pe turcul Altug Celikbilek în două seturi, cu 6-4, 6-1.

Statistica meciurilor directe James Duckworth v Sam Querrey

Este primul meci direct între cei doi jucători în circuitul ATP. 

Cote pentru James Duckworth v Sam Querrey

Sam Querrey este considerat favorit în această partidă, iar experiența sa pe iarbă este una net superioară adversarului său din Australia. În aceste condiții, în afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Winmasters, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu 2-0 pentru sportivul din Statele Unite ale Americii. În cazul în care Querrey se impune fără să vreun set cedat, veți prinde o cotă atractivă de 2,30. 

James Duckworth vs Sam Querrey Pont: Victorie Sam Querrey

Diferența între cei doi jucători este una importantă în favoarea lui Sam Querrey. Americanul are o experiență superioară în circuit, iar pe această suprafață își poate pune în valoare serviciul puternic și lovitura de dreapta. Agențiile partenere oferă cote destul de mici pentru victoria lui Querrey, dovadă a faptului că sportivul din SUA pornește cu prima șansă în acest duel. În concordanță cu cele de mai sus, recomand cu încredere succesul lui Sam Querrey!

Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici