Share

Hugo Gaston vs Cristian Garin - Ponturi Pariuri ATP Gstaad, 23.07.2021

ATP

Cota: 1.42

Adaugat de: Tudor Cosma

22 Iul 2021 15:10 404 0
Logo Hugo Gaston Hugo Gaston
Logo Cristian Garin Cristian Garin
VS
13:00 23 Iulie 2021
ATP Gstaad

Analiză și informații pentru Hugo Gaston v Cristian Garin

Turneul Swiss Open are loc în Gstaad, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Hugo Gaston și Cristian Garin, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Gstaad este o localitate de 7.000 de locuitori, situată în Alpi. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 419.470 euro. 
Gazda este complexul Roy Emerson Arena, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Shapovalov, Ruud, Garin sau Paire. 

Hugo Gaston: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Hugo Gaston este un francez de 20 de ani, clasat pe locul 155 ATP. 
Iar Gaston este considerat un mare talent, un sportiv care însă până acum nu a fost vreodată în prima sută mondială. Hugo evoluează mai des în turnee mici, challenger, acum fiind o oportunitate bună pentru el să adune puncte. 
Gaston este un sportiv foarte rapid, abil, în trecut fiind locul 2 la juniori. 
Problema sa ține de capitolul fizic, el având doar 1.73m înălțime, fiind unul dintre cei mai scunzi tenismeni din lume. Astfel în multe partide el este depășit la acest aspect, în special când întâlnește sportivi de top. 
Aici face un turneu bun, Gaston fiind în formă, venind după finală la challengerul din Iași. 
Iar aici a trecut de Juan Manuel Cerundolo și Delbonis, sportivi destul de buni. Cu Delbonis meciul a fost destul de haotic, Hugo câștigând 6-0 primul set însă apoi celelalte două ajungând în tie-breakuri.
În 2021 are semifinale la challengerul din Cherbourg, finală la challengerul din Roma, semifinale la challengerul din Oeiras și finală la challengerul din Iași. 
Aici:

- 6-4 6-2 cu Cerundolo (locul 144 ATP), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)
- 6-0 6-7 7-6 cu Delbonis (locul 46 ATP), câștigând 65% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 14 mingi de break (12 salvate)

Cristian Garin: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Cristian Garin este un chilian de 25 de ani, clasat pe locul 19 ATP. 
Iar Garin este unul dintre tenismenii buni din circuit, lucru care se observă cu ușurință dacă ne uităm la clasament, unul destul de corect în cazul său. Cristian joacă din ce în ce mai constant, el fiind pe hârtie un zgurist însă în practică un jucător bun pe toate suprafețele, inclusiv pe cele foarte rapide. 
Asta s-a văzut recent la Wimbledon, când Garin a ajuns până în turul 4 unde a fost învins într-un mod normal de Djokovic. 
Apoi Cristian a participat la Bastad, acolo însă având ceva probleme, ajungând în sferturi însă pierzând clar cu Federico Coria. Totuși Coria era în formă bună, în plus fiind și el un zgurist. 
Aici Garin se simte mult mai bine, în primul tur trecând ușor de Polmans într-o partidă în care a cedat doar 3 gameuri. 
Cristian a fost dominant, fiind un turneu care i se potrivește, jucându-se la mare altitudine în munți, în niște condiții similare cu cele de acasă. Astfel Cristian se simte în largul său. 
În 2021 are titlu la Santiago, sferturi de finală la Estoril, sferturi de finală la Madrid și sferturi de finală la Bastad. 
Aici:

- 6-3 6-0 cu Polmans (locul 147 ATP), câștigând 86% mingi cu primul serviciu, 83% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Statistica meciurilor directe Hugo Gaston v Cristian Garin

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Hugo Gaston v Cristian Garin

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Garin la o cotă de 1.28.

Hugo Gaston vs Cristian Garin Pont: Cristian Garin -2.5 handicap gameuri

Hugo Gaston este un sportiv talentat, care în plus este și în formă bună, de curând având finală la challengerul din Iași. Însă el nu a fost vreodată în prima sută mondială, este foarte scund, iar aici cu Delbonis după un start perfect de meci a arătat destul de multe probleme. Cristian Garin este un sportiv de top 20, un specialist pe zgură, el având chiar titlu pe această suprafață în acest sezon la Cordoba. Aici se joacă la mare altitudine, lucru care îi place, fiind exact condițiile de acasă, din Chile. Iar faptul că se simte bine s-a văzut în primul meci când a cedat doar 3 gameuri cu Polmans. Consider astfel că Garin se va impune la minim 3 gameuri diferență, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Cristian Garin -2.5 handicap gameuri

Miza: 8/10

Cota: 1.42

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Tudor Cosma

Ponturi:

53

Castigate:

33

Pierdute:

15

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici