Share

Hubert Hurkacz vs Sebastian Korda - Ponturi Pariuri ATP Delray Beach, 13.01.2021

ATP

Cota: 1.91

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Ian 2021 09:46 505 0
Logo Hubert Hurkacz
Logo Sebastian Korda
Hubert Hurkacz
Sebastian Korda
VS
22:00 13 Ianuarie 2021
ATP Delray Beach

Analiză și informații pentru Hubert Hurkacz v Sebastian Korda

Turneul Delray Beach Open are loc în Statele Unite ale Americii, iar în această analiză voi detalia partida din finală dintre Hubert Hurkacz și Sebastian Korda, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Delray Beach este o localitate de 60.000 de locuitori, situată în statul Florida. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 349.530 dolari. 
Gazda este complexul Delray Beach Tennis Center, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
În această finală îi avem pe Hubert Hurkacz și pe Sebastian Korda. 

Hubert Hurkacz: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V V

Hubert Hurkacz este un polonez de 23 de ani, clasat pe locul 35 ATP. 
Iar Hurkacz este unul dintre cei mai buni tenismeni din lume, lucru care se poate vedea și din clasament, însă un sportiv care totuși pare sub potențialul său adevărat. Fiindcă Hubert are un fizic foarte bun pentru acest sport, fiind înalt la cei 1.96m ai săi, având o defensivă foarte bună și o deplasare pe teren eficientă, însă spunându-se despre el că este mult prea pasiv în multe momente și că nu își folosește bine forța. 
Însă trebuie ținut cont că Hubert este foarte tânăr, deci mai poate să lucreze la multe aspecte. 
În 2020 are semifinale la Auckland și sferturi de finală la Koln. 
Sezon mixt, cu momente însă destul de bune, el având chiar victorie cu Dominic Thiem. 
Aici:

- 6-2 6-2 cu Galan (locul 115 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 75% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 6-4 6-4 cu Roberto Quiroz (locul 293 ATP), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 7-6 6-4 cu Harrison (locul 789 ATP), câștigând 68% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)

Sebastian Korda: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Sebastian Korda este un american de 20 de ani, clasat pe locul 119 ATP. 
Iar Korda în acest sezon sigur va intra în prima sută mondială, el fiind un sportiv foarte talentat, acest lucru văzându-se la Roland Garros când a ajuns până în turul 4. Mai mult, pe final de an are titlu la challengerul din Eckental, lucru care i-a dat încredere pentru noul sezon. 
Sebastian oricum de multă vreme este apreciat, la juniori fiind fost număr 1 mondial, câștigând Australian Open under 18. În plus el vine dintr-o familie cu un puternic background sportiv, tatăl său Petr fiind fost campion la Australian Open iar surorile sale practicând ambele golf la nivel de profesioniști. 
În 2020 are sferturi de finală la challengerul din Drummondville, sferturi de finală la challengerul din Ismaning și titlu la challengerul din Eckental. 
Aici:

- 6-4 6-4 cu Soonwoo Kwon (locul 95 ATP), câștigând 68% mingi cu primul servicu, 51% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate)
- 4-6 6-3 6-2 cu Paul (locul 52 ATP), câștigând 62% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (9 salvate)
- 6-3 4-6 6-3 cu Isner (locul 25 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate)
- 6-3 7-5 cu Norrie (locul 74 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 46% cu cel secund, oferind 2 mingi de break

Statistica meciurilor directe Hubert Hurkacz v Sebastian Korda

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Hubert Hurkacz v Sebastian Korda

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betfair: Puteți încerca și victorie Hurkacz la o cotă de 1.68. 

Hubert Hurkacz vs Sebastian Korda Pont: Sebastian Korda comite mai multe duble greseli

Hubert Hurkacz este un sportiv de top, care poate învinge pe oricine din circuit într-o zi bună. Iar aici a dominat fiecare oponent, câștigând meciurile în minimum de seturi deși adversarii au fost în general mult sub nivelul său. Serviciul lui Hubert este foarte solid însă și destul de sigur, aici ca duble greșeli având 0 cu Galan, 1 cu Roberto Quiroz și 1 ieri cu Harrison. Sebastian Korda este un mare talent, fost număr 1 mondial la juniori, iar acum începe să confirme și la profesioniști. Serviciul său este bun însă Korda este mai predispus la greșeli, ca duble având aici 1 cu Soonwoo Kwon, 2 cu Paul, 4 cu Isner și 4 ieri cu Norrie. Consider astfel că Sebastian va comite mai multe duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Sebastian Korda comite mai multe duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 1.91

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

43

Castigate:

23

Pierdute:

14

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici