1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Hubert Hurkacz - Marcos Giron.

Hubert Hurkacz - Marcos Giron. Ponturi pariuri tenis ATP Halle. 21.06.2024

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2024-06-21 00:18:00

ATP - Halle

21 Iunie 2024, 13:00

Hubert Hurkacz

Hubert Hurkacz

versus
Marcos Giron

Marcos Giron

1.83

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Hubert Hurkacz v Marcos Giron

În sferturile de finală ale turneului de la Halle, hubert Hurkacz îl întâlnește pe Marcos Giron, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Hurkacz ocupă locul nouă în clasamentul ATP, în tip ce Giron se află pe poziția 53. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Hubert Hurkacz: Forma echipei, știri și statistici

Hubert Hurkcz are 27 de ani, ocupă locul nouă în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe locul opt. Jucătorul polonez ia parte pentru a cincea oară la acest turneu, unde s-a impus în 2022, iar anul trecut pierdea în optimi. 

Hurkacz este unul dintre cei mai buni jucători pe iarbă. Are un serviciu devastator și o anvergură a brațelor care-i permite să returneze multe mingi. În 2022 s-a impus la Halle, iar în 2021 ajungea în semifinale la Wimbledon.

Forma polonezului este una bun, cu un titlu pe zgură, la Estoril și cu înfrângeri pe suprafața roșie doar la jucători de top 20. Este primul turneu la care ia parte după Roland Garros.

În primul tur, l-a eliminat pe Flavio Cobolli, 7-5, 7-6. A servit 19 ași, cu două duble greșeli și și-a pierdut serviciul o dată.

În turul al doilea, a trecut în două seturi de Duckworth, jucător în formă pe iarbă. A trimis 17 ași, fără duble greșeli și a salvat singura minge de break oferită. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Marcos Giron: Forma echipei, știri și statistici

Marcos Giron are 30 de ani, ocupă locul 53 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe locul 44. Jucătorul american ia parte pentru a patra oară la acest turneu, unde a ajuns în sferturi la prima participare, dar a pierdut în primul tur la ultimele două.

Giron este un jucător de 1,8, scund pentru standardele actuale. Se bazează mult pe deplasare și este un jucător de anduranță, care nu are nici o lovitură care să pună probleme. 

Americanul nu prea a câștigat meciuri în afara țării sale în ultimele șase luni, dar pe iarbă pare să se simtă bine. L-a învins pe Murray la Stuttgart, iar aici a eliminat doi jucători foarte buni.

În primul tur, a trecut de Andrey Rublev, în două seturi. A servit opt ași, a comis o dublă și a salvat o minge de break din numai două oferite.

În optimi, l-a eliminat pe Matteo Berrettini, după ce a pierdut primul set. A servit doi ași, cu o dublă și a salvat două mingi de break din trei. 

Statistica meciurilor directe Hubert Hurkacz v Marcos Giron

Hubert Hurkacz s-a impus cu 3-0 la seturi în 2021 la Wimbledon. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Hubert Hurkacz v Marcos Giron

Din oferta Betano pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,85 pentru ca Hurkacz să câștige cu 2-0 le seturi și o cotă de 2 pentru un meci cu cel mult 24 de game-uri. 


YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Hubert Hurkacz vs Marcos Giron Pont: Durata meciului, sub 105 ,5 minute

Hubert Hurkacz a jucat excelent în primele două partide, în care serviciul a funcționat perfect. A oferit doar două mingi de break în cele două meciuri, din care a salvat una. Marcos Giron nu a trecut niciodată de sferturi în turneele pe iarbă și nu are argumente să lupte cu Hurkacz. Serviciul său este modest și va fi pus sub presiune de polonez. Merg pe un meci scurt, iar cota oferită de Betano pentru cel mult 105 minute este prea bună.

Hubert Hurkacz vs Marcos Giron Pont: Marcos Giron câștigă peste 69.5% mingi cu primul serviciu

Hubert Hurkacz este un specialist pe iarbă, unul dintre marii favoriți să câștige Wimbledon. Serviciul lui este cel mai bun din lume, nu pierde breakuri pe această suprafață, așadar probabil se va impune. Însă, pe retur este destul de lent. Ieri a câștigat clar cu Duckworth, însă oponentul său a avut 84% mingi câștigate cu prima servă. Cobolli a avut 75% în primul tur. Marcos Giron nu este specialist pe iarbă, însă aici a jucat bine. A trecut în două seturi de Rublev, meci în care a câștigat 77% mingi cu primul serviciu. Ieri, cu Berrettini, specialist pe iarbă, a câștigat 84%. Consider astfel că Giron va câștiga peste 69.5% mingi cu primul serviciu, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici