1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Hubert Hurkacz - Felix Auger-Aliassime

Hubert Hurkacz - Felix Auger-Aliassime. Ponturi pariuri tenis ATP Halle. 17.06.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-06-16 23:35:00

ATP - Halle

17 Iunie 2022, 19:30

Hubert Hurkacz

Hubert Hurkacz

versus
Felix Auger-Aliassime

Felix Auger-Aliassime

1.62

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Hubert Hurkacz v Felix Auger-Aliassime

În sferturile de finală ale turneului de la Halle, Hubert Hurkacz îl întâlnește pe Felix Auger-Aliassime, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Hubert Hurkacz ocupă locul 12 în clasamentul ATP, în timp ce Aliassime se află pe poziția a noua.

Hubert Hurkacz: Forma echipei, știri și statistici

Hubert Hurkacz nu are un palmares grozav pe iarbă, unde bilanțul său este de 13 victorii și 12 înfrângeri. Totuși, anul trecut a ajuns în semfinale la Wimbledon, după ce a trecut de Medvedev în optimi și de Federer în sferturi, cu un 6-0 în setul al treilea. Anul trecut, a pierdut în primul tur la Halle cu Auger Aliassime, iar la Stuttgart, anul acesta, a fost învins în trei seturi de Fucsovics. Hurkacz are un an destul de bun, chiar dacă nu are vreun titlu. Are trei semifinale pe hard și sferturi de finală pe zgură, la Monte Carlo și Madrid. La Roland Garros a pierdut în turul patru cu Ruud, finalistul ediției din acest an.

În primul tur, a trecut în trei seturi de americanul Cressy, un jucător cu un serviciu foarte bun. A servit 13 ași, a comis doar două duble și a salvat o minge de break din două oferite. A returnat bine și și-a creat 12 mingi de break, din care a fructificat două.

În turul al doilea, l-a eliminat pe deținătorul trofeului, francezul Humbert. A servit 10 ași, cu două duble și și-a pierdut serviciul o singură dată.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Felix Auger-Aliassime: Forma echipei, știri și statistici

Felix Auger Aliassime este deja unul dintre cei mai buni jucători pe iarbă. Bilanțul său este unul formidabil, cu 26 de victorii și doar opt înfrângeri. Anul trecut, a pierdut în finală la Stuttgart, cu Cilic, a pierdut în semifinale la Halle cu Humbert, care a câștigat trofeul și a fost eliminat în sferturi la Wimbledon de Berrettini. Săptămâna trecută, a ajuns în semifinale la Hertogenbosch, unde a pierdut în trei seturi cu Van Rijthoven, care a câștigat titlul. Așadar, e nevoie de cineva într-o formă deosebită pentru a-l învinge pe Felix, pe iarbă.

În primul tur, a risipit un avantaj cu break în setul al doilea și și-a complicat existența în partida cu Giron. A câștigat în trei seturi, după un meci pe care și l-a făcut singur greu.

În turul al doilea, nu a avut probleme cu McDonald. A servit 15 ași, cu o singură dublă și a salvat singura minge de break pe care a oferit-o

Statistica meciurilor directe Hubert Hurkacz v Felix Auger-Aliassime

Este 2-0 pentru Aliassime la întâlnirile directe. Anul trecut, la Halle, Felix se impunea în două seturi, 6-3, 7-5.

Cote pentru Hubert Hurkacz v Felix Auger-Aliassime

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,62 pentru un meci cu cel puțin 23 de game-uri și o cotă de 2,2 pentru ca primul set să aibă cel puțin 11 game-uri.

Hubert Hurkacz vs Felix Auger-Aliassime Pont: Felix Auger aliassime câștigă

Anul trecut, Felix trecea de Hurkacz în două seturi la Halle. În acest an, polonezul s-a chinuit în primele două partide cu adversari valoroși, dar jocul său nu a arătat grozav. Auger Aliassime are o agilitate mai mare și servește excelent, de aceea cred că va reuși să repete victoria din sezonul precedent. Am ales cota oferită de Superbet pariuri sportive și vă invit să-i dați curs.

Hubert Hurkacz vs Felix Auger-Aliassime Pont: Felix Auger-Aliassime primul la 8 ași

Felix Auger Aliassime are un serviciu excelent, iar pe iarbă asta se vede cu prisosință. În cele două meciuri disputate în turneul de la Halle, canadianul a reușit 14, respectiv 11 asi. De când a început sezonul de iarbă, Felix nu a coborât niciodată sub 8 ași per partidă. Hurkacz are un serviciu bun, însă la el numărul de ași nu e atât de impresionant. Cred că Felix va lua un avans rapid la acest capitol și va ajunge fără probleme primul la 8 ași. Succes!

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici