1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Holger Vitus Rune vs Pablo Carreno Busta, Ponturi Pariuri ATP Metz 24.09.2021

Holger Vitus Rune vs Pablo Carreno Busta, Ponturi Pariuri ATP Metz 24.09.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-09-24 11:02:00

ATP Metz

24 Septembrie 2021, 20:30

Holger Vitus Nodskov Rune

Holger Vitus Nodskov Rune

versus
Pablo Carreno Busta

Pablo Carreno Busta

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Holger Vitus Nodskov Rune v Pablo Carreno Busta

Turneul ATP de la Metz a ajuns în faza sferturilor de finală, iar în continuare principalii trei capi de serie sunt prezenți în concurs, în cursul acestei zile urmând a se duela pentru un loc în penultimul act al competiției. Singurul duel din optimi în care nu este implicat niciun cap de serie este cel dintre americanul Marcos Giron și germanul Peter Gojowczyk, cel din urmă producând una dintre surprizele turului precedent prin eliminarea favoritului nr.7, Karen Khachanov.

În continuare vom analiza disputa dintre danezul Holger Vitus Rune și spaniolul Pablo Carreno Busta, ultima partidă a serii pe arena centrală. Acest meci este programat în jurul orei 20:30, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Holger Vitus Nodskov Rune: Forma echipei, știri și statistici

Holger Vitus Nodskov Rune este un tenismen danez în vârstă de doar 18 ani, ocupantul poziției a 133-a în clasamentul mondial. Actualmente Rune ocupă cea mai înaltă treaptă a carierei în ierarhia ATP și se află pe un trend ascendent în carieră. Campion la Roland Garros în proba juniorilor din 2019, danezul a realizat cu brio tranziția spre turneele profesioniste, iar în 2021 are deja la activ trei succese la nivel Challenger, toate pe zgură: Biella, San Marino și Verona.

În urmă cu o lună, fostul elev al academiei lui Patrick Mouratoglou a mai bifat o bornă importantă prin calificarea în premieră pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, la US Open. Rune a acces pe tablou după trei victorii consecutive în calificări (6-4 6-4 cu Lucas Lacko, 6-4 6-1 cu Mitchell Krueger și 6-4 3-6 6-3 cu Mats Moraing) pentru ca în runda inaugurală să câștige un set în fața marelui favorit, Novak Djokovic.

După un sfert de finală în Challengerul de la Szczecin, Rune a revenit pe hard, aici la Metz, unde iată-l calificat în premieră în sferturile de finală ale unui turneu ATP. Pentru a accede în această fază, tânărul danez i-a învins pe Tomas Fabbiano (3-6 6-3 6-4) și Philipp Kohlschreiber (5-7 6-3 7-5) în calificări, respectiv pe Bernabe Zapata Miralles (6-0 6-0) și Lorenzo Sonego (6-7(6) 6-4 6-4) pe tabloul principal.

Danezul a evoluat excelent la debutul pe tabloul de la Metz, după ce l-a surclasat pe Zapata Miralles a etalat un tenis foarte solid și contra mult mai experimentatului Sonego, împotriva căruia a înregistrat cifre foarte bune pe propriul serviciu, cu 6 ași și o eficiență de 84% la punctele jucate cu primul, cedându-și o singură dată serviciul

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Pablo Carreno Busta: Forma echipei, știri și statistici

Pablo Carreno Busta este al 16-lea jucător al lumii și capul de serie nr.2 al ediției din acest an de la Metz. Ibericul în vârstă de 30 de ani este și în acest sezon unul dintre cei mai constanți jucători din circuit. Câștigător la Hamburg și la Marbella, ambele turnee pe zgură, Carreno Busta a înregistrat rezultate bune pe toate suprafețele în 2021, inclusiv o semifinală pe gazonul de la Mallorca, sferturi de finală pe hard la Cincinnati și Winston Salem și, poate cel mai important rezultat al sezonului, medalia de bronz de la Tokyo, acolo unde l-a învins în finala mică în trei seturi pe liderul mondial, Novak Djokovic.

Din păcate pentru el, una dintre cele mai surprinzătoare înfrângeri ale sezonului a venit poate chiar la cel mai important turneu, US Open, acolo unde avea de apărat punctele pentru semifinala din 2020. Spaniolul a fost învins total neașteptat de americanul Maxime Cressy, un jucător aflat în afara top 150 la acel moment, după ce a condus 2-0 la seturi și a beneficiat de trei mingi consecutive de meci în tiebreakul setului decisiv.

După trei săptămâni de absență, Carreno Busta a revenit la Metz, aici unde joacă doar pentru a treia oară în carieră după înfrângerea din primul tur din 2015 și prezența din sferturile de finală din 2019.

Datorită statutului de cap de serie nr.2, Busta a beneficiat de un prim tur liber, după care l-a învins în minimum de seturi pe sudezul Mikael Ymer, scor 7-5 6-2

Statistica meciurilor directe Holger Vitus Nodskov Rune v Pablo Carreno Busta

Acesta va fi primul duel direct între cei doi

Cote pentru Holger Vitus Nodskov Rune v Pablo Carreno Busta

Holger Rune s-a descurcat excelent în precedentele două partide de pe tablou în ceea ce privește eficiența pe propriul serviciu. Casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 1.70 pentru sub 1.5 breakuri reușite de Carreno Busta în primul set.

Holger Vitus Nodskov Rune vs Pablo Carreno Busta Pont: Peste 21.5 game-uri

În teorie ultimul sfert de finală al zilei de la Metz este unul destul de dezechilibrat, Pablo Carreno Busta, unul dintre cei mai constanți jucători din circuit ale ultimelor sezoane și unul dintre cei mai experimentați jucători prezenți pe tabloul de concurs, va înfrunta un debutant aflat la prima prezență în sferturile de finală ale unui turneu ATP. Tânărul danez a jucat la un nivel foarte bun pentru a ajunge aici, surclasându-l pe Zapata Miralles cu un dublu 6-0, după care l-a învins pe mai bine clasatul și mult mai experimentatul Lorenzo Sonego în trei seturi într-o partidă în care a arătat bine în toate compartimentele. Condiția fizică a danezului este în acest moment unul dintre principalele sale dezavantaje, asta pentru că nu are încă experiența meciurilor lungi la acest nivel, însă contra lui Sonego nu a dat semne de oboseală așa cum l-am văzut cu Djokovic la openul american. Carreno Busta nu a impresionat în turul anterior, în ciuda unei victorii în minimum de seturi, el a oferit multe șanse la retur adversarului, dar de care Ymer nu a știut să profite și nu a concretizat niciuna dintre cele nouă oportunități de break. Mă aștept ca Rune să continue pe valul de încredere pe care se află în acest moment și să pună mult mai multe probleme pe serviciul spaniolului decât a făcut-o Ymer. Cred că vom avea parte de un duel echilibrat, astfel că pronosticul meu merge pe over 21.5 game-uri pentru o cotă de 1.70. Am ales acest meci din oferta Betano pariuri sportive

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici