1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Grigor Dimitrov - Richard Gasquet, Ponturi Pariuri Tenis, Ultimate Tennis Showdown, 25.07.2020

Grigor Dimitrov - Richard Gasquet, Ponturi Pariuri Tenis, Ultimate Tennis Showdown, 25.07.2020

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-07-25 06:27:00

Ultimate Tennis Showdown

25 Iulie 2020, 21:30

Grigor Dimitrov

Grigor Dimitrov

versus
Richard Gasquet

Richard Gasquet

1.73

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Grigor Dimitrov v Richard Gasquet

În această seară, de la orele 21.30, este programat duelul reverurilor cu o singură mână, din cadrul UTS2, între Grigor Dimitrov (19 ATP) din Bulgaria și Richard Gasquet (50 ATP) din Franța. Pontul ales merge, în ciuda locurilor din clasamentul mondial, în direcția reprezentantului țării gazdă. 

Grigor Dimitrov: Forma echipei, știri și statistici

Grigor (29 ani) este un jucător cu potențial uriaș, dar care nu a putut să ajungă mai sus de locul 3 mondial. Se întâmpla după cel mai bun sezon al carierei - 2017, atunci când a cucerit 4 titluri ATP, printre care un Masters 1000 și Turneul Campionilor de la Londra.

Apoi, din păcate pentru bulgar, a survenit o nouă perioadă slabă și nu a mai trecut de 30 victorii stagionale în următorii ani. Per total, are 194 victorii și 116 eșecuri pe hard outdoor, el preferând suprafețele rapide.

După carantină, Dimitrov s-a prezentat la 2 turnee Adria Tour organizate de Novak Djokovic pe zgură, obținând o singură victorie din 4 meciuri, disputate pe sistemul 2/3 seturi, cu set până la 4 game-uri. Acolo a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și a urmat o perioadă de izolare (după 20 iunie), iar în acest moment forma sa este greu de anticipat, în ciuda declarațiilor optimiste pe care le-a dat înainte de a participa la Ultimate Tennis Showdown.

Richard Gasquet: Forma echipei, știri și statistici

Richard (34 ani) a jucat excelent în prima serie de turnee UTS, ajungând până în semifinale, iar acolo a pierdut dramatic în fața viitorului campion - italianul Matteo Berrettini, scor 1-2 în prelungiri, după cele 40 de minute aferente primelor 4 seturi. 

În total, francezul a câștigat 7 din cele 10 partide disputate la Sophia Antipolis, în acest sistem inovator, contracronometru. Recordul lui pe hard outdoor este de 248 victorii și 148 înfrângeri.

Gasquet are aici inclusiv o victorie la austriacul Dominic Thiem, iar cu Tsitsipas și Berrettini a pierdut greu, în prelungiri. Dispoziția de joc a veteranului, ce execută una dintre cele mai frumoase lovituri de rever cu o singură mână din circuit, este una excelentă.

Statistica meciurilor directe Grigor Dimitrov v Richard Gasquet

Istoricul confruntărilor directe dintre cei doi experimentați tenismeni începe din 2011, cu victorie pe hard la Dubai. De atunci, s-au mai întâlnit de 7 ori la simplu, Gasquet impunându-se în total în 5 ocazii, ultima oară la Mastersul de la Paris din 2017.

Cote pentru Grigor Dimitrov v Richard Gasquet

Grigor Dimitrov vs Richard Gasquet Pont: Victorie Gasquet

Merg pe mâna francezului Gasquet la acest meci, deoarece a avut o prestație excelentă în primul turneu Ultimate Tennis Showdown, este mai familiarizat cu sistemul și poate profita și de situația dificilă prin care a trecut bulgarul. Dimitrov a fost infectat în cadrul Adria Tour, iar pregătirea sa a avut de suferit ulterior, pe perioada izolării. Chiar dacă Grigor s-a antrenat relativ normal în ultimele zile, ritmul de joc al lui Richard este unul superior.

Miza: 6/10
Cota: 1.73
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici