1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Grigor Dimitrov - Rafael Nadal: ponturi pariuri ATP Monte Carlo. 15.04.2021

Grigor Dimitrov - Rafael Nadal: ponturi pariuri ATP Monte Carlo. 15.04.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-04-14 22:29:00

ATP Monte Carlo

15 Aprilie 2021, 15:00

Grigor Dimitrov

Grigor Dimitrov

versus
Rafael Nadal

Rafael Nadal

1.48

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Grigor Dimitrov v Rafael Nadal

În turul al treilea al competiției ATP Masters Series de la Monte Carlo, față în față se vor afla Rafael Nadal și Grigor Dimitrov. Partida dintre cei doi este programată cea de-a treia pe terenul central din Principat, cu începere în jurul orei 15:00. În cele ce urmează puteți citi prezentarea celor doi jucători, iar la finalul articolului veți găsi pontul meu. 

Grigor Dimitrov: Forma echipei, știri și statistici

Grigor Dimitrov a mai urcat în clasamentul ATP, iar acum este pe locul 17. Poziția ocupată este mai aproape de valoarea sa, în condițiile în care la un moment dat bulgarul ieșise dintre primii 50. Startul de sezon a adus două sferturi de finală în Victoria Park: mai întâi la ATP Melbourne, cealaltă la Australian Open. Înfrângerea de la Grand Slam a fost una surprinzătoare, în fața lui Aslan Karatsev, în condițiile în care Dimitrov își adjudecase primul set. După un eșec în meciul de debut la Miami, Grigor Dimitrov a ajuns la Monte Carlo și a avut timp suficient de pregătire pe zgură. Acest lucru s-a văzut în cele două partide disputate în Principat. Mai întâi, Grigor l-a eliminat pe Jan-Lennard Struff, cu 6-3, 6-4, iar apoi a dispus și de Jeremy Chardy, tot în minimum de seturi, cu 7-6, 6-4. Până acum, Dimitrov a câștigat 10 meciuri de la începutul anului și a suferit 4 eșecuri. Cele mai bune performanțe ale bulgarului la Monte Carlo au venit în 2013 și 2015 - s-a oprit în faza sferturilor de finală. 

Rafael Nadal: Forma echipei, știri și statistici

Rafael Nadal a început perfect turneul de la Monte Carlo. Fostul lider mondial s-a impus cu 6-1, 6-2 în fața argentinianului Federico Delbonis. Spaniolul se simte excelent la turneul din Principat, acolo unde s-a impus de 11 ori. În acest fel, nativul din Manacor deține recordul de trofee de la Monte Carlo. Zgura este suprafața care i-a adus cele mai importante performanțe lui Nadal - 60 de titluri ATP. Să nu uităm de ultimul turneu de Grand Slam din 2020, în care Rafa s-a impus la Roland Garros fără să cedeze măcar un set din cele 21 jucate. Daniil Medvedev a fost forțat să se retragă din competiția organizată în această săptămână. Rusul a fost testat pozitiv pentru COVID-19, iar asta poate avea urmări în clasamentul ATP. Dacă Nadal se califică în finală, el va urca pe locul 2 ATP. Rafa a jucat destul de puțin în acest an, din cauza unor accidentări. Turneul de la Monte Carlo este doar al doilea din 2021, după ce la Australian Open s-a oprit în sferturile de finală, învins de grecul Stefanos Tsitsipas. Rafa a declarat la Monte Carlo că se simte bine, fizic și-a revenit, iar asta s-a văzut și în confruntarea de miercuri, cu Federico Delbonis.

Statistica meciurilor directe Grigor Dimitrov v Rafael Nadal

Până acum, cei doi jucători s-au aflat față în față de 14 ori. Rafael Nadal a câștigat 13 dueluri, singura înfrângere a venit în 2016, pe hard, la Beijing. Interesant e că 3 întâlniri directe directe anterioare s-au disputat chiar la Monte Carlo. Cele După un prim meci echilibrat în Principat, cel din 2013, când Rafa a avut nevoie de 3 seturi pentru a se impune, următoarele două au fost câștigate la pas de Matador: în 2018 și în 2019, Rafa a învins cu același scor, 6-4, 6-1.

Cote pentru Grigor Dimitrov v Rafael Nadal

Rafael Nadal este mare favorit la câștigarea partidei, iar în mod normal spaniolul se va impune în două seturi. Recomandarea mea de pariu merge pe această idee, astfel că recomand un barem scăzut de game-uri. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Unibet, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem mai mic. La sub 18,5 game-uri aveți o cotă atractivă de 1,90. 

Grigor Dimitrov vs Rafael Nadal Pont: Sub 20,5 game-uri

În mod normal, Rafael Nadal se va impune cu 2-0 la seturi în această confruntare. Agențiile parterene oferă cote mici pentru un succes fără set pierdut pentru campionul de la Roland Garros (1,18 - 1,22). După demonstrația de forță din primul meci al actualei ediții de la Monte Carlo, este de așteptat ca Rafa să nu piardă prea multe game-uri. Agenția Unibet oferă o cotă excelentă pentru sub 20,5 game-uri la total, iar eu o recomand cu grad ridicat de încredere. Acest pariu va fi unul câștigător chiar și în eventualitatea unui set lung, echilibrat, iar un al doilea dominat de Nadal (ex 7-5, 6-2). Să fie verde!

Miza: 10/10
Cota: 1.48
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici