1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Grigor Dimitrov vs Jannik Sinner

Grigor Dimitrov vs Jannik Sinner - Ponturi Pariuri ATP Miami, 31.03.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-03-30 13:47:00

ATP Miami

31 Martie 2024, 21:00

Grigor Dimitrov

Grigor Dimitrov

versus
Jannik Sinner

Jannik Sinner

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Grigor Dimitrov v Jannik Sinner

Turneul Miami Open are loc în Statele Unite ale Americii, iar în această analiză voi detalia partida din finală dintre Grigor Dimitrov și Jannik Sinner, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Miami este o localitate de 442.000 de locuitori, inițial fiind o colonie spaniolă. 
Turneul acesta este mare, Masters 1000, având un fond de premiere de 8.995.555 dolari. 
Gazda este complexul Hard Rock Stadium, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
În această finală îi avem pe Grigor Dimitrov și pe Jannik Sinner. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Grigor Dimitrov: Forma echipei, știri și statistici

Grigor Dimitrov este un bulgar de 32 de ani, clasat pe locul 12 ATP. 
Iar Dimitrov este unul dintre cei mai buni jucători din lume, în ultimii doi ani el crescând vizibil. Acest lucru poate este ciudat, ținând cont că se află în partea a 2-a a carierei, însă arată faptul că Grigor a devenit un tenismen foarte serios, muncitor, care nu a tins spre delăsare în această parte a vieții sale sportive. Dimpotrivă, el joacă un tenis mult mai bun decât atunci când era tânăr, mai stabil. 
Multe au fost îmbunătățite în evoluția lui Dimitrov, însă cel mai important este serviciul, unul care îi aduce multe puncte ușoare. Odată cu acestea vine și încrederea și o mai mare libertate psihică pe retur. 
În tinerețe, Grigor a fost comparat cu Federer, supranumit "Baby Fed" datorită stilului de joc elegant și backhandului cu o singură mână. Nu s-a ridicat niciodată la nivelul marelui campion elvețian, însă în acest turneu tinde spre acel deziderat. 
Datorită rezultatului de aici, Dimitrov va reintra în top 10 începând și de luni și va deveni cel mai bine clasat tenimen care joacă backhandul cu o singură mână. 
Cred că în viitor se poate menține sus, chiar dacă nu cred că va mai ajunge locul 3 ATP, cum se întâmpla în trecut, când câștiga și ATP Finals. 
Sezonul trecut a fost unul foarte solid. Dacă ne uităm la ultimele luni din an, vedem semifinale la Mastersul din Shanghai, unde a trecut de Alcaraz, însă a fost învins de Rublev, apoi finală la Mastersul din Paris, unde a trecut de Tsitsipas, pentru a fi învins de Djokovic. 
Noul sezon i-a adus un titlu, la Brisbane, moment emoționant pentru Dimitrov, apoi o finală, la Marseille, unde nu i-a putut face față lui Humbert. 
Recent, la Indian Wells, a pierdut în două seturi cu Medvedev. 
Aici, Grigor joacă un tenis ideal. L-a învins pe Alcaraz categoric, apoi în semifinale trecând în 3 seturi de Zverev. Meciul a fost intens, de o calitate ridicată, iar Dimitrov a arătat o mare tărie psihică. În ultimii 9 ani nu-l învinsese niciodată pe Alexander, iar pierderea tie-breakului în setul secund putea duce la o cădere. Nu a fost cazul. 
În 2023 are semifinale la Rotterdam, sferturi de finală la Marseille, finală la Geneva, sferturi de finală la Queen's, semifinale la Washington, semifinale la Chengdu, sferturi de finală la Beijing, semifinale la Shanghai și finală la Paris. 
Iar în 2024 are titlu la Brisbane, finală la Marseille și semifinale la Rotterdam. 
Aici:

- 6-7 7-6 6-2 cu Tabilo (locul 44 ATP), câștigând 88% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)
- 6-1 6-0 cu Hanfmann (locul 56 ATP), câștigând 91% mingi cu primul serviciu, 78% cu cel secund, fără să ofere vreo minge de break
- 3-6 6-3 7-6 cu Hurkacz (locul 9 ATP), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 66% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 6-2 6-4 cu Alcaraz (locul 2 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 6-4 6-7 6-4 cu Zverev (locul 5 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Jannik Sinner: Forma echipei, știri și statistici

Jannik Sinner este un italian de 22 de ani, clasat pe locul 3 ATP. 
Iar Sinner este cel mai bun jucător din lume în acest moment, un sportiv care a crescut incredibil în ultimul an, devenind figura centrală a circuitului masculin. Dacă se va impune astăzi va deveni numărul 2 mondial, iar până la locul 1 în lume este un mic pas, o formalitate. Jannik nu are multe puncte de aparat în perioada următoare, în timp ce Djokovic trebuie să-și apere titlul de la Roland Garros sau finala la Wimbledon, lucruri puțin probabil să se întâmple. 
Așadar, cel târziu în iulie, Sinner o să fie numărul 1 mondial. 
Dacă ne uităm la ultimele luni și ultimele rezultate, el merită cu desăvârșire acest lucru. Întotdeauna a fost văzut drept un mare talent, un sportiv abil pe teren, elastic, lucru dobândit de când era schior de performanță, campion național la juniori. 
Însă, în ultimul an a lucrat mult la unele aspecte. În primul rând, este mult mai puternic și poate să dirijeze mai bine schimburile de pe baseline. Apoi, serviciul lui a devenit unul dintre cele mai bune din lume. Acest lucru este vizibil meci de meci, lucru pe care l-a scos în evidență ieri Medvedev, care a zis că servește de 10 ori mai bine decât în trecut. 
Sezonul trecut a fost unul reușit, cu unele premiere: prima semifinală de grand slam, la Wimbledon, apoi primul titlu de Masters, la Toronto. 
Pe final de an are titlu la Beijing, titlu la Viena și titlu în Cupa Davis alături de țara sa natală. 
Noul sezon a început ideal, cu trofeu la Australian Open, primul de grand slam al său. Acolo a fost aproape ideal, trecând de exemplu de Djokovic fără să ofere nici măcar o minge de break. 
A urmat titlu la Rotterdam, apoi un prim pas greșit, înfrângere în semifinale la Indian Wells cu Alcaraz, deși câștigase primul set 6-1. 
Astfel, Sinner are o singură înfrângere tot anul, lucru lăudabil. 
Aici, Jannik a avut un meci complicat, cu Griekspoor, unde a arătat destul de rău. Însă, în semifinala cu Medvedev a jucat un tenis de vis, administrându-i lui Daniil cea mai drastică înfrângere din ultimii ani. 
În 2023 are sferturi de finală la Adelaide, titlu la Montpellier, finală la Rotterdam, semifinale la Indian Wells, finală la Miami, semifinale la Monte Carlo, sferturi de finală la Barcelona, sferturi de finală la s'Hertogenbosch, sferturi de finală la Halle, semifinale la Wimbledon, titlu la Toronto, titlu la Beijing, titlu la Viena și finală la ATP Finals. 
Iar în 2024 are titlu la Australian Open, titlu la Rotterdam și semifinale la Indian Wells. 
Aici:

- 6-3 6-4 cu Vavassori (locul 148 ATP), câștigând 92% mingi cu primul serviciu, 44% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 5-7 7-5 6-1 cu Griekspoor (locul 26 ATP), câștigând 90% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 6-4 6-3 cu O'Connell (locul 66 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-4 6-2 cu Machac (locul 60 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, oferind 1 minge de break
- 6-1 6-2 cu Medvedev (locul 4 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)

Statistica meciurilor directe Grigor Dimitrov v Jannik Sinner

În întâlnirile directe scorul este 2-1 pentru Sinner, ultima având loc în 2023 la Beijing, când Jannik s-a impus 6-4 3-6 6-2.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Grigor Dimitrov v Jannik Sinner

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Sinner, la o cotă de 3.70.


YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Grigor Dimitrov vs Jannik Sinner Pont: Grigor Dimitrov realizează peste 0.5 breakuri

Grigor Dimitrov a jucat aici un tenis demn de fosta sa poreclă, "Baby Fed". De exemplu, pe Alcaraz l-a spulberat în două seturi scurte, Carlos spunând după meci că s-a simțit pe teren ca și cum ar fi avut 13 ani. Dimitrov a continuat jocul ideal și cu Zverev, pe care l-a învins în 3 seturi. Serviciul a fost arma sa de bază, însă și pe retur a fost eficient: cu Hurkacz a reușit 1 break, cu Alcaraz 4, iar cu Zverev 2. Jannik Sinner este cel mai bun jucător din lume, iar aici probabil se va impune. Serviciul său a devenit foarte eficient, iar cu Medvdev nu a cedat niciun break. Însă, are 3 meciuri aici în care și-a pierdut serviciul: cu Griekspoor, cu O'Connell și cu Machac. Partida de astăzi cred că va fi una mult mai disputată, iar Jannik poate avea cel puțin un game slab pe propria servă. Consider astfel că Dimitrov va realiza cel puțin un break, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici