1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Grigor Dimitrov vs Alejandro Tabilo

Grigor Dimitrov vs Alejandro Tabilo - Ponturi Pariuri ATP Miami, 24.03.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-03-22 11:02:00

ATP Miami

24 Martie 2024, 18:30

Grigor Dimitrov

Grigor Dimitrov

versus
Alejandro Tabilo

Alejandro Tabilo

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Grigor Dimitrov v Alejandro Tabilo

Turneul Miami Open are loc în Statele Unite ale Americii, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Grigor Dimitrov și Alejandro Tabilo, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Miami este o localitate de 442.000 de locuitori, având peste 6 milioane în aria metropolitană. 
Turneul acesta este mare, Masters 1000, având un fond de premiere de 8.995.555 dolari. 
Gazda este complexul Hard Rock Stadium, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Tsitsipas, Fritz, Dimitrov sau Medvedev. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Grigor Dimitrov: Forma echipei, știri și statistici

Grigor Dimitrov este un bulgar de 32 de ani, clasat pe locul 12 ATP. 
Iar Dimitrov a intrat în partea secundă a carierei sale, însă asta nu înseamnă că tenisul lui a scăzut în intensitate. Dimpotrivă. Grigor mi se pare că are cel mai bun ritm din carieră, jucând un tenis mult mai stabil decât acum un deceniu, mult mai eficient. 
Dimitrov întotdeauna a fost văzut drept o mare speranță, un sportiv cu un potențial nemărginit. A fost comparat cu Federer, numit "Baby Fed", acest lucru fiind datorat stilului de joc asemănător, având aceeași eleganță pe teren și acel backhand cu o singură mână. 
Însă, paralela a fost nocivă pentru Grigor, deoarece el nu a putut să se ridice la nivelul unor asemenea așteptări. În plus, a avut perioade în carieră în care a părut că prioritateaza viața personală, relațiile sale cu solistă de la Pussycat Dolls sau cu Sharapova fiind mediatizare excesiv. 
Acum, Dimitrov pare concentrat pe tenis, iar asta se vede în clasament, fiind aproape să se întoarcă în top 10. A fost în trecut până pe locul 3 în lume, acum 7 ani, însă în momentul de față mi se pare că evoluează mai bine decât atunci. 
Sunt câteva îmbunătățiri în jocul lui, în special serviciul, acum având unul dintre cele mai bune din lume, foarte eficient, trimițând mulți ași. 
Sezonul trecut a fost solid, cu multe faze finale. Are finală la Geneva, pe zgură, apoi semifinale la Washington, pe hard. Însă, cele mai bune rezultate au venit pe final de an: semifinale la Mastersul din Shanghai, unde a trecut de Alcaraz, însă nu a putut să îl învingă și pe Rublev, apoi finală la Mastersul din Paris, unde a cedat cu Djokovic. Inclusiv aici a avut victorii importante, una dintre ele cu Tsitsipas. 
Noul sezon a început cum nu se poate mai bine, cu titlu la Brisbane, moment foarte emoționant pentru Grigor. A existat o mare dezamăgire, deoarece la Australian Open a fost învins timpuriu de Borges, însă și-a revenit rapid, cu semifinală la Rotterdam. 
Săptămâna trecută, la Indian Wells, a pierdut cu Medvedev în turul 3, rezultat firesc. 
În 2023 are semifinale la Rotterdam, sferturi de finală la Marseille, finală la Geneva, sferturi de finală la Queen's, semifinale la Washington, semifinale la Chengdu, sferturi de finală la Beijing, semifinale la Shanghai și finală la Paris. 
Iar în 2024 are titlu la Brisbane, finală la Marseille și semifinale la Rotterdam. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alejandro Tabilo: Forma echipei, știri și statistici

Alejandro Tabilo este un chilian de 26 de ani, clasat pe locul 44 ATP. 
Iar Tabilo nu se poate spune că este unul dintre jucătorii de top din prima sută mondială, deși are un clasament destul de bun. Însă, până acum a ieșit destul de rar în evidență, în general cariera sa fiind petrecută în turnee challenger, așadar într-un ritm mai scăzut. 
Recent a avut o ascensiune, iar simplul fapt că se menține fără probleme în topul 100 ATP mi se pare o performanță, una care îi aduce enorm de multe beneficii. 
Alejandro este la bază un zgurist, crescând pe terenuri lente. Însă, datorită faptului că are un serviciu bun, el se descurcă și în condiții mai rapide. 
Sezonul trecut a fost unul bun dacă ne raportăm la context, cu multe performanțe în turneele challenger. Amintesc aici titlu la challengerul din Francavilla sau titlu la challengerul din Karlsruhe, ambele pe zgură. 
În competiții importante nu a putut să ajungă în fazele finale. 
Noul sezon a început ideal, cu titlu la Auckland, unde a trecut de Fils sau Taro Daniel. A urmat o dezamăgire, deoarece la Australian Open nu a putut trece nici măcar de primul tur, fiind învins în 5 seturi de Kovacevic. 
Recent, pe zgura de acasă, din Santiago, are finală, una pierdută în trei seturi cu Baez. 
Săptămâna trecută la Indian Wells a fost relativ modest, iar înfrângerea în două seturi cu Fritz a venit pe un fond normal. 
Aici, Alejandro l-a învins pe Nakashima în primul tur, rezultat important, deoarece nu pornea cu prima șansă. A avut probleme majore pe mingea secundă de serviciu, însă a putut să recupereze pe retur. 
În 2023 are sferturi de finală la challengerul din Piracicaba, sferturi de finală la challengerul din Concepcion, finală la challengerul din Florianopolis, titlu la challengerul din Francavilla, sferturi de finală la challengerul din Cali, titlu la challengerul din Karlsruhe, semifinale la challengerul din San Benedetto, sferturi de finală la challengerul din Santo Domingo, sferturi de finală la challengerul din Bogota, titlu la challengerul din Guayanquil, semifinale la challengerul din Lima și titlu la challengerul din Brasilia. 
Iar în 2024 are titlu la Auckland și finală la Santiago. 
Aici:

- 6-4 3-6 6-3 cu Nakashima (locul 92 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 33% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (6 salvate)

Statistica meciurilor directe Grigor Dimitrov v Alejandro Tabilo

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Grigor Dimitrov v Alejandro Tabilo

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-0 Dimitrov, la o cotă de 1.60.


YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Grigor Dimitrov vs Alejandro Tabilo Pont: Grigor Dimitrov trimite mai mulți ași

Grigor Dimitrov evoluează constant bine, iar faptul că în ultima vreme are atâtea faze finale nu mai surprinde pe nimeni. Și-a îmbunătățit mult serviciul, acum câștigând multe puncte ușoare cu acesta, trimițând inclusiv mulți ași. La acest capitol are un raport deseori pozitiv, recent fiind 5-4 cu Muller, 9-4 cu Mannarino, apoi 4-5 cu Medvedev. Alejandro Tabilo a jucat destul de bine în acest sezon, iar serviciul este o armă importantă a sa. Însă, are meciuri în care nu trimite mulți ași, sau în care raportul lor este unul negativ: 2-4 cu Moutet, 4-5 cu Baez sau 6-14 cu Fritz. Aici a avut raport pozitiv, însă la limită, 13-12 cu Nakashima. Consider astfel că Dimitrov va trimite mai mulți ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici