Share

Gregoire Barrere - Frederico Ferreira Silva, Ponturi Pariuri A.O calificări, 13.01.2021 Francezul e jucătorul mai bun

ATP

Cota: 1.67

Adaugat de: Burlacu Ștefan

12 Ian 2021 22:41 352 0
Logo Gregoire Barrere
Logo Frederico Ferreira Silva
Gregoire Barrere
Frederico Ferreira Silva
VS
12:15 13 Ianuarie 2021
Tenis ATP - Australian Open

Analiză și informații pentru Gregoire Barrere v Frederico Ferreira Silva

Venim cu un pont și din calificările de la Australian Open, din cadrul ultimei runde, de la partida dintre francezul Gregoire Barrere și portughezul Frederico Ferreira Silva, meci ce este ultimul al zilei programat pe terenul A de la Doha și care va începe după ora 12 00, ora României. Mai multe amănunte, dar și pronosticul oferit, în cele ce urmează.

Gregoire Barrere: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V V

Gregoire Barrere a jucat bine în cele 2 runde ale calificărilor pentru Australian Open și e la doar un singur meci distanță de accederea pe tabloul principal la Antipozi, acolo unde anul trecut a reușit să facă tur 2. Francezul nu e un jucător deloc rău, în special pe suprafețe rapide, acolo unde stilul său se pliază bine. Meciurile din calificările de la A.O au fost primele pentru francez în acest an, iar acomodarea la condițiile de joc a lui Gregoire a fost una rapidă.

Doar un set a cedat Barrere în cele 2 meciuri jucate, în partida cu compatriotul Janvier, însă victoria a fost una meritată, Barrere impunându-se cu 6-1 în decisiv. În turul inaugural al calificărilor, francezul a trecut fără probleme de Kolar, din Cehia, 7-6, 6-3. Cum ziceam, hardul este suprafața preferată a francezului și cu siguranță Gregoire va da totul pentru a participa din nou la primul mare șlam al anului. Serviciul e una din armele principale ale francezului, care însă lovește bine și cu forehandul sau cu reverul.

Partida din ultimul tur al calificărilor se anunță mai complicată decât pare la prima vedere, însă experiența e de partea francezului, dar și valoarea. Cred că dacă Barrere va servi bine, nu va avea probleme în a se califica pe tabloul principal de la Melbourne.

Frederico Ferreira Silva: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V V

Frederico Ferreira Silva a ajuns, surprinzător, în turul 3 al calificărilor și e aproape de cea  mai mare performanță din carieră, accederea pe tabloul principal al unui Grand Slam. Portughezul e un jucător ce preferă zgura și foarte rar participă în timpul unui sezon la turnee pe hard. Acum fiind început de sezon, Silva și-a încercat șansa în calificările de la A.O și e foarte aprope de a da lovitura. Doar că misiunea va fi una foarte grea.

Portughezul va da peste favoritul numărul 1 din calificări, un jucător care se simte bine pe hard și care are mai multă experiență la acest nivel. Silva a trecut în cele 2 partide de Lacko și Milojevic, 2 jucători mai bine cotați pe această suprafață, chiar dacă în clasament au poziții asemănătoare. Și e cu atât mai surpinzătoare calificarea în turul 3 al portughezului, care nu are rezultate pe suprafațe rapide. Serviciul e una din armele de bază ale portughezului, care are și o deplasare bună în teren.

E clar că Frederico își va juca șansa, dar va trebui să evolueze foarte bine pentru a putea spera la ceva. Francezul e un adversar care se poate bate și cu tenismeni din top 50, astfel că partida va fi una mai mult decât dificilă.

Statistica meciurilor directe Gregoire Barrere v Frederico Ferreira Silva

Va fi prima confruntare directă între cei doi jucători.

Cote pentru Gregoire Barrere v Frederico Ferreira Silva

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria în minimum de seturi a francezului, la o cotă de 2,55.

Gregoire Barrere vs Frederico Ferreira Silva Pont: Victorie Gregoire Barrere

Va fi un meci interesant, între 2 jucători care excelează pe suprafețe diferite. Dacă Barrere a avut rezultate și s-a remarcat pe hard, portughezul e aproape de o mare performanță. Cea mai mare a carierei! Va fi însă un examen dificil pentru Silva, care va avea în față un jucător extrem de solid. Frederico nu a avut rezultate de-a lungul carierei pe hard și cu siguranță avea mult de muncă în fața unui tenismen mai bine cotat. Dacă va reuși să își păstreze serviciul, cred că portughezul are o șansă. Oricum, eu am să merg pe mâna jucătorului mai experimentat și voi recomanda victoria francezului, la o cotă bună oferită de către cei de la Betano.

Pont pariuri: Victorie Gregoire Barrere

Miza: 5/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

37

Castigate:

23

Pierdute:

13

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici