1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Giovanni Mpetshi Perricard - Alexis Galarneau.

Giovanni Mpetshi Perricard - Alexis Galarneau. Ponturi pariuri tenis ATP Challenger San Luis Potosi. 30.03.2024

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2024-03-29 11:00:00

ATP Challenger - San Luis Potosi

30 Martie 2024, 01:00

Giovanni Mpetshi Perricard

Giovanni Mpetshi Perricard

versus
Alexis Galarneau

Alexis Galarneau

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Giovanni Mpetshi Perricard v Alexis Galarneau

În sferturile de finală ale turneului challenger de la San Luis Potosi, Giovanni Mpetshi Perricard îl întâlnește pe Alexis Galarneau, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Mpetshi Perricard ocupă locul 165 în clasamentul ATP, în timp ce Alexis Galarneau se află pe pozția 221.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Giovanni Mpetshi Perricard: Forma echipei, știri și statistici

Giovanni Mpetshi Pericard are 20 de ani, ocupă locul 165 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe locul 162. Jucătorul francez participă pentru a doua oară la acest turneu, unde pierdea în sferturi anul trecut, la cel care avea să câștige turneul, Barrios Vera.

Mpetshi Perricard este un jucător tânăr, care încearcă să-și croiască drum spre prima sută mondială. Este unul dintre cei mai înalți jucători din circuit, la 2,02 metri și are, bineînțeles, un prim serviciu generator de ași și greu de returnat. Serviciul este arma sa principală, deoarece mai are de lucrat mult la mobilitate și deplasare.

Nu e de mirare, că cele mai bune rezultate le-a obținut în sală, acolo unde serviciul are un rol primordial. Anul trecut, a obținut 37 de victorii, dintre care 21 pe hard și doar nouă pe zgură. A jucat mai mult pe suprafețele rapide, spre deosebire de 2022, când, din 33 de victorii, 31 au venit pe zgură.

Anul acesta, Perricard are deja un trofeu challenger, în sală, la Nottingham. După un tur doi la Noumeea, nu a reușit să treacă de calificări la AO, apoi a pierdut în primul tur la două turnee de sală. A câștigat la Nottingham și a făcut un sfert de finală la Lille, tot în sală. Acesta este primul turneu pe zgură și în are liber, de la AO încoace.

În primul tur, a trecut în trei seturi de Andrade, locul 521. A servit 25 de ași, cu 11 duble greșeli și a salvat ambele mingi de break oferite.

În turul al doilea, l-a eliminat pe Cid Subervi, în două seturi. A servit 14 ași, cu patru duble și a salvat trei mingi de break din trei. A câștigat 30 din cele 31 de mingi jucate cu primul serviciu.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alexis Galarneau: Forma echipei, știri și statistici

Alexis Galaneau are 25 de ani, ocupă locul 221 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe locul 162. Jucătorul canadian ia parte pentru a doua oară la acest turneu, unde anul trecut era eliminat în turul al doilea, după ce trecuse de calificări.

Alexis Galarneau este un jucător modest, care evoluează în circuitul challenger și nu a reușit să facă pasul spre circuitul ATP. Jucător de 1,8, canadianul nu se poate baza pe un serviciu puternic și are deplasarea drept principal punct forte.

Galarneau este un jucător care evoluează mai puțin pe zgură, unde a acumulat 20 de victorii în toată cariera, spre deosbire de cele 82 pe hard. Anul trecut, a obținut 30 de victorii, dintre care 20 pe hard și un titlu la challneger-ul de la Granby.

Anul acesta, a început să joace abia pe la jumătatea lui februarie și a pierdut în primul tur la Cherbourg și Tenerife. A luat o pauză de o lună, iar acesta este abia al treilea turneu la care participă.

În primul tur, a trecut de Bellier, în trei seturi. A servit opt ași, cu 12 duble greșeli și a salvat opt mingi de break din 12.

În turul al doilea, l-a eliminat pe Duckworth, în trei seturi. A servit nouă ași, cu 10 duble greșeli și a salvat șasemingi de break din opt. 

Statistica meciurilor directe Giovanni Mpetshi Perricard v Alexis Galarneau

Este prima întâlnire. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Giovanni Mpetshi Perricard v Alexis Galarneau

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2,05 pentru ca Perricard să ia primul set și meciul și o cotă de 2,2 pentru ca francezul să se impună la o diferență de cel puțin trei game-uri. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Giovanni Mpetshi Perricard vs Alexis Galarneau Pont: Mpetshi Perricard câștigă

Giovanni Mpetshi Perricard a jucat constant de la începutul anului și a avut rezultate bune în sală, unde a câștigat un trofeu. Așadar, a avut continuitate în pregătire și evoluții, iar aici a servit impecabil. Francezul nu și-a pierdut serviciul în cele cinci seturi jucate și a oferit doar cinci mingi de break, toate salvate. Alexis Galarneau se află doar la al treilea turneu și vine după două meciuri de trei seturi. A comis 22 de duble greșeli și a oferit 20 de mingi de break, din care a salvat 14. E o diferență enormă între cei doi la serviciu și cred că aici se va face diferența. Merg pe o victorie a lui Perricard, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici