1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Gilles Simon vs Lorenzo Sonego - Ponturi Pariuri Tenis ATP Cagliari, 08.04.2020. Italianul este mai puternic

Gilles Simon vs Lorenzo Sonego - Ponturi Pariuri Tenis ATP Cagliari, 08.04.2020. Italianul este mai puternic

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-04-08 02:19:00

ATP Cagliari

08 Aprilie 2021, 16:00

Gilles Simon

Gilles Simon

versus
Lorenzo Sonego

Lorenzo Sonego

1.53

Cele mai bune cote:

Las Vegas
L1213853W001291
Pariază acum la Las Vegas

Analiză și informații pentru Gilles Simon v Lorenzo Sonego

Joi, 8 aprilie 2020, nu înainte de orele 16.00, este programată partida din turul secund al turneului ATP Cagliari, între Gilles Simon (63 ATP) din Franța și Lorenzo Sonego (34 ATP) din Italia. Pronosticul recomandat merge în direcția capului de serie numărul 3, care este mult mai puternic din punct de vedere fizic, fiind la apogeul carierei sale profesioniste, spre deosebire de veteranul francez, care se află mult mai aproape de momentul retragerii din activitate.

Gilles Simon: Forma echipei, știri și statistici

Gilles (36 ani)  este pe final de carieră și profită de faptul că încă este sănătos și are un clasament bun, pentru a participa la competițiile de cel mai înalt nivel din circuitul ATP. Pentru fostul număr 6 mondial nu mai există nicio presiune a rezultatelor, iar atât timp cât se simte bine va juca de plăcere, bucurându-se de experiențele contra tenismenilor din noul val.

Simon nu a avut un start de sezon 2021 prea bun, cu 3 înfrângeri consecutive înainte de a venit aici în Sardinia. A reușit marți să furnizeze o surpriză, eliminându-l pe italianul Stefano Travaglia (69 ATP), după ce a cedat setul inaugural. Scorul final a fost 1-6 6-3 6-4, francezul servind 2 ași și comițând 5 duble greșeli, în 2 ore și 6 minute de joc. 

Stilul de tenis reactiv al lui Gillou este încă unul incomod pentru adversari, dar nu mai are intensitatea din urmă cu aproape un deceniu. El este un all-rounder, cu rezultate decente pe toate tipurile de suprafețe de joc. Pe zgură a cucerit 5 titluri ATP, 3 dintre ele la București, având un record total de 219 victorii și 152 eșecuri.

Lorenzo Sonego: Forma echipei, știri și statistici

Lorenzo (25 ani) este unul dintre italienii de mare calitate prezenți în top 50 mondial, alături de Matteo Berrettini, Fabio Fognini și Jannik Sinner. Ascensiunea sa a fost una fantastică începând cu victoria răsunătoare de la Viena, contra liderului mondial Novak Djokovic, cu un categoric 6-2 6-1. Nivelul de încredere al jucătorului de 1,91 metri înălțime a crescut exponențial și evoluțiile sale au fost din ce în ce mai convingătoare. 

Sonego are un joc foarte agresiv din spatele liniei de fund, dictând ritmul jocului cu lovituri puternice, încărcate cu mult topspin. Serviciul reprezintă o armă de bază pentru peninsular, care are foarte multă variație, atât ca efecte cât și ca plasament.

În primul tur din Sardinia, favoritul numărul 3 de pe tabloul principal a beneficiat de un bye. Culoarul este unul favorabil, urmând să întâlnească un veteran al circuitului în optimile de finală și pe învingătorul dintre Hanfmann/ Cecchinato, în sferturile de finală.

Pe zgura roșie europeană, Lorenzo are un record excelent - 193 victorii și 105 înfrângeri. În mod paradoxal, singurul său titlu ATP de până acum a venit pe gazon, la ATP Antalya 2019. Personal îl creditez cu șanse mari de a cuceri trofeul de la Cagliari, la finele acestei săptămâni.

Statistica meciurilor directe Gilles Simon v Lorenzo Sonego

Cei doi tenismeni din generații diferite nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci oficial de simplu masculin, din cadrul circuitului ATP.

Cote pentru Gilles Simon v Lorenzo Sonego

Pentru victoria simplă a favoritului, cota oferită de casa de pariuri Betfair bonus este de 1,40, iar pentru 2-0 la seturi avem o valoare de dublare.

Gilles Simon vs Lorenzo Sonego Pont: Simon nu va realiza break în fiecare set

Mizez cu încredere pe un joc bun la serviciu din partea reprezentantului țării gazdă, în acest tur secund de pe tabloul principal de la ATP Cagliari. Consider că Lorenzo Sonego are calitatea necesară de a-și păstra game-urile pe propriul serviciu, în fața unui adversar de 36 ani, aflat pe final de carieră. Gilles Simon nu a reușit să realizeze break în fiecare set nici în prima sa apariție din Sardinia, în fața altui italian mai slab clasat - Stefano Travaglia. Mă aștept ca favoritul să își fructifice avantajul propriului serviciu și să domine copios schimburile de mingi, atunci când se va afla la repunere. Cota Betfair bonus este una de neratat.

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici