Gael Monfils - Matteo Berrettini, Ponturi pariuri tenis Australian Open, 25.01.2022

ATP

Cota: 2.30

Adaugat de: Marian Cioată

24 Ian 2022 23:44 794 0
Logo Gael Monfils Gael Monfils
Logo Matteo Berrettini Matteo Berrettini
VS
11:30 25 Ianuarie 2022
Tenis ATP - Australian Open

Analiză și informații pentru Gael Monfils v Matteo Berrettini

Marți, 25 ianuarie 2022, nu înainte de orele 11.30, este programat cel de-al doilea sfert de finală de pe tabloul de simplu masculin al Australian Open, între francezul Gael Monfils (20 ATP) și italianul Matteo Berrettini (7 ATP). Pronosticul ales este unul special, preluat din oferta casei de pariuri Betfair.

Gael Monfils: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Gael (35 ani) este un veteran al circuitului care pare să se simtă excelent în acest debut de sezon pe hardul din Australia. El a cucerit deja 1 titlu ATP la Adelaide și practică un tenis de bună factură, cu o deplasare rapidă și lovituri de calitate din toate zonele terenului. Serviciul îl ajută la cei 1,93 metri înălțime, având multă variație și generând constant viteze de peste 200 kilometri pe oră. 

Monfils este la abia cel de-al doilea sfert de finală din carieră la Australian Open, după ce în 2016 pierdea în această fază a competiției în fața canadianului Milos Raonic. Problema sa majoră a fost mereu că nu a fost bine pregătit din punct de vedere fizic și mereu ceda pe fondul epuizării din cauza faptului că se angrena în meciuri lungi, de anduranță, cu un consum ridicat de energie. 

Francezul nu a cedat nici măcar un set pe parcursul primei săptămâni, fiind dominant în compania lui Coria, Bublik, Garin și Kecmanovic. Și el este unul dintre beneficiarii culoarului conferit de descalificarea liderului mondial - Novak Djokovic. Rezultatele complete înregistrate de Gael au fost următoarele -

6-1 6-1 6-3 vs Coria

6-1 6-0 6-4 vs Bublik

7-6 6-1 6-3 vs Garin

7-5 7-6 6-3 vs Kecmanovic

Matteo Berrettini: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Matteo (26 ani) este unul dintre ci mai stabili jucători din top 10 ATP, care nu impresionează foarte mult prin spectaculozitatea tenisului oferit, dar este eficient cu armele pe care le posedă. Tenisul său este un soi de combinație între ceea ce arată un big server și un jucător tipic de hard, cu forehand năpraznic dar cu deplasare laterală mai greoaie și un rever mai modest. 

Berrettini a adunat 21 ași cu Nakashima, 21 cu Kozlov, 10 cu Alcaraz și 28 cu Pablo Carreno Busta. A pierdut câte 1 break cu Nakashima și Kozlov, 4 cu Alcaraz și niciunul contra lui Carreno Busta. 

În primul tur a acuzat ceva probleme medicale, dar ulterior s-a simțit bine și a avut un parcurs excelent. Rezultatele complete înregistrate de Matteo au fost următoarele -

4-6 6-2 7-6 6-3 vs Nakashima

6-1 4-6 6-4 6-1 vs Kozlov

6-2 7-6 4-6 2-6 7-6 vs Alcaraz

7-6 7-6 6-4 vs Carreno Busta

Statistica meciurilor directe Gael Monfils v Matteo Berrettini

Matteo Berrettini a câștigat ambele confruntări directe anterioare, cu 3-2 în sferturile de finală de la US Open 2019 și cu 2-0 la ATP Cup în 2021, tot pe hardul australian.

Cote pentru Gael Monfils v Matteo Berrettini

Pentru victoria simplă a italianului, cei de la Betfair pariuri sportive ne oferă în acest moment o cotă de 1,52.

Gael Monfils vs Matteo Berrettini Pont: Peste 1,5 duble greșeli - Matteo Berrettini

Mizez cu încredere pe un meci în care favoritul va comite cel puțin 2 duble greșeli în acest duel. Matteo a servit excelent în prima săptămână de concurs de la Melbourne, înregistrând un număr ridicat de ași și puțin duble greșeli. A comis câte 1 dublă cu Stefan Kozlov și Pablo Carreno Busta și câte 2 cu Brandon Nakashima și Carlos Alcaraz. Gael Monfils este neînvins pe teren în 2022, fiind într-o formă de top, probabil cea mai bună din întreaga sa carieră profesionistă. Mă aștept ca francezul să pună presiune pe serviciul secund al lui Berrettini și să îl facă să forțeze să plaseze mingiile cât mai lung, aproape de linii, riscând să nu cadreze serva în careul de primire advers. În singura confruntare directă disputată pe sistem 3 din 5, am avut parte de un maraton de aproape 4 ore, iar italianul a totalizat 6 duble. Am ales acest pont din oferta Betfair pariuri.

Pont pariuri: Peste 1,5 duble greșeli - Matteo Berrettini

Miza: 10/10

Cota: 2.30

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Gael Monfils vs Matteo Berrettini Pont: Matteo Berrettini victorie

Matteo Berrettini e un jucător mult mai constant decât Monfils. Gael e un talent rar întâlnit în circuit, însă niciodată nu s-a ridicat la nivelul așteptat. La nivelul serviciului Matteo are superioritate. Atât la nivelul forței, cât și în ceea ce privește procentajul pe prima minge. Monfils nu a avut un test serios până acum, iar asta mă aștept să îl afecteze în meciul de marți dimineață. Berretini l-a învins pe francez în urma cu trei săptămâni la ATP Cup și ma aștept să o facă din nou la Australian Open. Să fie verde!

Pont pariuri: Matteo Berrettini victorie

Miza: 10/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici