1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Gael Monfils - Lorenzo Musetti.

Gael Monfils - Lorenzo Musetti. Ponturi pariuri tenis ATP Roland Garros. 30.05.2024

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2024-05-29 11:42:00

Tenis ATP - Roland Garros

30 Mai 2024, 21:15

Gael Monfils

Gael Monfils

versus
Lorenzo Musetti

Lorenzo Musetti

1.53

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Gael Monfils v Lorenzo Musetti

În turul al doilea al turneuului de la Roland Garros, Gael Monfils îl întâlnește pe Lorenzo Musetti, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Monfils ocupă locul 37 în clasamentul ATP, în timp ce Musetti se află pe poziția 30.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Gael Monfils: Forma echipei, știri și statistici

Gael Monfils are 37 de ani, ocupă locul 37 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe locul nouă. Jucătorul francez a ajuns o dată în semifinale, în 2008 și de trei ori în sferturile de finală, însă la ultimele două participări nu a depășit turul al doilea.

Monfils va împlini 38 de ani în septembrie și aceasta ar putea fi ultima participare la Roland Garros. Un jucător cu un talent uriaș, un showman și unul dintre cei care nu și-a putut împlini talentul pentru că a fost contamporan cu Federer, Nadal, Djokovic și Murray.

A jucat puțin în ultimii patru ani, cu multiple probleme medicale, de aceea nu a ajuns nici măcar la 20 de victorii într-un sezon. Acum are deja 13, dar pe zgură a câștigat doar de trei ori. De altfel, a câștigat doar un turneu pe zgură în carieră, primul, în 2005, la Sopot.

Monfils a pierdut în primul tur la Madrid și Roma și în turul al doilea la Estoril și Monte Carlo.

În primul tur, l-a eliminat în patru seturi pe brazilianul Seyboth Wild. A servit nouă ași, cu cinci duble greșeli și a salvat trei mingi de break din șase. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lorenzo Musetti: Forma echipei, știri și statistici

Lorenzo Musetti are 22 de ani, ocupă locul 30 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe locul 15. Jucătorul italian ia parte pentru a patra oară la acest turneu, unde a ajuns de două ori în optimi. Musetti a pierdut la Roland Garros cu Djokovic, Tsitsipas și anul trecut cu Alcaraz.

Lorenzo Musetti este unul dintre cei mai buni jucători din lume pe această suprafață. Reverul său cu o mână îl poate face să accelereze, dar reprezintă și o vulnerabilitate. Deplasarea sa este una foarte bună și simte terenul foarte bine.

Are 118 victorii pe zgură în cariera de până acum, în timp ce pe celelalte suprafețe nu a ajuns la 90, cumulat.

Anul acesta, a pierdut la primul meci la Estoril, Barcelona, Madrid și Roma, dar a ajuns în semifinale în două turnee challenger, la Cagliari și Torino.

Aici, a trecut în trei seturi de Galan. A servit patru ași, cu două duble și a salvat două mingi de break din trei.

Statistica meciurilor directe Gael Monfils v Lorenzo Musetti

În 2021, Monfils s-a impus în două seturi, în sală. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Gael Monfils v Lorenzo Musetti

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,85 pentru ca Musetti să se impună la o diferență de cel puțin patru game-uri și o cotă de 1,9 pentru ca Musetti să ia primul set și meciul. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Gael Monfils vs Lorenzo Musetti Pont: Lorenzo Musetti câștigă

Gael Monfils a fost un jucător extraordinar, dar timpul nu iartă pe nimeni. Pe zgură, nu a reușit nimic în ultimii patru ani, iar la Roland Garros nu a depășit turul al doilea la ultimele două participări. Lorenzo Musetti a pierdut la Roland Garros doar la jucători foarte buni, care au făcut finală sau au câștigat turneul. Trei din cinci este foarte greu pentru Monfils să-i reziste lui Musetti, mai ales că în turneele premergătoare nu a jucat bine. Merg pe un succes al italianului, care nu poate rata șansa de a ajunge în turul al treilea. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici