Share

Pont Monfils - Karlovic. Reușește Dr.Ivo o nouă surpriză?

ATP

Cota: 1.65

Adaugat de: Gabriel Morariu

22 Ian 2020 15:21 611 0
Logo Gael Monfils
Logo Ivo Karlovic
Gael Monfils
Ivo Karlovic
VS
03:30 23 Ianuarie 2020
Tenis ATP - Australian Open

Analiză și informații pentru Gael Monfils v Ivo Karlovic

În a doua partidă a zilei de pe Court 2, față în față se vor afla Gael Monfils și Ivo Karlovic. Meciul este programat undeva în jurul orei 3:30. În continuare puteți citi analiza lui, iar la final veți găsi pronosticul oferit.

Pariază pe Australian Open și câștigă unul dintre premiile de 250.000RON CASH

Gael Monfils: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Deși nu se mai află la prima tinerețe, Gael arată că rămâne același jucător talentat, cu șanse bune de a învinge orice adversar. Francezul este clasat în continuare între primii 10 în lume, iar în runda inaugurală din Australia l-a învins fără probleme pe Yen Hsun-Lu (3-0 la seturi). Monfils a fost extrem de aproape să se califice anul trecut la Turneul Campionilor, dar a fost învins în meciul decisiv, de la Paris, cu Denis Shapovalov. Suprafața rapidă de la Melbourne îi avantajează execuțiile rapide, accelerările pe forehand. Deplasarea în teren, ca întotdeauna, este la cele mai înalte cote.

Ivo Karlovic: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

Croatul de 40 de ani nu mai are aceeași regularitate în evoluții precum în prima parte a carierei. După cum e de așteptat, Ivo încearcă să scurteze punctele pentru a avea o șansă cât mai bună în fața adversarilor mai tineri și mai rapizi în deplasare. După ce a câștigat doar 22 de meciuri în întreg sezonul 2019, cele mai multe dintre ele la nivel Challenger, Karlovic a ieșit din prima sută ATP (în prezent pe 124). În primul tur de la Australian Open, croatul l-a învins pe Vasek Pospisil. A fost un succes destul de surprinzător, mai ales pentru că a venit în minimum de seturi (7-6, 6-4, 7-5). Prin această victorie, Karlovic a devenit cel mai bătrân jucător din 1979 care câștigă un meci pe tabloul principal al unei competiții de Grand Slam (1978 Ken Roswell, tot la Australian Open).

Statistica meciurilor directe Gael Monfils v Ivo Karlovic

Francezul conduce cu 5-2 la meciurile directe, reușind să se impună în cele mai recente 3.

Cote pentru Gael Monfils v Ivo Karlovic

Francezul este considerat favorit, iar eu când merg pe mâna lui. Pentru o miză moderată puteți încerca însă și un pariu îndrăzneț de peste 42,5 game-uri, la o cotă de 2.00.

Pont Gael Monfils vs Ivo Karlovic: Victorie Monfils handicap -1,5 seturi (3-0 sau 3-1)

Gael arată bine din punct de vedere fizic, iar evoluția sa din primul tur a fost dătătoare de speranțe. Karlovic s-a impus în duelul serviciilor puternice cu Vasek Pospisil, însă se vede că Ivo nu mai are același ritm al așilor: a servit doar 13. Monfils s-a impus în ultimele 3 întâlniri directe cu Ivo, iar din punct de vedere moral acest lucru poate conta foarte mult. Mă aștept la o victorie facilă din partea francezului, care nu cred că va avea nevoie de un set decisiv pentru a-l elimina pe adversarul de 40 de ani. Succes!

Pont pariuri: Victorie Monfils handicap -1,5 seturi (3-0 sau 3-1)

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

19

Castigate:

9

Pierdute:

6

Anulate:

1

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici