Share

Gael Monfils vs Daniel Evans, Ponturi Pariuri ATP Rotterdam, 14.02.2020, Francezul nu are un meci ușor

ATP

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Feb 2020 13:04 490 0
Logo Gael Monfils
Logo Daniel Evans
Gael Monfils
Daniel Evans
VS
20:30 14 Februarie 2020
ATP Rotterdam

Analiză și informații pentru Gael Monfils v Daniel Evans

Continuăm cu ponturile din tenis, iar următorul vine de la meciul dintre francezul Gael Monfils și britanicul Daniel Evans, din cadrul sfertului 3 de finală de la Rotterdam, meci ce este programat pe arena centrală și care va începe după ora 20 30, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul oferit, în cele de mai jos.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Gael Monfils: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Gael Monfils evoluează excelent în ultima perioadă. Francezul a etalat un joc extrem de solid în ultima săptămână și jumătate și e la un pas de accederea într-un nou careu de ași, după triumful de la Montpellier. Condițiile de joc din sală îi sunt extrem de prielnice francezului, care anul trecut s-a impus aici și are astfel de apărat trofeul cucerit în 2019.

Nu va fi deloc ușor, pentru că întrecerea de anul acesta se anunță extrem de acerbă. În semifinale posibil adversar pentru Gael se anunță Andrey Rublev, care a avut și el un start de sezon fantastic. Până la o eventuală confruntare cu rusul, Monfils trebuie să treacă mai întâi de Evans. Iar meciul contra britanicului nu e deloc ușor. 

Monfils are de partea sa experiența, e pe val, și va încerca să-l pună la respect pe Evans. E posibil să apară și oboseala în jocul francezului, mai ales că britanicul stă bine în dueluri și cu siguranță vor mai multe schimburi prelungite. Anticipez un meci de luptă și nu ar fi deloc exclus să asistăm la un meci cu cel puțin un tie-break sau set decisiv.

Daniel Evans: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V V

Daniel Evans a revenit în circuit după eliminarea de la Australian Open, iar britanicul a evoluat extrem de solid în disputele de la Rotterdam. Adversarii lui Daniel din Olanda au fost foarte buni, Philipp Kohlschreiber și Karen Khachanov fiind doi dintre tenismenii ce excelează în condiții de sală. Astfel victoriile sale cu atât mai importante și moralul este unul excelent înaintea partidei contra altui jucător de top.

Evans își pune foarte bine în aplicare jocul său pe hard, iar armele sale, serviciul, sliceul de rever sau reverul executat cu o singură mână. Evans nu a avut mai deloc emoții în primele 2 runde, iar după cum ziceam, adversarii au fost unul și unul. Sigur, Monfils e la un alt nivel față de jucătorii învinși de către britanic, însă e clar e Daniel nu va renunța ușor.

Cred chiar că Evans are forța să-i ia cel puțin un set francezului, dacă va evolua la același nivel ca pe toată durata acestei săptămâni. Daniel excelează și la serviciu și dacă va juca cât mai mult cu prima minge, își va putea face cu ușurință punctele pe propriul serviciu. Văd în orice caz un meci disputat și cred că partida e mai echilibrată decât o arată calculele hârtiei.

Statistica meciurilor directe Gael Monfils v Daniel Evans

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar francezul s-a impus cu 2-1 la seturi. 

Cote pentru Gael Monfils v Daniel Evans

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe minimum un set câștigat de britanic, la o cotă de 1,65 sau over mai mare, 23,5, la o cotă de 2.07.

Pont Gael Monfils vs Daniel Evans: Total gameuri - peste 20,5

Se anunță un meci mai disputat decât o arată calculele hârtiei. Francezul a arătat o formă extraordinară în cele 2 săptămâni aproape și pare decis să facă un meci solid și în această seară. Doar că adversarul din sferturi a practicat și el un joc solid și nu va ceda deloc ușor. Evans a avut un debut de an foarte bun și cred că e capabil să producă în seara asta surpriza. Nu știu dacă va reuși calificarea în semifinale, dar sunt convins că Evans va lupta până la capăt pentru șansa sa. Văd un meci lung și mizez cu încredere pe minimum 21 de gameuri, la o cotă decentă oferită de către cei de la Betano.

Pont pariuri: Total gameuri - peste 20,5

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

48

Castigate:

18

Pierdute:

19

Anulate:

10

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici