1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pronostic pentru Gael Monfils - Christian Garin, ATP Cup, 04.01.2020

Pronostic pentru Gael Monfils - Christian Garin, ATP Cup, 04.01.2020

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2020-01-03 14:21:00

ATP Cup

04 Ianuarie 2020, 03:00

Gael Monfils

Gael Monfils

versus
Christian Garin

Christian Garin

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Gael Monfils v Christian Garin

Turneul ATP Cup are loc în Australia, iar în această analiză voi detalia partida din grupe dintre Gael Monfils și Christian Garin, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
ATP Cup are loc în 3 orașe de la Antipozi, Brisbane, Sydney și Perth, înlocuind turneele masculine care aveau loc acolo în start de an și aducând unele inovații gen Team Zones. 
Turneul acesta este mare, de 15 milioane de dolari, câștigătorul putând să plece acasă cu maxim 750 puncte ATP. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Djokovic, Nadal, Medvedev sau Tsitsipas. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Gael Monfils: Forma echipei, știri și statistici

Gael Monfils este un francez de 33 de ani, clasat pe locul 10 ATP. 
Iar Monfils este unul dintre marile talente ale tenisului mondial, un junior de excepție care și la profesioniști a arătat multe lucruri pozitive, deși nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Gael însă este aproape perfect pe plan fizic, foarte rapid și foarte atletic, în plus având un arsenal tehnic complet. 
Are multe titluri importante, gen Rotterdam, Doha sau Washington însă nu are nicio finală de grand slam, lucru care nu cred că se va schimba. 
În 2019 are semifinale la Sofia, titlu la Rotterdam, semifinale la Dubai, sferturi de finală la Indian Wells, semifinale la Montreal, sferturi de finală la US Open, semifinale la Viena și sferturi de finală la Paris. 
Gael a luat parte și la Diriyah Tennis Cup, acum câteva săptămâni, trecând ușor de Wawrinka (locul 16 ATP) însă apoi în semifinale fiind învins la fel de ușor de Fognini (locul 12 ATP). 

Christian Garin: Forma echipei, știri și statistici

Christian Garin este un chilian de 23 de ani, clasat pe locul 33 ATP. 
Și deși Garin nu este un nume atât de mediatizat, el este unul dintre cei mai buni tenismeni din lume și un sportiv care poate să se mențină în topul 50 ATP ani buni. Christian este în principiu un zgurist, având palmares pozitiv anul trecut pe această suprafață 20-9, însă el poate să joace bine și pe hard sau iarbă. 
În 2019 are finală la Sao Paolo, titlu la Houston, titlu la Munchen, sferturi de finală la s'Hertogenbosch, sferturi de finală la Chengdu și sferturi de finală la Paris. 
Apoi Garin a luat parte la Cupa Davis, pe hard indoor, și acolo fiind foarte bun și trecând de Struff (locul 35 ATP). 
Așadar Christian se mișcă bine pe orice suprafață, și ținând cont de contextul acestei competiții poate să emită pretenții la victorie. 

Statistica meciurilor directe Gael Monfils v Christian Garin

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Gael Monfils v Christian Garin

Gael Monfils vs Christian Garin Pont: Gael Monfils trimite sub 7.5 asi

Gael Monfils este un tenismen foarte talentat și un sportiv foarte spectaculos, unele meciuri ale sale părând mai mult demonstrative. În plus Monfils stă foarte bine fizic, așadar în mod normal poate să învingă orice oponent și să câștige turnee importante. Serviciul său este eficient, însă Gael nu trimite în general mulți ași. Astfel, în ultimele meciuri are 4 cu Fognini, 4 cu Wawrinka, 6 cu Nishioka, 4 cu Shapovalov și 12 cu Albot, acesta fiind ultimul meci în care a depășit linia setată aici. Christian Garin este un tenismen solid care poate să emită pretenții la victorie aici. În plus el este destul de abil pe retur. Consider astfel că Monfils va trimite sub 7.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici