1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pont Frances Tiafoe - Marton Fucsovics, Americanul debutează în noul sezon

Pont Frances Tiafoe - Marton Fucsovics, Americanul debutează în noul sezon

Guest
Guest

2020-01-07 00:59:00

ATP Doha

07 Ianuarie 2020, 14:30

Frances Tiafoe

Frances Tiafoe

versus
Marton Fucsovics

Marton Fucsovics

1.83

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Frances Tiafoe v Marton Fucsovics

Un alt pont din tenis vine de la partida dintre americanul Frances Tiafoe și maghiarul Marton Fucsovics, din cadrul turului inaugural al turneului de la Doha, din Qatar, meci ce este primul al zilei programat pe arena centrală și care va începe de la 14 30, ora României. Mai multe detalii, dar și pontul gândit, în cele de mai jos. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Frances Tiafoe: Forma echipei, știri și statistici

Frances Tiafoe debutează în noul sezon la Doha, acolo unde speră sa facă un turneu cât mai bun. Americanul nu a evoluat până acum în nici un turneu demonstrativ și nici nu a fost luat în echipa Statelor Unite ale Americii la ATP Cup. Frances se pregătește de primul Grand Slam al anului, iar turneul de la Doha e cea mai bună alegere în această perioadă.

Turneul este unul puternic, chiar dacă face parte din categoria de 250 de puncte și la start iau parte jucători de top. Printre ei și Tiafoe, care vrea în acest sezon să urce și mai mult în ierarhia ATP. Pe locul 47 momentan, americanul are un potențial uriaș și dacă nu va avea parte de accidentări, atunci are șanse mari să acceadă cel puțin în top 20. Acum un an a fost în top 30, pe 29 mai exact, deci premisele sunt mai multe decât încurajatoare.

Tiafoe va împlini 22 de ani la startul ediției din acest an a turneului de la Antipozi, astfel că americanul nu mai este copilul teribil din urmă cu câțiva ani și a adunat ceva experiență în spate. Jocul său este unul complex, începând de la serviciu, până la retur, deplasaea în teren sau execuții din unghiuri aproape imposibile. Primul adversar ieșit în cale în Qatar e un jucător venit din calificări, dar care nu va ceda deloc ușor.

Tiafoe pleacă ușor favorit în opinia bookmakerilor, dar va avea de tras pentru a accede în turul secund. Cred că dacă americanul va juca la potențialul său și nu se va pripi, are șanse bune de a se impune în fața maghiarului, care nu e așa talentat precum Frances.

Marton Fucsovics: Forma echipei, știri și statistici

Marton Fucsovics a debutat deja în noul sezon, maghiarul fiind nevoit să joace în calificări pentru a accede pe tabloul principal al turneului de la Doha. Marton a trecut, dar nu fără emoții de tururile preliminare, însă s-a acomodat deja cu condițiile de joc din Qatar. Adversarul ieșit însă în cale în turul 1 este unul mai mult decât dificil, dar Fucsovics nu are de ce să își piardă speranța.

Ba din contră chiar. Maghiarul are armele necesare pentru a se bate de la egal la egal cu Tiafoe. Mai ales că e deja încălzit, după meciurile din ultimele 2 zile și ar putea profita oarecum că Tiafoe va juca primul mec oficial din 2020.  Nesiguranța dată în partida cu Vesely ar trebui să-i dea de gândit maghiarului, care dacă va mai comite erorile din meciul cu cehul, atunci va fi taxat din plin de către american.

Fucsovics are și el în serviciu o armă foarte importantă, dar maghiarul are și alte lovituri tăioase, precum forehandul sau reverul în lung de linie. Nici deplasarea în teren nu e rea. Marton are astfel suficiente atuuri astfel încât să abordeze încrezător partida cu Tiafoe și dacă nu va juca cu presiune cred că are șansa sa, pe care o va exploata la maxim.

Statistica meciurilor directe Frances Tiafoe v Marton Fucsovics

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, în 2018, pe zgura de la Geneva, iar Fucsovics s-a impus cu 2-0 la seturi.

Cote pentru Frances Tiafoe v Marton Fucsovics

Pe lângă pontul gândit, se mai poate merge și pe over 21,5 gameuri, la o cotă de 1,50 sau pe tie-break în meci, cota 1,95.

Frances Tiafoe vs Marton Fucsovics Pont: Victorie Frances Tiafoe

Se anunță un meci de luptă între cei doi tenismeni. Diferența din clasament e una evidentă, însă pe terenul de joc lucrurile nu stau precum ierarhia în ATP. Tiafoe e mai solid la serviciu, având multe puncte direct câștigătoare cu serviciul, sau puncte încheiate din maxim 2-3 lovituri. Fucsovics nu e deloc rău, doar că a fost ezitant în ultimul meci din calificări, astfel că nu m-a convins. Voi merge pe Tiafoe, care are un joc superior maghiarului. Cota este una excelentă!

Miza: 10/10
Cota: 1.83
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici