1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Frances Tiafoe vs Cameron Norrie - Ponturi Pariuri Tenis ATP Delray Beach, 12.01.2021. Americanul este ușor favorit

Frances Tiafoe vs Cameron Norrie - Ponturi Pariuri Tenis ATP Delray Beach, 12.01.2021. Americanul este ușor favorit

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-01-11 16:50:00

Tenis ATP - Delray Beach Open

12 Ianuarie 2021, 03:00

Frances Tiafoe

Frances Tiafoe

versus
Cameron Norrie

Cameron Norrie

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Frances Tiafoe v Cameron Norrie

Ultimul meci din sferturile de finală ale  turneului ATP Delray Beach 2021 este programat pe 12 ianuarie de la orele 03.00 (în România), între Frances Tiafoe (62 ATP) din Statele Unite ale Americii și Cameron Norrie (74 ATP) din Marea Britanie. Pronosticul recomandat este unul statistic, preluat din oferta casei de pariuri Betano.

Frances Tiafoe: Forma echipei, știri și statistici

Frances (22 ani) este încă un tenismen care nu și-a atins cel mai înalt nivel, din diverse motive. Capacitatea sa este una extraordinară, având calități fizice foarte bune și o îndemânare, o naturalețe în tot ceea ce face pe teren. Cel mai plauzibil motiv ar fi că încă nu și-a găsit un motivator de top, pentru a-l propulsa în elita tenisului mondial. Cel mai sus a fost clasat pe locul 29 ATP. 

Aici, la Delray Beach se simte foarte bine, și a cucerit singurul său titlu important, în sezonul 2018. Atunci i-a învins pe traseu pe Juan Martin del Potro din Argentina și pe Dennis Shapovalov din Canada, două nume importante ale circuitului. Anul trecut ajungea în faza sferturilor de finală, fiind eliminat de către stângaciul francez Ugo Humbert.

Tiafoe a început anul într-o dispoziție de joc excelentă, cu victorii în fața compatrioților Donald Young (327 ATP), scor 6-3 6-4 și Bjorn Fratangelo (274 ATP), scor 6-4 3-6 6-1. Chiar dacă a cedat un set, el a fost mai mereu în controlul partidelor precedente. 

Cameron Norrie: Forma echipei, știri și statistici

Cameron (25 ani) este un jucător de mână stângă din Marea Britanie, fără rezultate notabile în circuitul profesionist. El nu a cucerit încă niciun trofeu ATP, având doar câte 3 titluri Futures și 3 titluri Challenger, între anii 2015-2017.

Norrie are o poveste de viață interesantă, fiind născut în Africa de Sud, apoi reprezentând Noua Zeelandă între 2010 și 2013. Ulterior, a studiat la universitatea din Texas, în Statele Unite ale Americii, având rezultate excelente în campionatul colegiilor NCAA. Federația britanică a investit enorm în acest jucător de când a făcut saltul către profesionism, ajutându-l cu stagii de pregătire și cei mai buni antrenori, iar în ultimele sezoane s-a stabilizat în prima sută mondială.

Stilul său de joc este unul curat, dar nu are neapărat arme necesare pentru a ajunge în elita ATP. Cel mai bine clasat a fost în mai 2019, pe poziția 41. Este stângaci, acest aspect făcându-l să fie incomod pentru majoritatea adversarilor de mână dreaptă. Backhandul îl execută cu 2 mâini.

În primele 2 tururi de la Delray Beach, Cameron nu a cedat vreun set în fața lui Aragone (299 ATP) din SUA, pe care l-a învins clar cu 6-1 6-2 și nici în fața stângaciului Adrian Mannarino (34 ATP) din Franța, de care a dispus cu scorul de 6-2 7-5. 

Statistica meciurilor directe Frances Tiafoe v Cameron Norrie

Brianicul are avantaj de 1-0 la confruntările directe, după succesul obținut în mod neoficial la Cupa Hopman 2019, cu scorul de 7-6 6-0. Atunci s-a jucat pe un hard rapid, în Australia, iar Norrie a servit 8 ași. 

Cote pentru Frances Tiafoe v Cameron Norrie

Alternativ, puteți încerca și victoria simplă a americanului, la cota de 1,70 oferită de Betano pariuri.

Frances Tiafoe vs Cameron Norrie Pont: Sub 4,5 ași - Cameron Norrie

Mizez cu încredere medie pe un maximum de 4 ași trimiși de către outsider în acest ultim sfert de finală de la Delray Beach. Mă bazez în primul rând pe faptul că Tiafoe este un sportiv agil, cu reacții foarte rapide și o bună intuiție, iar în al doilea rând pe faptul că Norrie nu dezvoltă viteze chiar uluitoare pe primul serviciu și nu produce constant un număr impresionant de servicii direct câștigătoare. În ultimele 52 săptămâni, britanicul a înregistrat o medie de 4,8 ași și 4,0 duble per meci. Cameron a reușit în total 8 ași în primele 2 runde de aici, în timp ce Frances a primit 4 ași de la Young și 3 de la Fratangelo. Există posibilitatea de a vedea un meci terminat în minimum de seturi, iar șansele de reușită ale acestui pont vor fi chiar mai mari.

Miza: 6/10
Cota: 1.87
Status: Pierdut

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici