1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Flavio Cobolli - Holger Rune.

Flavio Cobolli - Holger Rune. Ponturi pariuri tenis ATP Roland Garros. 30.05.2024

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2024-05-29 22:11:00

Tenis ATP - Roland Garros

30 Mai 2024, 19:00

Flavio Cobolli

Flavio Cobolli

versus
Holger Rune

Holger Rune

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Flavio Cobolli v Holger Rune

În turul al doilea al turneului de la Roland Garros, Flavio Cobolli îl întâlnește pe Holger Rune, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Cobolli ocupă locul 53 în clasamentul ATP, în timp ce Rune se află pe poziția 13. 

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Flavio Cobolli: Forma echipei, știri și statistici

Flavio Cobolli are 22 de ani și ocupă locul 53 în clasamentul ATP, cea mai înaltă poziție de până acum. Jucătorul italian ia parte pentru a treia oară la acest turneu, unde a pierdut anul trecut în primul tur. 

Cobolli este un jucător care și-a construit clasamentul cu victoriile pe zgură. Anul trecut a fost cel mai bun din carieră, cu 57 de victorii, dintre care 44 pe zgură. A câștigat un turneu challenger la Lisabona, pe această suprafață. 

Italianul a continuat să joace bine și în 2024, când a ajuns în turul al treilea la Australian Open, după ce a trecut de calificări. A continuat să iasă din calificări, cu excepția Monte Carlo și a ajuns în două sferturi de finală pe hard, la Delaray Beach și Montpellier. 

Pe zgură, a ajuns în turul al treilea la Madrid, după ce a fost eliminat de Nadal la Barcelona și i-a luat un set lui Ruud în semifinala de la Geneva.

Aici, a trecut în primul tur de Medjedovic, în patru seturi. A servit 13 ași, cu cinci duble greșeli și a salvat șapte mingi de break din zece.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Holger Rune: Forma echipei, știri și statistici

Holger Rune are 21 de ani, ocupă locul 13 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe locul patru. Jucătorul danez ia parte pentru a treia oară la acest turneu, unde a ajuns de fiecare dată în sferturi și a fost învins de Ruud.

Rune este un jucător care preferă zgura, unde a obținut 124 de victorii față de numai 41 pe hard. Îi place să joace agresiv, dar asta duce de multe ori la erori neforțate cu nemiluita.

Fost campion la Roland Garros la juniori, Rune nu a jucat prea bine în acest sezon pe zgură. A ajuns în sferturi la Monte Carlo, unde a pierdut la Sinner, apoi a luat doar două game-uri în semifinale la Munchen cu Struff. A pierdut cu Grieekspor la Madrid și cu Baez la Roma.

În primul tur, l-a învins în trei seturi pe Daniel Evans, jucător ieșit din formă și modest pe zgură. A servit opt ași, cu două duble greșeli și a salvat trei mingi de break din patru. 

Statistica meciurilor directe Flavio Cobolli v Holger Rune

Este prima întâlnire.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Flavio Cobolli v Holger Rune

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,8 pentru ca Rune să ia primul set și meciul și o cotă de 1,75 pentru o victorie a norvegianului la cel puțin patru game-uri.YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Flavio Cobolli vs Holger Rune Pont: Holger Rune câștigă cu h (-2,5) la game-uri

Holger Rune se simte bine la Roland Garros, iar victoria în trei seturi cu Evans ar trebui să-i crească nivelul de încredere. Flavio Cobolli vine după o semifinală la Geneva, iar în primul tur a trecut de un jucător care promite foarte mult, sârbul Medjedovic. Se anunță un meci echilibrat, cu Cobolli capabil chiar de surpriză, însă merg pe mâna lui Rune, deoarece acesta este turneul lui favorit. Avem o cotă excelentă pentru o victorie a danezului la cel puțin trei game-uri oferită de Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Flavio Cobolli vs Holger Rune Pont: Holger Rune câștigă

Flavio Cobolli a crescut mult în acest sezon, ajungând un tenismen de top 60 ATP, care nu mai poate să fie neglijat. Are multe meciuri bune recente, însă în general a pierdut când a întâlnit sportivi de top. De exemplu, la Lyon a fost învins de Ruud, deși a câștigat primul set 6-1 și părea favorit. Holger Rune este imprevizibil, însă este unul dintre favoriții la titlu. Are tablou greu, tur 4 potențial cu Zverev, însă se simte bine aici, iar această zgură lentă îl favorizează. Holger nu a avut probleme în primul tur cu Evans, a părut mult mai solid decât la Roma, iar astăzi ar trebui să își mai ridice puțin ritmul. Consider astfel că Rune este favorit, pariul mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Superbet pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.42
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici